yediğim aburcuburları bazen sigara içer gibiyiyorum. yani çok efkarlıymışım da cipsleri avuç avuç yuttukça hırsımı alıcak, efkarımı yenecek gibi. yani düşünmeden, gerçekten isteyip istemediğimin farkında bile olmuyorum ki. kocaman bir cips varsa onu bitirene kadaryemek zorundaymışım gibi yiyorum. yani 4 gün öncesine kadar :)
ben şişman insanlara bakıp avunuyorum bazen. eşimin ailesine gittiğimizde hatta kendimi zayıf hissedip yedikçe yiyorum. onlar çk şişman da... sonra televizyondakiincecik, güzel giyimli hatunlara bakıyorum, efkarlanıyorum. kesin zayıflamalıyım diyorum..sonrası malum...
ben 38 beden olmak istiyorum.
insallah düseceksin canim istedigin kiloya sen bize takil kilolarini ver
ahhh ahhhhh umarım. ya ben hayatta hiç 38 beden olamayacak mıyım. ama haksızlık bu öyle diil mi
bu arada sen de maşalllah çok iyi gidiyorsun. alkışlıyorum seni
bende cok zayif oldugumu hatilarmiyorum canim hic yani kendimi bildim bileli böyleyim
ayrica tesekkür ederim ilk basladigimda buna düsecegime bile inanmiyordum
ama takimim sayesinde cok sey basardim hersey takimimin sayesinde sende bizimle ol ve emin olki hesey dahada kolaylasacaktir tatlim
bu arada kendini tanitirmisin tanittinda benmi kacirdim yoksa ???
kendimi kilolarımla ve pis boğazımla epey tanıttım canım.başka ne söliim bilmem ki
28 yaşındayım, evliyim bir oğlum var 2,5 yaşında. öğretmenim... başka ne söliim :86:
memnun oldum canim tekrardan hosgeldin aramiza
ben artik yatiyorum canim hayirli geceler sana öptüm kocaman bye
menüm
sabah
1 kase special k
ara
10 tane kiraz
öğle
1parça haşlama tavuk
salata
ara
1 paket cips
akşam
yok
yarından itibaren yeni bi beslenme programıyla geleceğim..sporumla suyumla beslenmemle sağlıklı ve bakımlı biri olmak istiyorum..
bugün
sabah
1 yumurta
1kk peynir
4-5 zeytin
domtes salatalk
öğlen
haşlanmış az tereyağlı tavuk
2 kaşık bulgur piğlavı
salata
yarım kse çorba
akşam çay, kavun, azcık reçelli ekmek, azcık tereyağlı ekmek
merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii)
uruzum benim bir dönüm olduğum gibi olmuşsun hemen protein diyetine geç canım benimBugün Yediklerim
2 tane katı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr peynir
2 tane şekersiz çay
3 tane kayısı
2 kase cacık
3 tane grissini
Meyve salatası
1 bardak süt
Yediklerimi tekrar düzene soktum ama kilo vermem çok yavaş
Bu durum moral-motivasyon bırakmıyor bende, üstelik çok fazla spor yapıyorum :84:
canlar nbr pcmde isyan girişimleri var hiç birşeyi doğru düzgün açamıyorum virüsten dolayı ve format attım pazar günü geldik oy kullanma bahanesiyle sabahtan buradaydık ve bi askerimiz vardı burda 1 aydır cezalıymış bişeyler yapıp öğleden sonra ona gittik ya size bişey sorcam gün içinde kaç kere idrara çıkıyorsunuzkusura bakmayın biraz abes kaçtı ama benimki biraz garip bi sorun var sanırım ilk sizlerle tanıştığımda dikkatimi çekmişti sonra unuttum bugünde dikkatimi çekti mesela dün gece hiç gitmedim sabah 12de kalktım oruçluydum ve 2de gittim bi daha da gitmedim... mesela iftardan beridir de 2 lt. su içtim hep böyle günde 2 kere taş çatlasa 3 kere gidiyorum insan gece gider sabah kalkınca gider yok annem tiroid ilacı için sağlık ocağına gittik annem şişlik var dedi oda dedi yarın idrar ve kan tahlili yapalım falan bende tiroidlerime baktırcam dedim... beraber gelin dedi.. en iyisi yarın söyleyim 1.5 saat tempolu yürüyüşüm var bide oruçlu oruçlu ama çiş yok:84::84:
günaydın kızlar.perşembe günü taşınıyorum möuhtemelen cuma günü netim olamayabilir yeni bağlantı çekilecek, artık listeyi siz yapacaksınız.bende kg mu kardeşimin eşine bildiririm o yazara topiğe.şimdiden kolay gelsin size canlarım bu hafta sorumluluk sizde
kahvaltımı yazayım menümün gerisinide düzenlerim..
sabah
1 domates
1 salatalık
3 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği
ara
10 tane (küçük)kiraz
:87:
Güzel bir başlangıç olmuş canım, günün geri kalanında da böyle güzel devam et talcim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?