Batuhancım kilo cetvelinde çok güzel değişiklikler görüyorum, senin adına çok seviniyorum
Ben de 3 gündür sadece yediklerime biraz dikkat ederek ve bol bol hareket ederek 1 kilo verdim :)
Sizlerin kilo verdiğini görünce tekrar kilo verebileceğime dair inancım artıyor
ne haber kızlar..uruzcum daha sık uğra bak nasıl veriyosun kiloları :) birazdan kocişimle başbaşa dışarı çıkacağızeve kaçamak yapmadan dönmeyi planlıyorum inşallah planlarıma uyarak dönerim eve..
uruzum isabet olmuş vazgeçmem o zaman.tmm artk hep takımda ol tamam mı canım ya özletme kendini böyleİnşallah canım, yavaş yavaş da olsa zayıflicaz
Ayşecim çok zor oldu ama nihayet kapandı. Daha sonra bir sorun yaşamadım ben ama kapanana kadar çok çektirdi bana, sürekli sulanıyor ve çoğu zaman da zonkluyordu
canım tabiiki sıkıntılarınıda paylaşacaksın bizimle sonuçta biz topik aileniz senin sadece diyet konuşmak zorunda değiliz insan paylaştıkça biraz daha rahatlar
olurmu tatlım ya biz dertleşmek içinde burdayız
ay cok tesekkür ederiz sende insalah tez zamanda kavusursun hedef kilona
o nebicim laf öyle canim burda cok dertlerimizi paylasiyoruz
bu olacak tabiki sonucta biz bir takim haricinde güzel dostluklar kurduk birbirimize anlatacagiz tabiki
ama sana takma kafana desekte sen takacaksin biliyorum o yüzden en iyisi dedigin gibi al karsina konus sen üzülecegine bosver o kisi üzülsün canim
ayyyy keske bendede öyle huy olsu hatta kendi yaptigimi bile begenmesemde hic bisey yemesem
kulak kıkırdağımı deldirmeyi düşünüyordum yorumları okunca turstım vazgeçtim sanırımbenim tenim hassas zaten hızmamda çok çektim çok yara oldu 3 sene olacak nerdeyse tam anlamıyla yeni düzen oturdu.ne vardı yara olmasaydı çok güzel duruyo küpe kıkırdakta offf
sabah sabah moralim çok bozuldu yaa(
tartıda + çıktım..oysaki 2 gündür akşam yemeği yemiyorum açım resmen...regl olmama daha 1 hafta var inşallah ondandır diyorum yaa ne dersiniz ??
off papatyadamı ceza aldı ben daha cezamı yerime getirmedim gidiyimde takımlarla aramdaki konuşmayı gerçekleştireyim:83:
sadece iyi gün dostları değilim biz dilekçim kötü günde de dertlerini paylaşmak en doğal hakkımız geçenlerde sinirimi sadece buraya yazmıştım hatırlıyorsan
ne güzel hemen hemen herkes ugramis pazar olmasina ragmen
Dilekcim bende ayni dertten muzdaribim bizi ilgilendirmemesi gerekn sebeblerden aile icinde huzursuzluk olabiliyo ve buna sebeb olan gayet rahatken olan bize oluyo..takma güzelim..sana diyorum ama ben okadar takmisim ki bu sabah farkettem bacagimin bir kisminda duyu kaybi olusmus uyusuk gibi bana böyle olur ne zaman cok bunalsam vucudum tepi verir..üstelik insan stresliyken kortizon salgiliyor buda kilo vermesini engelliyor..yaklasik bir haftadir düzenim altüst oldu..
Aysecim sakin deldirme kikirdagini kulaktaki merkezler önemli üstelik kikirdak ilhitabi diyede bisey var..
gülsencim moralini yüksek tut,insan ancak yüksek moralle kilo veriyor..olur arada yukari asagi oynamalar..
