- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
koca kış boyunca her akşam eşim 1 tane baston ekmeği kızarttı yağladı yağladı yedi bende buram buram kızarmış ekmek kokan evde zorla sabrettimama adam da nasıl bünye var sa artık 1 kilo almadı yediği saate 12 1 gece yarısı
Batuhancım dikkatimi çekti, çok sık aralıklarla lahmacun yiyiyorsun :)
Apartmanın girişinde kebap-lahmacun salonu mu var
kızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm
dün evde degildim...2 saatlik bi mesafede tanidiklari ziyarete gittim..cocuklarla yolculuk yorucu oldu geldigimdede anca gecmisi okuyabildim..
dün kizimin dogum günüydü..3 yil evvelini hatirladim derya bilir nerdeyse onlein kkda dogruyordum..ozaman haziran 2008 anneleri cok aktiftik daha doguma 1 hafta dan fazla vardi ben esime babalar günü hediyesi almak icin yanliz basima alisverise gittim baya yürüdüm.alisveris merkezinde kendimi bi tuhaf hissettim duramadim biseyde alamadim eve geldim canim acayip makarna istedi pisirdim bide salata yaptim kkyida actim güya keyif yapacaktim mutfaktan tabagi aldim birden ilik biseyler akti benden suyum geldi anlayacaginiz,ve bunu onlein kkda paylastim arkadaslarla.. hic beklemedigim biseydi bizim ailede genelde gec dogum olur ve suni sanciyla baslatilir.esimi aradim herkesi ayaga kaldirdim türkiyede sanki bi faydsi olacak 18 saatte ancak dogurdum basimda 6 dr vardi en son hatirladigim.. vakumla aldilar kizimi..daha dün gibi..
1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35
BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..
bencede bir baktır bende de hipotroit mi ne nane ise işte ondan çokçalışan dan yanonların troidleri bizden fazla çalışıyordur belki gerçi adamlardan şişmanlarda var ama bünye meselesi benim troidim hiç çalışmıyor herhalde baktırayım diyorum artık
sana yağ mı nefret ederim margarinden kurabiye harici hiç kullanmam ne derlerse desinler az olsun tere yağı olsun benceayyy yağlı ekmek deme bana nasıl canım istiyorda diyetteyim diye eve sana yağ sokturmucamda yinede babam falan yiyo diye alınıyor bende gözümün önünde durmasın diye başka dolaba koyuyorum
Oruçlu olunca menü kalabalık oluyor bereketmi oluyorsa artık akşama semizotu var köfte var babannem usulü 8-10 tane dibi tutuk sarma var kendime ayırmıştım meyveli yoğurdum var azar azar yerim artık
bencede bir baktır bende de hipotroit mi ne nane ise işte ondan çokçalışan dan yanama çok bir etksini göremedim kio vermedi doktor ani kilo verdirir dedi ama bana işlemiyo ne yazıkki
Sana yağ mı nefret ederim margarinden kurabiye harici hiç kullanmam ne derlerse desinler az olsun tere yağı olsun bence
Bence önce 1 kase çorba içerek başla yoksa doymak bilmiyor insan
ay alemsin uruzum ya Kiz persembeden düne kadar kermes vardi ve ben yardima gittim
o esnada eve gelip yemek yiyemedigim icin orda satilan en masum ssey lahmacundu o yüzden ondan yedim pasta börek yerineAy cok güldüm ya cok yasa emi
edaaaaaaam nekadar sevindim anlatamam canim benim allahim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sag saglim bebisini al kucagina insallah ve bizden kopma hamileligin an ve an bizde seninle bir yasayalim insallah canim benim
Iyiki dogdu kizin canim
bende ilk hamile kaldigim günden beri kurdugum 2010 nisan anneleriyle halen dostlugumu devam ettiriyorum facebook burasi görüsüyoruz
ayrica ilk dogum haberimi arkadasa mesaj atarak nisan annelerininde duymasini sagladim süper birsey gercekten
oglumda ise bende 27 saat sanci cekerek ve seninde dedigin gibi 6 doktor ve vakumla normal dogum yapmistim kizimida normal istemistim ama malesef bel fitigi ameliyati oldugum icin sezeryan oldum malesef diyorum cünki normal dogum gibisi yok o an bambaska
kizarmis herhangi ekmekmi yoksa kepekli ekmekmi ??
