Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy yağlı ekmek deme bana nasıl canım istiyorda diyetteyim diye eve sana yağ sokturmucamda yinede babam falan yiyo diye alınıyor bende gözümün önünde durmasın diye başka dolaba koyuyorum

Oruçlu olunca menü kalabalık oluyor bereketmi oluyorsa artık akşama semizotu var köfte var babannem usulü 8-10 tane dibi tutuk sarma var kendime ayırmıştım meyveli yoğurdum var azar azar yerim artık

Batuhancım dikkatimi çekti, çok sık aralıklarla lahmacun yiyiyorsun :)

Apartmanın girişinde kebap-lahmacun salonu mu var

ay alemsin uruzum ya kiz persembeden düne kadar kermes vardi ve ben yardima gittim
o esnada eve gelip yemek yiyemedigim icin orda satilan en masum ssey lahmacundu o yüzden ondan yedim pasta börek yerine ay cok güldüm ya cok yasa emi

edaaaaaaam nekadar sevindim anlatamam canim benim allahim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sag saglim bebisini al kucagina insallah ve bizden kopma hamileligin an ve an bizde seninle bir yasayalim insallah canim benim

iyiki dogdu kizin canim
bende ilk hamile kaldigim günden beri kurdugum 2010 nisan anneleriyle halen dostlugumu devam ettiriyorum facebook burasi görüsüyoruz
ayrica ilk dogum haberimi arkadasa mesaj atarak nisan annelerininde duymasini sagladim süper birsey gercekten
oglumda ise bende 27 saat sanci cekerek ve seninde dedigin gibi 6 doktor ve vakumla normal dogum yapmistim kizimida normal istemistim ama malesef bel fitigi ameliyati oldugum icin sezeryan oldum malesef diyorum cünki normal dogum gibisi yok o an bambaska

1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35

BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..

kizarmis herhangi ekmekmi yoksa kepekli ekmekmi ??
ayrica allah kabul etsin orucunu canim

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir ben bugün verdigim kendimi temizlige
ancak bitti simdide yemek yapacagim sonrada esimi aksam ise gönderecegim ay yinede cok isim var cook

onların troidleri bizden fazla çalışıyordur belki gerçi adamlardan şişmanlarda var ama bünye meselesi benim troidim hiç çalışmıyor herhalde baktırayım diyorum artık
bencede bir baktır bende de hipotroit mi ne nane ise işte ondan çokçalışan dan yanama çok bir etksini göremedim kio vermedi doktor ani kilo verdirir dedi ama bana işlemiyo ne yazıkki

ayyy yağlı ekmek deme bana nasıl canım istiyorda diyetteyim diye eve sana yağ sokturmucamda yinede babam falan yiyo diye alınıyor bende gözümün önünde durmasın diye başka dolaba koyuyorum
sana yağ mı nefret ederim margarinden kurabiye harici hiç kullanmam ne derlerse desinler az olsun tere yağı olsun bence
Oruçlu olunca menü kalabalık oluyor bereketmi oluyorsa artık akşama semizotu var köfte var babannem usulü 8-10 tane dibi tutuk sarma var kendime ayırmıştım meyveli yoğurdum var azar azar yerim artık

bence önce 1 kase çorba içerek başla yoksa doymak bilmiyor insan

selamlar benim güzel takımım dün o kadar yoruldumki anlatamam :) ada gezisi harikaydı çok çok eğlendim ama çokta yoruldum...

edacım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun tatlım..ama kopma bizden ara ara uğra sağlığından haberdar et bizi

yasemincim kızının doğumgünü kutlu olsun canım..allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna

annemde az çalışıyor kilo almaya başladı dünya spora rağmen veremedide 7sinde sonuçlarını göstercek

vakumla doğumun sakıncası yok demi sağlığı nasıl allah uzun ömürler versin ikisinede

tereyağın kokusunu sevmiyorum tatlım maalesef ama yağ ekmek yiyebileceğim gün gelecekmi merak ediyorum :2:

hayirli olsun canim insallah cok güzel bir hamilelik gecirirsin az kilo alip saglikli bi bebis kucagina alirsin..

Allah kabul etsin canim..

allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah canım çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inş

eda çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırlısıyla al yaavrunu kucağına

canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah. Sizden kopamam zaten sizi çok seviyorum ballı lokumlarım benim

selam kızlar bende menümü yazayım bakalım ne akdar yemişim :76:
sabah bir dilim kepek ekmeği biraz peynir salatalık bir fincan çay
öğlen hiçbişey yiyemedim güzel yemek yoktu işyerinde malesef biraz çorba ve 3 kaşık bulgur pilavı
akşam da biraz tavuk salata yedimmve yoğurt aralarda da tabiki nescafe içtim

iyi aksamlarr kızlar ....dün aksam geç geldiğim için giremedimm..ama hiç bir sey yemedimm..artıkk dikkat ediyorummm.... :))))))))))))))

corba ve bulgur yeterli gelmiştir sanırımm :))))))))

ay bende de elektronik tartı var adını sölesem reklam olurmu ama iyi bi marka..ama ben nasıl olduğunu anlamdım..benim tartım kemik.su kas ölcüyo bu değerler doğrumudurr..kullanan arkadaslar varmıdır??

ahhaha ne hoşş naklenn doğumm..canım Allah bağışlasınn kzını....

1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35

BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..

nasıl oluyo kuruyunca kalorimi azalıyo aaaa...bu doğruysa bende artıkk kızartırım...ama kızartma makinasımı kullanıcazz yani tost makinası da olurmuu..?

menümü yazımm kızlarr güzel oldu buguun inş..
sabah-sahanda yumurta-2 ekmek -az peynir-domates-cayy
ara 6 fındık
öğle --etli bezelye- 2 kaşık pilav--2 ekmek (çift rakamları pek severiimm)

ara-soda
akşam-1 kase corba-yoğurt-salata

spor--tempolu ev temizliği-15 dk merdivenimsi step aleti adını bilmiyorum böle yazdım

aayoll kızlarr kimse yok sanırım neyse akşamm gelirimm yineeee.....bu arada ben yeşil cayı sorcaktımm size ...ben emziriyorumm oğlumm..1.5 yasında yeşil cay dokunurmu ?

selam kızlaar menümü yazıyorum..(davetteydim kendimi ancak bu kadar tutabildim..)
sabah
1 kase special k
ara
1 elma

öğle
1 şiş kuşbaşı
küçük 1 parça tavuk ızgara
1 tabak salata
2 bardak ayran
ara
çeyrek muz
1 türk kahvesi
1 sade soda
1 avuç çekirdek

akşam
1 kase special k

umarım bunlar kaçamak grubuna girmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…