Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yediğim aburcuburları bazen sigara içer gibiyiyorum. yani çok efkarlıymışım da cipsleri avuç avuç yuttukça hırsımı alıcak, efkarımı yenecek gibi. yani düşünmeden, gerçekten isteyip istemediğimin farkında bile olmuyorum ki. kocaman bir cips varsa onu bitirene kadaryemek zorundaymışım gibi yiyorum. yani 4 gün öncesine kadar :)

ben şişman insanlara bakıp avunuyorum bazen. eşimin ailesine gittiğimizde hatta kendimi zayıf hissedip yedikçe yiyorum. onlar çk şişman da... sonra televizyondakiincecik, güzel giyimli hatunlara bakıyorum, efkarlanıyorum. kesin zayıflamalıyım diyorum..sonrası malum...

ben 38 beden olmak istiyorum.

uykum kaçtı yazmak istiyorum. size bir sır vereyim. ben en çok dümdüz bir karnım olsun istiyorum. otobuste hamile sanıp yervermeye başladılar yine. hoş bu bazen işime geliyor ama istemiyorum. daracık bir kot pantolon giymek ve dümdüz karnımın üzerine badimi indirirken hayal ediyorum kendimi en çok. halbuki benim en problemli bölgem kalça-basen.. o kadarbuyuk kiinanamazsınız. karnım dümdüz olduğunda alçam epey küçülmüş olacak oyüzden içim rahat.

insallah düseceksin canim istedigin kiloya sen bize takil kilolarini ver

insallah düseceksin canim istedigin kiloya sen bize takil kilolarini ver

ahhh ahhhhh umarım. ya ben hayatta hiç 38 beden olamayacak mıyım. ama haksızlık bu öyle diil mi

bu arada sen de maşalllah çok iyi gidiyorsun. alkışlıyorum seni

ahhh ahhhhh umarım. ya ben hayatta hiç 38 beden olamayacak mıyım. ama haksızlık bu öyle diil mi

bu arada sen de maşalllah çok iyi gidiyorsun. alkışlıyorum seni

bende cok zayif oldugumu hatilarmiyorum canim hic yani kendimi bildim bileli böyleyim
ayrica tesekkür ederim ilk basladigimda buna düsecegime bile inanmiyordum
ama takimim sayesinde cok sey basardim hersey takimimin sayesinde sende bizimle ol ve emin olki hesey dahada kolaylasacaktir tatlim
bu arada kendini tanitirmisin tanittinda benmi kacirdim yoksa ???

kendimi kilolarımla ve pis boğazımla epey tanıttım canım. başka ne söliim bilmem ki
28 yaşındayım, evliyim bir oğlum var 2,5 yaşında. öğretmenim... başka ne söliim :86:

kendimi kilolarımla ve pis boğazımla epey tanıttım canım. başka ne söliim bilmem ki
28 yaşındayım, evliyim bir oğlum var 2,5 yaşında. öğretmenim... başka ne söliim :86:

memnun oldum canim tekrardan hosgeldin aramiza

ben artik yatiyorum canim hayirli geceler sana öptüm kocaman bye

canlar nbr pcmde isyan girişimleri var hiç birşeyi doğru düzgün açamıyorum virüsten dolayı ve format attım pazar günü geldik oy kullanma bahanesiyle sabahtan buradaydık ve bi askerimiz vardı burda 1 aydır cezalıymış bişeyler yapıp öğleden sonra ona gittik ya size bişey sorcam gün içinde kaç kere idrara çıkıyorsunuz kusura bakmayın biraz abes kaçtı ama benimki biraz garip bi sorun var sanırım ilk sizlerle tanıştığımda dikkatimi çekmişti sonra unuttum bugünde dikkatimi çekti mesela dün gece hiç gitmedim sabah 12de kalktım oruçluydum ve 2de gittim bi daha da gitmedim... mesela iftardan beridir de 2 lt. su içtim hep böyle günde 2 kere taş çatlasa 3 kere gidiyoruminsan gece gider sabah kalkınca gider yokannem tiroid ilacı için sağlık ocağına gittik annem şişlik var dedi oda dedi yarın idrar ve kan tahlili yapalım falan bende tiroidlerime baktırcam dedim... beraber gelin dedi.. en iyisi yarın söyleyim 1.5 saat tempolu yürüyüşüm var bide oruçlu oruçlu ama çiş yok:84::84:

