kaptanim msjini alinti yapamadim ama hemen yazayim..
1.65 boy
ne yazikki 85 kilo
hamilelikte en son dr kontrolümde 88dim benden gitmiyo arkadaslar hemen geri geliyo..halbki 3800lük bi bebegimoldu.ve 7 hafta olacak nerdeyse..tmm kilolu hamile kaldim ama o kilolarda zaten kizimdan kalanlar..
herneyse bu sefer saldim cayira mevlam kayira olmasin en azindan azar azar veririm.burda paylasim sorumluluk yülüyo insana.,.
sütüme dikkat edecem kararliyim..zaten ise geri döndügümde kuzuma istedigim zaman süt veremeyecegim onún ezikligini yasiyorum suanda..
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6
xetrax : 4
nuvanda : 0
ins.canim..bende dogum kompliasyonu anal fissur oluyo oda kabizlik yapiyo veremiyom kolay kolay.1 haftadir iyi sayilirim.normal dogmdu ama ne normal dogum cok zor dogurdum burda kolay kolay sezeryanada almiyorlar iyi bisey aslinda ama zorla dogurttu ebe beni..
ben 3.yüde düsünüyodum ama artik zor görünüyo..sezeryan olmak istemiyorm cati darligida var..bir daha ayni seyleri göze alirmiyim bilemiyorm henüz düsünmek icin erken zaten.
kizim daha fazla büyümeden benim yasim daha fazla ilerlemeden dedik 2.yi düsündük.Allahta nasip etti memnunm tabi zorluklari var helede hala 2 yas sendromundan cikmamis bir kizim varken..
ben burda kalayim..kendimi tanitayim..
32 yasindayim
biri 3 yasinda kiz biri 1.5 aylik erkek 2 yavrum var..aile hekimiyim.suan dogum iznindeyim..
ilk defa bu kadar kilo aldim bünyem almaya müsait..
en son 84.5dum yarin sabah tartida ne gösterecek bakalim..80nin altina inmekilk hedefim
hosbuldm canim,beraber kurtuluruz insallah..yasemincim aramıza hoşgeldinumarım keyifle kurtulursun kilolarından :)
sende benim gibi doğum kilolarını veremeyenlerdensin..bende 2. doğumuma 80 kilo ile girdim bebeğim 4-5 aylıkken benim kilom 81 idi :78: sütüm az olduğu için abartmıştım ne zor günlerdi
tebrikler canim darisi basima..aaa size tünaydın demeyi unutmuşumnasılsınız cnm arkadaşlarım ?? ben çok ama çok iyiyim artık 60 lı rakamlara inmemin mutluluğunu yaşıyorum artık 2. doğumumun kilolarını vermiş bulunuyorum sırada daha eski kilolar var umarım çok zorlanmam :) sayenizde sıkılmadan pes etmeden 7-8 kilo verdim ha gayret kaldı 9.5 kilo
hava çok güzel dışarı çıkıcam gelince görüşürüz canlar
tünaydinnntünaydın :78:gözümü açar açmaz buradayım bak
anladım cnm.benim cadıda 2. yaş sendromnda ne zaman düzelecek diye bekiyorum çok hırçın ve sinirli oldu tahamülsüzleşti oyuncaklarıyla bile dövüşüyorbende tek kalmasını istemiyorum ama önce istediğim kg ya ineyim bide batı tayinimiz çıksın onsan sonra Allah kerim artık
saol canım bende senin gibi olmak istiyorum menülerin harika
iyi gecelerrr
Menünü cookk begendim canimTam benim damak tadima göre ideal menü hazirlamissin :90:
Ayrica cok tesekkür ederim Reyhanim.. bana sahip cikip göndermek istemedigin icinInsallah bende bu sevginizi ,degerinizi hak ederim canimm.. günlük az bir paylasim yapabilecek olsam bile güzel menülerle karsiniza cikabilirim umarim..
