- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Ayşecim korkunu çok iyi anlıyorum.
Bu konuda seninle aynı fikirdeyiz.
Bu kadar uğraşıp sabrettikten sonra giden kiloların kalıcı olmaması beni de tedirgin ediyor senin gibi.
Ama 5 günlük detoks şeklinde düşünüyorum, daha uzun zaman boyunca sürdürmenin doğru olmayacağı kanısındayım.
Diyete ara verdikçe uygulanabilecek bir liste gibi düşün.
Normal diyet, biraz ara, sonra yine normal diyet :)
Ben protein diyetinde de öyle yapmıştım, ara ara başvurdum proteine, faydası olmuştu :)
Diyette ilk gün 1 kg elma diyor ama o kadar elma bana yetmez biliyorum :86:
O yüzden kendime göre uyarlicam.
2- 2,5 kg elma yerim...
Yeşil elmayla da yapmicam, kırmızı tatlı elma ile denicem.
Benim sayemde bu farklılıkların diyete nasıl yansıdığını da test etmiş oluruz :124::111:
ELİFÇİM bana o kadar çok elmayı yiyebilirmişim gibi geliyor ama bekleyip görmek lazım yine de :)
Senin adına çok seviniyorum, ne kadar güzel, herkes sendeki değişimi fark ediyor...
Bize de o günler nasip olur inşallah
LAMAMMA Lise bana o kadar kötü gelmedi, ipin ucunu azıcık kaçmış ama fazla üzülmeye değmez :)
1-2 günde halledilir...
GERBERA Bana da 2-3 kilo elma yermişim gibi geliyor ama bilemiyorum, bekleyip görmek lazım
Yarın ilk günüm olacak o yüzden çok heyecanlyım :)
artı çıkcağını sanmıyorm. tek gözüme takılan yarım dilim pasta oldu.bence güzl bir gün geçirmişin canım.kızlar merhaba benim bu günüm çok başarısızdı menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
domates
öğlen
1/2 dilim yaşpasta
akşam
1 çipura ızgara
2 dilim ekmek
salata
ara
1 adet meyve
cumadan beri tartılmıyorum umarım yarın artı çıkmam
ELİFÇİM bana o kadar çok elmayı yiyebilirmişim gibi geliyor ama bekleyip görmek lazım yine de :)
Senin adına çok seviniyorum, ne kadar güzel, herkes sendeki değişimi fark ediyor...
Bize de o günler nasip olur inşallah
LAMAMMA Lise bana o kadar kötü gelmedi, ipin ucunu azıcık kaçmış ama fazla üzülmeye değmez :)
1-2 günde halledilir...
GERBERA Bana da 2-3 kilo elma yermişim gibi geliyor ama bilemiyorum, bekleyip görmek lazım
Yarın ilk günüm olacak o yüzden çok heyecanlyım :)
kızlarr iyi geceler tatlı ama kalorisiz rüyalar
Böyle bir süreci tek başına yürütemiyor insan.
Eşini seviyorsa biraz katlanacak artık
saol cnm.. bugün düne nazaran çok daha güçlüyüm. ama kendime şaşıyorum. limonata diyetinde bile böyle göz dönme olayı yaşamamıştım:26: motivasyon düşüklüğümü yaşıyorm acaba.. birileri bana şişko desin
yarn yemeğe misafirler geliyomş kızlar... tüm gün elma yicm. sabah kahvaltı etmicem onun yerine akşam yemeğinde ufaktan bişeyler yicem. en son 69.7 kiloyken görmüşlerdi beni misafirlerimz. bide şimdi görsünler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?