hayırlısı olsun tatlım ..kafanıza takmayın fazla inşallah sizinde nur topu gibi evlatlarınız olacak..kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
evet deryacım havaları değerlendirmek lazım ben hergün çıkıp yürümeye çalışıyorum iyi geliyo..ama yürüyüş sonrası iskender filan yemek yokTünaydınnn..
hoşbulduk kızlar..bu sefer kararlıyım valla hatta sabah annem arayıp hadi gel hep beraber ablamlarla falan yemeğe gidelim size iskender ısmarlıycam falan diye çağırdı,kandırmaya çalıştı ama reddettim..onlarla takılınca kendimi bir yerden sonra frenliyemiyorum hep boğaza çalışıyorlar yaaa.. bu şekilde giderse evime ne misafir çağıracağım ne de birine gideceğim :)) antisosyal olup çıkacağım sanırım..
ama gerçekten birileri falan gelince ben mutlaka sunumu abartıyorum ve sonrada kalanlar hep bana kalıyor malesef (eşim hamurişi hiç sevmez)
spor yapabilmem lazım çünkü ben yapmazsam asla veremiyorum ,kendimi artık tanıyorum ve havalar da düzelmişken bu fırsatı değerlendirmek lazım..
callanı bitirdim geldim.şimdide kuaförden haber bekliyorum rengini biraz solduracağım saçımın dipleri çok turuncu gibi geldi bana.ay sacımla başım dertte bir rahat durmuyorum![]()
ben yeni rengini göremedim canım o yüzden yorum yapamıyorum..ama sanırım sende benim gibi çabuk sıkılıyorsun saç renginden :)