ilk bildirim benden olsun 63.2 kg bu hafta 600 gr gitti
selam kizlar ohh topicimiz azda olsa hareketlenmis :))))
süperim hatta süper ötesiyim bende dünki bas agrisi yaradi bana veeeeeeeeeeee
90 kiloyu gördümmmmmmmmm ay nasil mutluyum anlatamam
tam olarak 90.2 ama yinede coooook mutluyum :))))
bu ara gecen hafta 91.6
ohhh masallah canim az az gidecek insallah
waaaooouuuuuwwww harikasın bu haftanın birincisi belli oldu ikncisi kim
evlilik insana yarıyor caaaanımmm
evlenmeden öncki halinmi bu foto ....:44::44:
selam kizlar ohh topicimiz azda olsa hareketlenmis :))))
süperim hatta süper ötesiyim bende dünki bas agrisi yaradi bana veeeeeeeeeeee
90 kiloyu gördümmmmmmmmm ay nasil mutluyum anlatamam
tam olarak 90.2 ama yinede coooook mutluyum :))))
bu ara gecen hafta 91.6
ohhh masallah canim az az gidecek insallah
bendee gecen hafta 59.1 bu hafta 58.7 400gr gitmis sadece
ne güzel çok özendim sana
evt cnm bende hic zannetmiodum bu hafta verdigimi bu hafta isede basladimogle yemegine eve geliorum ama olsun yine insan calisinca cok acikiomus bu aralar pek dikkat edemiorum ellilere dustum die saliorum herhalde kendimi ins sende diledigin kiloya en yakin zamanda inersin tatlimmm
Canim arkadaslarim öncelikle tüm yazilanlri okudum... Hizlica sirasiyla cevaplarimi yazayim
Aysecigimmm albümümü özel yaptim . sadece arkadaslarim görebiliyor... Tesekkür ederim güzel yorumun icin canimm..
Gülsenimm güzel yorumun icin sanada cok tesekkür ederim hayatim.. Seyyy... Hadi bana sarilsana.. dogum günümü kutlaa hadigüzel dileklerine ihtiyacim var
Papatyam canim cok güzelsin sende yaaa.. masallah kizlar bizim takimin adini 8. takim yerine fistuk kizlar takimi yapsak mi ne?
Ve son olarak beni bu hafta ayni kiloda gecermisin kaptanim.. kilo veremedim malesef( hedefimde bugünde istedigim kiloda olmak vardi ama kismet degilmis ne yapalim )
simdi cikmam gerekiyor kizlar.. arkadaslar bir yere davet etti ,yetismem gerek . Hepinizi seviyorum.. kendinize iyi bakin..
Aaaaa unutmadan batuhanim cok tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin. kilo veren diger arkadaslarimi da tebrik ederim.
bende çok az bir süreliğine foto koyuyorum ama yarın kaldırmam lazım kızlar anlarsınız yaaa ...
ETRACIM NİCE YILLARA CANIMMMM
şeymacım hani resim yom cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?