1 pk cips ooooo kaçamak hakkın bitti cumaya kadar yok talcim.menün çeok güzelmiş ama cips yakışmamış...

menün gayet güzel canım..
merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii)

bekliyoruz elifcim inş. geçersin hepsinden..
uruzum benim bir dönüm olduğum gibi olmuşsun hemen protein diyetine geç canım benim

geçmiş oldun cnm dr söyle normal değil ben çok gidiyorum gece de gündüz de

günaydın kızlar.perşembe günü taşınıyorum möuhtemelen cuma günü netim olamayabilir yeni bağlantı çekilecek, artık listeyi siz yapacaksınız.bende kg mu kardeşimin eşine bildiririm o yazara topiğe.şimdiden kolay gelsin size canlarım bu hafta sorumluluk sizde

kahvaltımı yazayım menümün gerisinide düzenlerim..
sabah
1 domates
1 salatalık
3 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği

ara
10 tane (küçük)kiraz
:87:

ben bi diyet çeşitlerine göz atayım nette..kafama uyan bi diyet bulursam paylaşıp uygulamayı düşünüyorum..

Ayşecim sonunda muradına eriyorsun :) Yeni eviniz sizin için hayırlı olsun

Ben bu hafta müsaitim, bu haftaki listeyi hazırlarım canım

kahvaltımı yazayım menümün gerisinide düzenlerim..
sabah
1 domates
1 salatalık
3 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği

ara
10 tane (küçük)kiraz
:87:

Güzel bir başlangıç olmuş canım, günün geri kalanında da böyle güzel devam et talcim :)

Mesut Yar nasıl kilo verdi

Mesut Yar verdiği 40 kilonun sırrını şöyle açıkladı...
Yak sistemi diye bir sistem denedim. 21 dakikada sekiz kere 30 saniye çok hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Koşu bandından 5.4 hızla iki dakika yürüyorsunuz. İkinci dakikada hızı 10.8’e çıkarıp 30 saniye koşuyorsunuz. Bunu sekiz kere yapmalı. Peki niye? İlkel insanlar av olmamak için tehlike anında hemen koşmaya başlıyordu. Beyin de genetik olarak başınızın belada olduğunu sanıp yağlardan yakıyor. Bunu bisiklete de uygulamanız mümkün.

Antakya’ya gitmiştim. Devasa bir masada oturuyorduk. Ben beyazmesut yar nasil zayifladi Antakya Biberi İle Zayıfladı! Mesut Yar Nasıl Zayıfladı Merak Edenlere!peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu. Ve hepsi benden çok daha zayıftı. “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?” dedim. “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz” dediler. Yeşil ve sulu bir biber. Acıyı çok severim ama ısırdığım anda acıdan ölüyordum. Dilin damağın resmen şişiyor. İlk üç gün büyük acılar çektim. Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim. Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor. alıntı..

Güzel bir başlangıç olmuş canım, günün geri kalanında da böyle güzel devam et talcim :)

kaçırmamak için evden çıkmıyorum uruzcum..şuan acıktım ama irademe sahip olmaya çalışıyorum..irademe sahip olduğum zamanlarda burda haykırabilirmiyim..acıktııııım yemiceeeem

en çok dikkatimi çeken bu 21 dk olayı..bana çok mantıklı geldi..kolay gibi görünüyo ama zorlayıcı bence..kolay kiloda verilmez zaten demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…