Ben bugün hic diyet modunda beslenemedim. Kermese gitmistim arkadaslar adana köfte yiyelim diye israr edince.. hic tadini bilmedigim bu köfteden yedimbu yasa kadar inatla yemedigim köfteden bir dürümün icinde yedim.. ve malesef fazla su icemedim bugün yarindan itibaren telafi edecegim bugünkü kusurlarimi..
Sabah :
1 semmel arasi 2dilim salam
Ara : 1 bardak siyah cay
Ögle/Aksam : Adana köfte dürüm , Ayran
Ara : 1 bardak cay
yogun bir gündü. Yemek yemeye firsat bulamadim. bulduklarimda da fazla kalorili yiyeceklerle beslendim malesef
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6
xetrax : 4
nuvanda : 0
kaptanim msjini alinti yapamadim ama hemen yazayim..
1.65 boy
ne yazikki 85 kilo
hamilelikte en son dr kontrolümde 88dim benden gitmiyo arkadaslar hemen geri geliyo..halbki 3800lük bi bebegimoldu.ve 7 hafta olacak nerdeyse..tmm kilolu hamile kaldim ama o kilolarda zaten kizimdan kalanlar..
herneyse bu sefer saldim cayira mevlam kayira olmasin en azindan azar azar veririm.burda paylasim sorumluluk yülüyo insana.,.
sütüme dikkat edecem kararliyim..zaten ise geri döndügümde kuzuma istedigim zaman süt veremeyecegim onún ezikligini yasiyorum suanda..
aaa size tünaydın demeyi unutmuşumnasılsınız cnm arkadaşlarım ?? ben çok ama çok iyiyim artık 60 lı rakamlara inmemin mutluluğunu yaşıyorum artık 2. doğumumun kilolarını vermiş bulunuyorum sırada daha eski kilolar var umarım çok zorlanmam :) sayenizde sıkılmadan pes etmeden 7-8 kilo verdim ha gayret kaldı 9.5 kilo
hava çok güzel dışarı çıkıcam gelince görüşürüz canlar
bugün 4.yi bitirdik callan teyzemle her gün daha kolay zevkli geliyo bugün bitirince kendimi koltuğa atma ihtiyacı hissetmedim hemen işe koyuldum temizlik yaptım kitaplarımı koliledim malum ev taşıma durumumuz var taşınmasak bile kaldırmam gerekiyordu ev küçük olunca kütüphane almadık koktuğunda altında duruyordu elimin altında olması gerkenleri bıraktım geri kalanı koliledim.
bugün eşim bide müjde verdi bana buradan dönüşte çalışmaya başlayacağım inş.özel okulda dün görüşmüş bakalım.benim bölümüm lise olunca kıskançlık yapıp istemiyordu sanırım bu okul özel bir kız lisesi olacakbilgilerini tazele ders çalışmaya başla şimdiden diyo
hava çok kötü ama biraz dışarı çıkıyoruz biz kuzum çok sıkıldı kaç gündür evde
reyhancim bu 13 küsürü nekadar zamanda nasil verdin..sen avstryada nerdesin?
welsi biliyorum 3-4kere gittim ben viyanadayim.yaklasik 4 aydir diyetteyim canim bu süre zarfinda verdim
ben avusturyada wels deyim salzburga yakin sen neresindesin canim ??
menün çok güzel cnm.emzirirken bende rezene ve anason çayı içiyordum bol bol sütün kalitesini çok arttırıyor gerçekten hemde gaz sıkıntısı pek olmuyo bebektemenümü yazayimda sonra belki vaktim olmaz.
sabah:1.5 dilim cavdar bugday karisik ekmek
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 cay kasigi bögürtlen receli
1kkndan az keci peyniri
1 cay kasigi labne
2kocaman kupa rezene kimyon reyhan karisimi bitki cayi(süt olsun oglm doysun)
ara:yesil elma
ögle:1 kase domates corbasi
1dilim ekmek
1 tabak salata
ara:2kepekli biskuvi
aksam:brokoli patates karisik püre(5-6 catal)
yarim dilim ekmek
ton baligi(3 yemek kasigi diyelim..
ara:1 fincan sütlac(az sekerli yaptim)
kafeinsiz kahve düsünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?