Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar ohh topicimiz azda olsa hareketlenmis :))))
süperim hatta süper ötesiyim bende dünki bas agrisi yaradi bana veeeeeeeeeeee
90 kiloyu gördümmmmmmmmm ay nasil mutluyum anlatamam
tam olarak 90.2 ama yinede coooook mutluyum :))))
bu ara gecen hafta 91.6

ilk bildirim benden olsun 63.2 kg bu hafta 600 gr gitti

ohhh masallah canim az az gidecek insallah

bu ara gecen hafta 91.6

waaaooouuuuuwwww harikasın bu haftanın birincisi belli oldu ikncisi kim:66::66::66::66::66:

bu ara gecen hafta 91.6

işte buuuuuuuu süper gitsin kilolar tek tek :34::16:

kızlar maşallah bu hafta takım biraz toparlamış kendini
bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.2
giden 0.5

ne güzel çok özendim sana :66:

evt cnm bende hic zannetmiodum bu hafta verdigimi bu hafta isede basladim :32: ogle yemegine eve geliorum ama olsun yine insan calisinca cok acikiomus bu aralar pek dikkat edemiorum ellilere dustum die saliorum herhalde kendimi:17::17: ins sende diledigin kiloya en yakin zamanda inersin tatlimmm:16::16:

Canim arkadaslarim öncelikle tüm yazilanlri okudum... Hizlica sirasiyla cevaplarimi yazayim :1:

Aysecigimmm albümümü özel yaptim . sadece arkadaslarim görebiliyor... Tesekkür ederim güzel yorumun icin canimm..

Gülsenimm güzel yorumun icin sanada cok tesekkür ederim hayatim.. Seyyy... Hadi bana sarilsana.. dogum günümü kutlaa hadi :52::52: güzel dileklerine ihtiyacim var :54:

Papatyam canim cok güzelsin sende yaaa.. masallah kizlar bizim takimin adini 8. takim yerine fistuk kizlar takimi yapsak mi ne? :52:

Ve son olarak beni bu hafta ayni kiloda gecermisin kaptanim.. kilo veremedim malesef :59: ( hedefimde bugünde istedigim kiloda olmak vardi ama kismet degilmis ne yapalim :59: )

simdi cikmam gerekiyor kizlar.. arkadaslar bir yere davet etti ,yetismem gerek . Hepinizi seviyorum.. kendinize iyi bakin..

Aaaaa unutmadan batuhanim cok tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin. kilo veren diger arkadaslarimi da tebrik ederim. :34:

Canim arkadaslarim öncelikle tüm yazilanlri okudum... Hizlica sirasiyla cevaplarimi yazayim :1:

Aysecigimmm albümümü özel yaptim . sadece arkadaslarim görebiliyor... Tesekkür ederim güzel yorumun icin canimm..

Gülsenimm güzel yorumun icin sanada cok tesekkür ederim hayatim.. Seyyy... Hadi bana sarilsana.. dogum günümü kutlaa hadi :52::52: güzel dileklerine ihtiyacim var :54:

Papatyam canim cok güzelsin sende yaaa.. masallah kizlar bizim takimin adini 8. takim yerine fistuk kizlar takimi yapsak mi ne? :52:

Ve son olarak beni bu hafta ayni kiloda gecermisin kaptanim.. kilo veremedim malesef :59: ( hedefimde bugünde istedigim kiloda olmak vardi ama kismet degilmis ne yapalim :59: )

simdi cikmam gerekiyor kizlar.. arkadaslar bir yere davet etti ,yetismem gerek . Hepinizi seviyorum.. kendinize iyi bakin..

Aaaaa unutmadan batuhanim cok tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin. kilo veren diger arkadaslarimi da tebrik ederim. :34:

aa yeni yaşın hayatına güzellikler getirsin inşallah nice senelere:7::7::7:

Slmmm güzeller takımı!
bi türlü fırsat bulamadım yazmaya (gerçi yazacak çok bi şey de yok ya!:( ) kilom dün tartım bozulmadan önce 200-300gr eksik çıkmıştım ama bugün oğluşum üzerine çıkıp zıplayınca abuık subuk tartmaya başladı bir de bir sürü para verip almıştım yağı falan ayrı tartıyor diye ama iptal sanırım..
sonuç itibarıyle 200gr vermiş sayıyorum kendimi yani 69.8! veremiyorum diye üzüldüm ama dün bir topikte bir arkadaşın yazdığı bir msj hoşuma gitti yani dolabı açın bir paket margarine bakın işte o kadar yağ vücudunuzdan gitmiş diye yazmıştı ben de aynen öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum kar kardır ..:34:

xetrax cım günün kutlu olsun canım,yeni yaşın şans getirir umarım!:16::71:

albümlere baktım gerçekten de hepiniz süpersiniz kızlar maşallah hepimize şu üzerimizdeki fazla kiloları da attık mı tamamdır..

batuhanım tebrik ederim ne güzel vermişsin canım darısı başımıza..

Back
X