günaydınlar ,iyi pazarlar benim güzel takımım :)
batuhanım evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım daha nice 10 senelerebizimde 28 nisanda 9 senemiz dolacak Allah ım hiç ayırmasın bizi ve bütün sevenleri
ayşecim sende aldıklarını güle güle kullan , pazartesi tam gaz devam etmeni bekliyoruuuz ona göre :13:
xetrax cım bebeğim ,harika gidiyosun ..bak eğer böyle devam etmezsen küserim ona göre:)
elifcim sende hiç üzülme sen o aldığın kiloları 1 haftada verirsin..sınav stresi sana yetiyodur birde kiloları takma kafana ki zaten öyle abartı bir kilonda yok
geçmiş olsun cnmmerabalar acayip grip oluyorum heryerlerim ağrıyooooooooooor:94::94::94::94::94:
merabalar acayip grip oluyorum heryerlerim ağrıyooooooooooor:94::94::94::94::94:
sporumu yaptır bitirdim 35 dk bisiklet 5 dk twist 10 dk kalça hareketleri toplam 50 dk
çok geçmiş olsun cnmhavalar allak bullak etti bünyeleri dikkatli olmak lazım..
geçmiş olsun cnm
inş. geçen hafta diyet acısından çok kötüydü inş. telefi edebilirim.sporun dışında ev de yoğunum ayaktayım sürekli fazlalıkları topluyorum verilecekleri ayırıyorum işim bitmiyo inş. ekstradan kalori yakıyorumdurharikasın ayşecim ..emeklerinin karşılığını alacaksın eminim
Selamlar 8. takım :)
Batuhancım evlilik yıl dönümün kutlu olsun, çok uzun soluklu bir yaşam dilerim eşinle birlikte sana
Takım üyeleri genel olarak toparlanmaya başlamış, buna çok sevindim
Benim diyetsiz günlerim hala devam ediyor, kilom da giderek artıyor haliyle
Yaz aylarına doğru kilo verilir, ben ise tam tersine kilo alıyorum...
Herkes gider Mersin'e, ben giderim tersine durumu yani :95:
Bir an tam anlamıyla hepimiz motive oluruz, eski günlerimize döneriz inş :)
Aramızda yeni bir üye var sanırım...
Canım elbette bizim takımımızda bilgi paylaşımında bulunabilirsin ama şu anda kontenjanlarımız tamamen dolu, hatta diğer takımların aksine son noktasına kadar limiti zorladım
Takımda biri mezun olmayınca ya da uzun süreli bir ayrılık söz konusu olmayınca takımımıza yeni birini katmamız zor gibi görünüyor :)
günaydın kızlaristanbulda bugün bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor , ben buna rağmen çok mutluyum ,çünkü bu sabah tartıda 71.300 çıktım inanamıyorum yeniden kilo vermeye başladım . bir ara ümidimi baya kaybetmiştim inşalllah perşembeye net 71 olucam....
Slm kızlarrr
Ben de toparlanmaya başladım biraz ama spor eksiğim var yineeee(
bu sabah nesfitle açtık menüyü ve acıkmadım hala ama birşeyler yemek lazım metabolizma durmasın dimi :))
akşam bol yeşillikli ,minumum yağlı kuskus salata yapacağım bakalım kaçamak olmaz umarım yeterince kaçamak yaptım son günlerde bu duruma bir dur demek lazım..
dün pazar olunca oğlumu babasına bıraktım tek başına kızılaya gittim saatlerce gezdim,alışveriş yaptım kendimce eğlendim,kafa dinledim para harcamak rahatlattı sanırımevime cici cici aksesuarlar aldım,bayılıyorum ev süslemeye ben yengeç burcuyum ondan sanırım evim gözüme illa güzel görünmeli.. zaten dışarı çıktığım yok bari bulunduğum mekan güsel olsun dimi!
merabalar acayip grip oluyorum heryerlerim ağrıyooooooooooor:94::94::94::94::94:
pazar gününün fotolarını ekledim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?