Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
hayırlısı olsun tatlım ..kafanıza takmayın fazla inşallah sizinde nur topu gibi evlatlarınız olacak..
evet deryacım havaları değerlendirmek lazım ben hergün çıkıp yürümeye çalışıyorum iyi geliyo..ama yürüyüş sonrası iskender filan yemek yok
callanı bitirdim geldim.şimdide kuaförden haber bekliyorum rengini biraz solduracağım saçımın dipleri çok turuncu gibi geldi bana.ay sacımla başım dertte bir rahat durmuyorum

ben yeni rengini göremedim canım o yüzden yorum yapamıyorum..ama sanırım sende benim gibi çabuk sıkılıyorsun saç renginden :)

herkese merhaba. aranıza bugün katıldım. boyum 172. kilom 70,3. sizlerle birlikte 5-6 kilo daha vermek istiyorum. hoşçakalın
HOŞGELDİN CANIM.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim güzel temennin için aslında evleneli 1 yıl olmadı ama eşim bu kadar sabredebildi son 1 aydır korunmuyoruz o zannediyorki hemen olucak ama bunlar nasip kısmet işi hakkımızda hayırlısı bunun için henüz bir yardım almıyoruz yani

hayırlısı olsun canım evet ha deyince olmuyo kısmet bizimde 5.ayında oldu 5 ay bekletti bizi cadım

menümü yazayım hemen
sabah
tahıllı ekmek ve ligt peynirden tost,
yeşillik
öğlen
1 kase çorba
yeşillik
2 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
05.domates çorbası
kabak yemeği
salata,yogurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve erik
spor 1 saat callan

evet canım geç olsun güç olmasın demişler

ayşe call yapmaya başlamadan önce ölçülerini almışmıydın canım
evet cnm bugün 12.yi yaptım belden 1cm basenden 0.5 cm incelmişim. şimdi montiyle kg vermeye başladıkça incelme de hızlanacaktır

menüm

1 dilim çok tahıllı ekmek
liyht peynir
2 zeytin
2 çatal helva
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

1 simit

dondurma (kahramanmaraş)

1 kase erik

3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
yarım kase yoğurt
yeşillik domates

spor :yürüyüş 1 saat ..

ayseceylin 20
lalamma 8
gülşenbaşak 7
handerya 6
scpula 4 biraz daha paylaşım kızlar
papatya89 2 olmuyor yardımcım
gerbara1987 1
batuhanım 0
xetrax 0
nuvanda 0
elif190 yok

Son düzenleme:
gülşencim sen monti yapıyor muydun yapıyorsan eğer bal yasak,simit ve dondurmada yasak cnm.menünü güzel ama dondurma kaçamağın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…