Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay hosgeldin canim cok tesekkür ederim ayrica burda en azimlilerimizden birisin unutma ben bu enerjiyi senden almistim sende cabucak aramiza dönki enerjimiz devam etsin canim
ilk bana yüregini acanlardansin burda bunun icin tekrardan tesekkür ederim

ne haber kızlar..uruzcum daha sık uğra bak nasıl veriyosun kiloları :) birazdan kocişimle başbaşa dışarı çıkacağız eve kaçamak yapmadan dönmeyi planlıyorum inşallah planlarıma uyarak dönerim eve..

iyi gezmeler canim bizden ne haber olacak evdeyiz iste
iy gez toz ama kacamak yapma canim

uruzum isabet olmuş vazgeçmem o zaman.tmm artk hep takımda ol tamam mı canım ya özletme kendini böyle

kızlar az önce kendime 65 cm lik ve 20 cmlik plates topu ve plates lastiği aldım.callandan sonra yarım saat te sadace kalça çalışacağım spor insan da bağımlılık yapıyor

canım tabiiki sıkıntılarınıda paylaşacaksın bizimle sonuçta biz topik aileniz senin sadece diyet konuşmak zorunda değiliz insan paylaştıkça biraz daha rahatlar

olurmu tatlım ya biz dertleşmek içinde burdayız

gerçekten burda sıkıntımı paylaştığım için çok rahatladım hep diyorum ama İYİ Kİ VARSINIZ bende her zaman sizi dinlemeye hazırım..
burdaki samimiyeti yüz yüze görüştüğümüz insanlarda bulamıyoruz nedenine gelince hiç bir çıkarımız yok ve kimseyi kıskanmıyoruz(kilolarımız hariç :) bu yüzden hepimiz gerçek bir pırlantadan daha değerliyiz ve ne mutlu bizeki burda aynı gruptayız..hep bi kız kardeşim olsun isterdim ama artık aramıyorum bile çünkü hepimiz benim kız kardeşlerimsiniz

sabah sabah moralim çok bozuldu yaa (
tartıda + çıktım..oysaki 2 gündür akşam yemeği yemiyorum açım resmen...regl olmama daha 1 hafta var inşallah ondandır diyorum yaa ne dersiniz ??

sürekli tartılma derim ben haftada 1 kez tartıl o bile metabolizmayı etkiliyormuş

off papatyadamı ceza aldı ben daha cezamı yerime getirmedim gidiyimde takımlarla aramdaki konuşmayı gerçekleştireyim:83:

ya sorma canım napalım bundan sonra daha dikkatli olacağız

sadece iyi gün dostları değilim biz dilekçim kötü günde de dertlerini paylaşmak en doğal hakkımız geçenlerde sinirimi sadece buraya yazmıştım hatırlıyorsan

evet canım doğru söylüyorsun her zaman için dosttuz biz

ya canım bende senin gibiyim keşke elimizde olan bişey olsa hiç sıkıntıya gelemiyorum..ya kolum uyuşuyor yada başım ağrıyor..
birde nazara çok inanıyorum 2 sene önce nişanımdan sonra bi anda bacaklarımı hissetmedim ve 8 gün hastanede ivig tedavisi gördüm ve dualarla ayağa kalktım sanırım Guillain Barré Sendromu atlattım dr bile çok şaşırdı yürümeme yani diyeceğim o ki nazar fena bişey yinede karşı taraf mutluyken bizde mutlu olmaya çalışalım :81:

ben bu konularda biraz titizim ögrenciyken pediatri kitabinda kremli sampuanlardaki krem bile anne karnindaki bebege olumsuz etkiler yapabiliyor diye okumustum..yiyecek olsun kozmetik olsun organik kullanmaya calisiyorum

gerçekten mi daha neler öğreneceğiz.....

burasıda kara bulutlu bi yaz gelemedi ama ben seviyorum böyle havaları ne de olsa eylül kızıyım

benimde ayak bileklerim çok kalın hatta bacaklarım da ((

süpersin uruzcum

Hanımlar ben biraz hareket ediyim, ilk fırsatta yine burdayım

her zaman başımızın üstünde yerin var

ya bak şimdi çok kıskandım nerden aldın canım? bende sadece kalça yapmak istiyorum
hayırlı olsun bu arada umarım çubuk kraker olursun artık

benim ayak bileğim ince 21 cm ideal kadın ayak bileği ölçüsü de 21 cm miş benim sorunum basen üst bacaklar.oda spor ve diyetle kısa zmanda gidecek inş.
hepsiburada .com dan aldım dilekcim

nişanlıykende çok büyük bir rahatsızklık atlatmışsın cnm çok şükür geçmiş bitmiş.bende çok inanırım nazara kalabalık içine girdiğim zaman mutlaka nazar oluyorum yıldızım çok düşük benim galiba
dilekcim keşke imkan olsa da reel de görüşsek böyle tatlı kızlarla yüzyüze görüşmeyi de çok isterdim.hasret kaldım böyle dostluklara

benim ayak bileğim ince 21 cm ideal kadın ayak bileği ölçüsü de 21 cm miş benim sorunum basen üst bacaklar.oda spor ve diyetle kısa zmanda gidecek inş.
hepsiburada .com dan aldım dilekcim

ben hiç ölçmeyeyim yoksa hepten çökerim tabi canım bu kadar spora dağ dayanmaz basen nasıl dayansın

evet ayşecim öyle günler atlattım o yüzden şimdi hayatı daha da çok seviyorum Allah düşmanım başına vermesin benim yıldız yerlerde
bizim apartmanda da hep teyzeler var ya o yüzden hiç arkadaşım yok.. burda olsan var ya neler yapardık seninle

he kız ne güzel olurdu beee neler yapardık nelerteyzelere saygım büyük ama benim de kafam sarmıyor teyzeleri ama benim eşim yaşlılar sohbete bayılır

bugünkü menüm:

tek öğün yedim ama baya tok tuttu

[1] Çay 2 ADET 10
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[4] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[5] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[6] Ekmek 4 DİLİM 260
[7] Çilek 150 gr 55.5
[8] Muz 1 ADET 100
Toplam : 818.7 kal.

merhaba güzel takımımın güzel bireyleri umrm iyisinizdir! bugün piknikteydim. sabah peynir domatesle hafif bir kahvaltı ettim(sabah dediğime bakmayın saat 1 falandı.
ondan 2 saat sonra yeşil erik ve çilek yedim biraz
akşamda tahmin etceğiniz üzere ızgaravardı. 1 köfte 4 kanat bir tanede pirzola yedim yanında bol salata ve 2 bardak ayran. hmm bide 2 dilm kepek ekmeği.

elifcim güzel olmuş menünsen hergün pikniğe git

dileğim niye tek öğün bu aralar hiç dikkat etmiyorsun yediklerine cnm
40 tl cnm ebruli topların markası,lastikte cosfer marka orta sertlikte cnm

haftasonları eşim evde olunca böyle oluyor. öğlen sıkı kahvaltı yapıyoruz akşamda genelde dışarda yiyoruz ama bugün evdeyiz yarın daha iyi olur menüm hem yarın mesaj sayımı yapıcam

bende salı günü bi bakayım boynerde falan vardır kesin.

akşama yemiyecek misin bişey cnm.bak bakalım cnm plates kardeşi olduk senle

elifcim alem kızsın hapeki basenlerin kaç cmmirak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…