eline sağlık reyhancım
handeryacım neden uğramadın hiç
elifcim bence de 5 msjı doldurur şimdi
zayıflaycağım, paylaşımın çok az yarın böyle olmasın lütfen böyle sende fayda göremezsin takımımızda
xetrax yani yasemincim bugün hiç uğramadı
scapula gayretini görüyoruz hepimiz biraz daha bizimle olursan çok güzel olacak
ben yatıyorum kızlar iyi geceler öptüm hepinizi
benimkiler uyudu galiba,herkese iyi geceler..uyumadan güzel hayaller kurun beni motive ediyor insaallah sizde motive olursunuz..
benimkiler uyudu galiba,herkese iyi geceler..uyumadan güzel hayaller kurun beni motive ediyor insaallah sizde motive olursunuz..
eline sağlık tablo çok güzel olmuş her hafta yapalım bunu cnmEki Görüntüle 200688
yazdığım kiloların ilki geçen haftaki ikinciside bu haftaki kilolardır kilo vermeye göre hazırladım listemizi ve bundan ssonra ilerledikçe aylık durumumuzu da rahatlıkla takip edebileceğiz haftaya ilk 3te gibi hissediyorum kendimi ayyyismime yakışan gerbera çiçeklerini de takımımızın baş köşesine koyayım dedim
Takımın gece kuşuuuu geldiii..
demek bugün en tembel benim ama unutuyorsun Ayşecim ben gececiyim o kalan 4 msj tamamlanacaktır..az sonraaaa!:))
Bugün ablam,annem ve çocuklar baskın yaptılar,ardından hep beraber dışarı çıktık vs..derken geç saatte eve geldim ondan giremedim..
evet az suyla bir avuçtan fazla çileği kaynattım hemen pişti blandırdan çektim mis gibi oldu cnmEdacım en son yazdığın msjı okuyupta su içmemek olmaz sanırım hem okudum,hem de kana kana su içtim saol canım..
Elifcim tanışmanın güzel geçmesine sevindim..Ne güzel heyecanlar yaaaa! Allah tamamına erdirsin canım!Eminim seni çok beğenmişlerdir çünkü gerçekten çok hoş hatunsun..
Ayşecim afiyet olsun marmelatın..nasıl yaptın şekersiz?çilekleri pişirdin mi yani? bu arada kaçamak yok söz!
evet hem zor hem güzel,sorumluluğu büyük önce kendin çok dikkat etmelisini paylaşımına yediklerine vs.hem kendine karşı hem takımına karşı sorumluluğun artıyor ama bu durumdan memnunum cnmTakımımın 4. tebrik ediyorum gerçi her ne kadar destek değil köstek olsamda haftaya acısı çıkar umarım..
Listeler için emeği geçen herkese tskler.. liste yapmak da kaptan olmak da apayrı bir sorumluluk 80-89 topiğinin yaklaşık 1,5 sene kaptanlığını yaptım her cuma (o zaman herkesin çok beğendiği çok güzel bir tablo hazırlamıştım) onun sorumluluğu,herkesin bildirim yapmasını beklemek,listenin hazırlanması vs..hepsi apayrı sorumluluk ve zaman alıyor biliyorum..o yüzden kaptanım,adaşım ellerinize,emeğinize sağlık!
az önce yedim cnm 2 çay aşığı kadar tabi ev yapımı şekerli reçelin yerini tutmaz bayılırım ev yapımı çilek ve vişne reçeline tabi şekerli olursa.buda fena değil pek tatlı olmadı ama çeşit olsun işte cnm.günaydin aysecim günaydin topigimizin sevgili güzel bayanlari..
yedin mi marmelatindan..bende gidince yapmayi düsünüyordm ama mevsimi gececek cilegin:26:hazir receli hic sevmem,cok sekerli ve yapay geliyor..buranin en sevdigim yani organik ürünlere kolay ulasim..babam bir zamanlar kiracisi bal üreticisiydi güya..3 katli bi dükkani var orani tüm camlarini karartip imalathane yapmislar,bizimkiler merak edip gitmis birde ne görseler koca koca fareler cuval cuval tozlar,ballari o tozlardan yapiyorlarmis ariyla alakasi yok..ogünden beri hayatta marketten bal ve recel almaz bizimkiler..
AyseCeylin 38
batuhanim 18
papatya89 15
nuvenda 11
Lamamma 9
gulsenbasak 6
gerbera:5
elif190 4gerci burdasin sen doldurursun simdi
bZayiflayacagim 4 :93:
scapula 3 sende burdasin ha gayret
handerya 1
Edacım en son yazdığın msjı okuyupta su içmemek olmaz sanırım hem okudum,hem de kana kana su içtim saol canım..
edacım paylaşımın için teşekkkrler su büyük nimet gerçekten ben kalkar kalkmaz 2 bardak içmeyi alışkanlık edindim gün içinde de 2.5 -3 lt içiyorum
günaydin aysecim günaydin topigimizin sevgili güzel bayanlari..
yedin mi marmelatindan..bende gidince yapmayi düsünüyordm ama mevsimi gececek cilegin:26:hazir receli hic sevmem,cok sekerli ve yapay geliyor..buranin en sevdigim yani organik ürünlere kolay ulasim..babam bir zamanlar kiracisi bal üreticisiydi güya..3 katli bi dükkani var orani tüm camlarini karartip imalathane yapmislar,bizimkiler merak edip gitmis birde ne görseler koca koca fareler cuval cuval tozlar,ballari o tozlardan yapiyorlarmis ariyla alakasi yok..ogünden beri hayatta marketten bal ve recel almaz bizimkiler..
günaydınlar iyi haftasonları kızlar
dün çok aktif olmadım takımda yine sayım yapılmışneyseki sınıfı geçmişim :)
gerbera tablon çok güzel olmuş ellerine sağlık canım ..eğer yapabilirsen her hafta isteriz bu tablodan :)
haftasonlarım diet açısından hep kötü geçer bakalım bu haftasonu nasıl olacak :18:
kızlar belkide pek takip edemediğimdendir
sorum olacak
günlük mesaj sayısı hesaplamasını kim yapıyor hergün hazırlanıyormu
günlük hazırlanırsa haftalık tabloyuda bu tablo gibi hazırlıcam
benide hesaplamalarda unutmayın
kızlar belkide pek takip edemediğimdendir
sorum olacak
günlük mesaj sayısı hesaplamasını kim yapıyor hergün hazırlanıyormu
günlük hazırlanırsa haftalık tabloyuda bu tablo gibi hazırlıcam
benide hesaplamalarda unutmayın
tmm cnm fırsat buldukça burda olSlm kızlarrr...
bu sabah yoğun bir enerji ile kalktım kendimi nereye versem eve mi,dışarı mı bilemedim..
Ayşecim gündüzçok vakit bulamıyorum yazmaya şuan bile dvd açtım oğluşa o görmeden yazıyorum ondan sohbetlere katılamıyorum ama gece eşlik etmeye çalışırım sizlere geç de olsa..
bugün 200gr daha eksik çıktım azaldıkça gaza geliyorum bugün en az 1 saat yürüyeceğim kararlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?