Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yasemincim aramıza hoşgeldin umarım keyifle kurtulursun kilolarından :)
sende benim gibi doğum kilolarını veremeyenlerdensin..bende 2. doğumuma 80 kilo ile girdim bebeğim 4-5 aylıkken benim kilom 81 idi :78: sütüm az olduğu için abartmıştım ne zor günlerdi

aaa size tünaydın demeyi unutmuşum nasılsınız cnm arkadaşlarım ?? ben çok ama çok iyiyim artık 60 lı rakamlara inmemin mutluluğunu yaşıyorum artık 2. doğumumun kilolarını vermiş bulunuyorum sırada daha eski kilolar var umarım çok zorlanmam :) sayenizde sıkılmadan pes etmeden 7-8 kilo verdim ha gayret kaldı 9.5 kilo
hava çok güzel dışarı çıkıcam gelince görüşürüz canlar

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6

xetrax : 4
nuvanda : 0

mesaj yükseltme konusunda pekte başarılı değilim görüldüğü gibi ama ben onu eğlenmek için yapmıştım gerçekten buraların tek birincisi var oda belli ayşecik haftalık günlük birincimiz

anladım cnm.benim cadıda 2. yaş sendromnda ne zaman düzelecek diye bekiyorum çok hırçın ve sinirli oldu tahamülsüzleşti oyuncaklarıyla bile dövüşüyor bende tek kalmasını istemiyorum ama önce istediğim kg ya ineyim bide batı tayinimiz çıksın onsan sonra Allah kerim artık

hoş geldin canım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
kızlar bir ceee deyip kaçacam malum kız isteme işleriyle uğraşıyoruz pazartesi sakin kafayla yazışırız inşallah hepinizi seviyorum bu gün ara ara girip yazabildiğim kadar yazıcam :26::26::26:aaaayyy yzamadığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum amma sorumlulukn duygum gelişmiş dimiiiii

hosbuldm canim,beraber kurtuluruz insallah..
bende bide üstüne kilo almayim diye burdayim..sütü korumak ne zor..ne yiyecegimi sasiriyorum süt yaparmi bebege gaz yaparmi kabiz yaparmi hepsine uyan seyler bulmak cok zor..

tebrikler canim darisi basima..

tünaydın :78:gözümü açar açmaz buradayım bak
tünaydinnn

bizim biraz hafiflemisti simdi kardese alisma dönemindeyiz dogum izni bitinceye kadar alissak iyi olacak..kuzularima annem bakacak ne yazikki ücretsiz izin kullanamayacagim.aile hekimi söylesmeli oldugundan yerimden oluyorum,yeniden yerlestirmelere katilmak büyük risk iyi bir yer bosalmassa kalirim ortada..

Son düzenleme:
of ya ne güzel dışarı çıkacaktım annem bi sürü iş var misafir gelcek dedi öylecene kaldım sinir oldum yani kuzenim gelcek bize kalmaya beyefendie dolma sarma yapıldı rus salatasıda istemiş babacığımızada bulgur yapılacakmış onuda yaptım bu saatten sonra çıkamam istediğim yere 6 gibi burda olur çünkü gitceğim yerde uzaktı

bugün 4.yi bitirdik callan teyzemle her gün daha kolay zevkli geliyo bugün bitirince kendimi koltuğa atma ihtiyacı hissetmedim hemen işe koyuldum temizlik yaptım kitaplarımı koliledim malum ev taşıma durumumuz var taşınmasak bile kaldırmam gerekiyordu ev küçük olunca kütüphane almadık koktuğunda altında duruyordu elimin altında olması gerkenleri bıraktım geri kalanı koliledim.
bugün eşim bide müjde verdi bana buradan dönüşte çalışmaya başlayacağım inş.özel okulda dün görüşmüş bakalım.benim bölümüm lise olunca kıskançlık yapıp istemiyordu sanırım bu okul özel bir kız lisesi olacakbilgilerini tazele ders çalışmaya başla şimdiden diyo
hava çok kötü ama biraz dışarı çıkıyoruz biz kuzum çok sıkıldı kaç gündür evde

selam kizlar temizlikti ütüydü cocuklari uyutmaydi ancak oturdum totomun üstüne yazik bana ya

saol canım bende senin gibi olmak istiyorum menülerin harika
iyi gecelerrr

canimsin sende gayet basarilisin canim tesekkür ederim

sagol tatlim tabiki seni birakmak istemiyoruz yasemincim burda ol bana göre yazmamanda önemli degil 1 mesaj bir mesajdir benim icin kaptanimizda anlayisla karsilayacaktir canim benim

bugün telafi edeceksindir sykma canini

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6

xetrax : 4
nuvanda : 0

eline emegine saglik canim

canim malesef bazen olmuyor süt oldugu zamanda calisman gerektigi icin vermiyor olabilirsin ama inan bana bu bir eziklik degil ben iki kuzumuda emziremedim canim ama cok sükür bir eksikligini görmedim tabiki anne sütü herseyden iyidir ama bazen allahim bu luttfu herkese nasip etmiyor sykma tatli canini yasemincim

süpersin valla ben haftaya cumadan cok umutluyum takim adina valla ha gayret kizlar

ay dün gördüm bu haberi ama baska haplarla birlikte alindigi zaman zararli oluyormus ve muhakkak doktora danismak gerekiyormus

ayyyy cok sevindim canim adina insallah hersey yolunda gider hem yeni ev hem yeni is senin icin güzel bisey olacak allah kolaylik versin

menümü yazayimda sonra belki vaktim olmaz.
sabah:1.5 dilim cavdar bugday karisik ekmek
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 cay kasigi bögürtlen receli
1kkndan az keci peyniri
1 cay kasigi labne
2kocaman kupa rezene kimyon reyhan karisimi bitki cayi(süt olsun oglm doysun)

ara:yesil elma

ögle:1 kase domates corbasi
1dilim ekmek
1 tabak salata

ara:2kepekli biskuvi

aksam:brokoli patates karisik püre(5-6 catal)
yarim dilim ekmek
ton baligi(3 yemek kasigi diyelim..

ara:1 fincan sütlac(az sekerli yaptim)
kafeinsiz kahve düsünüyorm

ben geldim kimse uğramamış kızlar bu callan teyze benim iştahımıda kesti.arkadaşlar gelmişti kamelyede mangal yaptılar ceylin uyuyordu eve gönderdiler yemedim uyanınca yanlarına çıktık.
bugün sabah
yarım muz
11 gibi
2 dilim kızarmış ekmek
3 salam
labne peynir
domates
kamelyada da çok az çekirdek,1 türk kahvesi içtim
hala aç değilim sanırım akşam yemeği yemeyeceğim
ayraniçip leblebi,çilek yiyerek geçireceğim akşamı

menün çok güzel cnm.emzirirken bende rezene ve anason çayı içiyordum bol bol sütün kalitesini çok arttırıyor gerçekten hemde gaz sıkıntısı pek olmuyo bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…