Ayrica allah kabul etsin orucunu canim
bencede bir baktır bende de hipotroit mi ne nane ise işte ondan çokçalışan dan yanama çok bir etksini göremedim kio vermedi doktor ani kilo verdirir dedi ama bana işlemiyo ne yazıkki
Sana yağ mı nefret ederim margarinden kurabiye harici hiç kullanmam ne derlerse desinler az olsun tere yağı olsun bence
Bence önce 1 kase çorba içerek başla yoksa doymak bilmiyor insan
hayirli olsun canim insallah cok güzel bir hamilelik gecirirsin az kilo alip saglikli bi bebis kucagina alirsin..
Allah kabul etsin canim..
allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah canım çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inş
eda çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırlısıyla al yaavrunu kucağına
ay alemsin uruzum ya kiz persembeden düne kadar kermes vardi ve ben yardima gittim
o esnada eve gelip yemek yiyemedigim icin orda satilan en masum ssey lahmacundu o yüzden ondan yedim pasta börek yerineay cok güldüm ya cok yasa emi
edaaaaaaam nekadar sevindim anlatamam canim benim allahim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sag saglim bebisini al kucagina insallah ve bizden kopma hamileligin an ve an bizde seninle bir yasayalim insallah canim benim
iyiki dogdu kizin canim
bende ilk hamile kaldigim günden beri kurdugum 2010 nisan anneleriyle halen dostlugumu devam ettiriyorum facebook burasi görüsüyoruz
ayrica ilk dogum haberimi arkadasa mesaj atarak nisan annelerininde duymasini sagladim süper birsey gercekten
oglumda ise bende 27 saat sanci cekerek ve seninde dedigin gibi 6 doktor ve vakumla normal dogum yapmistim kizimida normal istemistim ama malesef bel fitigi ameliyati oldugum icin sezeryan oldum malesef diyorum cünki normal dogum gibisi yok o an bambaska
kizarmis herhangi ekmekmi yoksa kepekli ekmekmi ??
ayrica allah kabul etsin orucunu canim
selamlar benim güzel takımımdün o kadar yoruldumki anlatamam :) ada gezisi harikaydı çok çok eğlendim ama çokta yoruldum...
edacım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun tatlım..ama kopma bizden ara ara uğra sağlığından haberdar et bizi
yasemincim kızının doğumgünü kutlu olsun canım..allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna
selam kızlar bende menümü yazayım bakalım ne akdar yemişim :76:
sabah bir dilim kepek ekmeği biraz peynir salatalık bir fincan çay
öğlen hiçbişey yiyemedim güzel yemek yoktu işyerinde malesef biraz çorba ve 3 kaşık bulgur pilavı
akşam da biraz tavuk salata yedimmve yoğurt aralarda da tabiki nescafe içtim
ayşecim ben listeye baktım ama listede benim başlangıç kilom yanlış görünüyoraslında şöyle anlatayım ben buraya ilk geldiğimdeki tartım elektronik değildi ve kilomu 75 gösteriyordu...bende 75 kiloyum diyerek diyete başladım ama daha sonra daha sağlıklı bildirim yapayım diye tartı aldım ve tam 2 kiloluk bir fark oluştu..ve ben o tartıyı aldığım hafta tam 1 kilo vermeme rağmen -1 kilo olarak listeye girdim (yani sanki 1 kilo vermemişimde 1 kilo almışım gibi ) yani kısaca benim başlangıç kilom 77 ..eğer düzeltilebilirse memnun olurum canım:78:
dün evde degildim...2 saatlik bi mesafede tanidiklari ziyarete gittim..cocuklarla yolculuk yorucu oldu geldigimdede anca gecmisi okuyabildim..
dün kizimin dogum günüydü..3 yil evvelini hatirladim derya bilir nerdeyse onlein kkda dogruyordum..ozaman haziran 2008 anneleri cok aktiftik daha doguma 1 hafta dan fazla vardi ben esime babalar günü hediyesi almak icin yanliz basima alisverise gittim baya yürüdüm.alisveris merkezinde kendimi bi tuhaf hissettim duramadim biseyde alamadim eve geldim canim acayip makarna istedi pisirdim bide salata yaptim kkyida actim güya keyif yapacaktim mutfaktan tabagi aldim birden ilik biseyler akti benden suyum geldi anlayacaginiz,ve bunu onlein kkda paylastim arkadaslarla.. hic beklemedigim biseydi bizim ailede genelde gec dogum olur ve suni sanciyla baslatilir.esimi aradim herkesi ayaga kaldirdim türkiyede sanki bi faydsi olacak 18 saatte ancak dogurdum basimda 6 dr vardi en son hatirladigim.. vakumla aldilar kizimi..daha dün gibi..
1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35
BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?