Deryacim bende sacimi boyamak istiyorm beyazlarim artti resmen ama emzirdigimden yapamiyorum..
ben bu konularda biraz titizim ögrenciyken pediatri kitabinda kremli sampuanlardaki krem bile anne karnindaki bebege olumsuz etkiler yapabiliyor diye okumustum..yiyecek olsun kozmetik olsun organik kullanmaya calisiyorum
regl olunca çok çabuk vermeye başlayacaksın cnm. ben doğumdan sonra bir etek almıştım 1 hafta sonra regl oldum etek belimden düşmeye başladışok olmuştum
kızlar hava çok kötü burda feci yağmur var bahar gelmedi hiç burda yaz birden geliyormuş
gerçekten hızma çok yakışmış sana..bende seviyorum ama burnum çok büyük o yüzden asla takamam..şans işte kocam halhalada bişey demez ama maalesef bileklerimde çok kalınacilen zayıflamam lazım....
bugün istanbul dada hava kapalı..bu bahar çok ilginç geçti
regli pazar gününe bekliyorum ..cumaya sabit olsam kar benim için
Batuhancım kilo cetvelinde çok güzel değişiklikler görüyorum, senin adına çok seviniyorum
Ben de 3 gündür sadece yediklerime biraz dikkat ederek ve bol bol hareket ederek 1 kilo verdim :)
Sizlerin kilo verdiğini görünce tekrar kilo verebileceğime dair inancım artıyor
Hanımlar ben biraz hareket ediyim, ilk fırsatta yine burdayım
uruzum isabet olmuş vazgeçmem o zaman.tmm artk hep takımda ol tamam mı canım ya özletme kendini böyle
kızlar az önce kendime 65 cm lik ve 20 cmlik plates topu ve plates lastiği aldım.callandan sonra yarım saat te sadace kalça çalışacağım spor insan da bağımlılık yapıyor
benim ayak bileğim ince 21 cm ideal kadın ayak bileği ölçüsü de 21 cm mişbenim sorunum basen üst bacaklar.oda spor ve diyetle kısa zmanda gidecek inş.
hepsiburada .com dan aldım dilekcim
nişanlıykende çok büyük bir rahatsızklık atlatmışsın cnm çok şükür geçmiş bitmiş.bende çok inanırım nazara kalabalık içine girdiğim zaman mutlaka nazar oluyorum yıldızım çok düşük benim galiba
dilekcim keşke imkan olsa da reel de görüşsek böyle tatlı kızlarla yüzyüze görüşmeyi de çok isterdim.hasret kaldım böyle dostluklara
ben hiç ölçmeyeyim yoksa hepten çökerimtabi canım bu kadar spora dağ dayanmaz basen nasıl dayansın
evet ayşecim öyle günler atlattım o yüzden şimdi hayatı daha da çok seviyorum Allah düşmanım başına vermesinbenim yıldız yerlerde
bizim apartmanda da hep teyzeler var yao yüzden hiç arkadaşım yok.. burda olsan var ya neler yapardık seninle
he kız ne güzel olurdu beee neler yapardık nelerteyzelere saygım büyük ama benim de kafam sarmıyor teyzeleri ama benim eşim yaşlılar sohbete bayılır
bende onu diyorum iştekızlar birazdan gelirler
yaşlıları çok seviyorum ama muhabbette bir yere kadar hergün aynı şeylerpilates yapardık seninle
dileğim niye tek öğün bu aralar hiç dikkat etmiyorsun yediklerine cnm
ne kadar aldın canım setini?
elifcim güzel olmuş menünmerhaba güzel takımımın güzel bireyleri umrm iyisinizdir! bugün piknikteydim. sabah peynir domatesle hafif bir kahvaltı ettim(sabah dediğime bakmayın saat 1 falandı.
ondan 2 saat sonra yeşil erik ve çilek yedim biraz
akşamda tahmin etceğiniz üzere ızgaravardı. 1 köfte 4 kanat bir tanede pirzola yedim yanında bol salata ve 2 bardak ayran. hmm bide 2 dilm kepek ekmeği.
dileğim niye tek öğün bu aralar hiç dikkat etmiyorsun yediklerine cnm
40 tl cnm ebruli topların markası,lastikte cosfer marka orta sertlikte cnm
akşama yemiyecek misin bişey cnm.bak bakalım cnm plates kardeşi olduk senlehaftasonları eşim evde olunca böyle oluyor. öğlen sıkı kahvaltı yapıyoruz akşamda genelde dışarda yiyoruz ama bugün evdeyizyarın daha iyi olur menüm hem yarın mesaj sayımı yapıcam
bende salı günü bi bakayım boynerde falan vardır kesin.
elifcim güzel olmuş menünsen hergün pikniğe git
elifcim alem kızsın hahaklısınız valla.. bundan sonra bol bol pikniğe havalarda düzelcek umarım...
bu arada bilek ölçüsü muhabbeti dönmüş dayanamadm ölçtüm 23 cm çıktıbem popomu daha ince bilek ölçüsü kaldırmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?