hayırlısı olsun tatlım ..kafanıza takmayın fazla inşallah sizinde nur topu gibi evlatlarınız olacak..kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
evet deryacım havaları değerlendirmek lazım ben hergün çıkıp yürümeye çalışıyorum iyi geliyo..ama yürüyüş sonrası iskender filan yemek yokTünaydınnn..
hoşbulduk kızlar..bu sefer kararlıyım valla hatta sabah annem arayıp hadi gel hep beraber ablamlarla falan yemeğe gidelim size iskender ısmarlıycam falan diye çağırdı,kandırmaya çalıştı ama reddettim..onlarla takılınca kendimi bir yerden sonra frenliyemiyorum hep boğaza çalışıyorlar yaaa.. bu şekilde giderse evime ne misafir çağıracağım ne de birine gideceğim :)) antisosyal olup çıkacağım sanırım..
ama gerçekten birileri falan gelince ben mutlaka sunumu abartıyorum ve sonrada kalanlar hep bana kalıyor malesef (eşim hamurişi hiç sevmez)
spor yapabilmem lazım çünkü ben yapmazsam asla veremiyorum ,kendimi artık tanıyorum ve havalar da düzelmişken bu fırsatı değerlendirmek lazım..
callanı bitirdim geldim.şimdide kuaförden haber bekliyorum rengini biraz solduracağım saçımın dipleri çok turuncu gibi geldi bana.ay sacımla başım dertte bir rahat durmuyorum
HOŞGELDİN CANIM.herkese merhaba. aranıza bugün katıldım. boyum 172. kilom 70,3. sizlerle birlikte 5-6 kilo daha vermek istiyorum. hoşçakalın
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, en yakın zamanda nur topu gibi bir bebeğinizin olmasını dilerim
Bu konuda herhangi bir yardım alıyor musunuz? Bilinen bir sağlık problemi var mı yoksa çocuk sahibi olmayı çok istediğiniz için evham mı yapıyorsunuz? :)
hayırlısı olsun canım evet ha deyince olmuyo kısmet bizimde 5.ayında oldu 5 ay bekletti bizi cadımcanım çok teşekkür ederim güzel temennin için aslında evleneli 1 yıl olmadı ama eşim bu kadar sabredebildi son 1 aydır korunmuyoruz o zannediyorki hemen olucak ama bunlar nasip kısmet işi hakkımızda hayırlısı bunun için henüz bir yardım almıyoruz yani
nerdesiniz bakimm kızlar
gülşencim salata ve yoğurt ikiside olacak.patlıcan yemeği +yoğurt+salata olacak ekmek yokbenimde patlıcan yemeğim var yanına ne yiyeyim ayşecim ??salatamı yoğurtmu hangisi daha doğru olur ?
gülşencim salata ve yoğurt ikiside olacak.patlıcan yemeği +yoğurt+salata olacak ekmek yok
face de var son saç rengim
teşekkür ederim gülşencimayy saç rengin çok tatlı olmuş cnm yaa :) güle güle kullan
hayırlısı olsun canım evet ha deyince olmuyo kısmet bizimde 5.ayında oldu 5 ay bekletti bizi cadım
evet cnm bugün 12.yi yaptım belden 1cm basenden 0.5 cm incelmişim. şimdi montiyle kg vermeye başladıkça incelme de hızlanacaktırevet canım geç olsun güç olmasın demişler
ayşe call yapmaya başlamadan önce ölçülerini almışmıydın canım
gülşencim sen monti yapıyor muydun yapıyorsan eğer bal yasak,simit ve dondurmada yasak cnm.menünü güzel ama dondurma kaçamağın varmenüm
1 dilim çok tahıllı ekmek
liyht peynir
2 zeytin
2 çatal helva
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay
1 simit
dondurma (kahramanmaraş)
1 kase erik
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
yarım kase yoğurt
yeşillik domates
spor :yürüyüş 1 saat ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?