hmmm kac kilosun bilmiyorum canım ama benim gibi basenlerin varsa baska secenek olmazdı ben bugun dügüne gitsem bende siyah giyerdim ki seve seve cünkü siyahın yazı kısı olmaz diye düsünürüm öle asırı rengarenk giyinenlerden degilim.bence siyah heryerde asaletini gösterir yaz olsa bile.mesela ben zayf olsam bile beyaz pantolon giymezdım ama cok karamsarsan cok farklı koyu renk pantolonda deneyebilrisin bilmem kii
canım tam diyet menüsü diyecegim ama birazcıkta yogun geldi sanki bana bu menü ne dersin?
Batuhancım listen gayet güzel görünüyor biraz karbonhidrat ağırlıklı olmasına rağmen :) Afiyet olsun
Benim çıkmam lazım, hem size hem de bugün göremediğim herkese iyi geceler :)
canımm kusura bakma ama bu konuda seni dinlemiycem izine birbucuk ayım kaldı hedefimi yazınca günde 400 kalori tüketmem gerektigi yazıyor acta kalsam birazını vermek istiyorumm((
bende menümü paylasim
sabah
1 tost
1 yumurta
1 bardak sekersiz cay
kk peynir
ara
1 dilim karpuz
öglen
3 kasik bezelye yemegi etli
1 kasik pilav
bol salata
ara
2 kuru kayisi
3 erik
aksam
1 tabak yagsiz spagetti
1 kase yogurt
2 litre su
5 mil leslie
bu kadarcık kalori ile vucudunu alıştırırsan hep böyle devam etmen lazım birazcık aşşan sana +kg olarak döner o yüzden kalori miktarını bu kadar düşürme günlük 1000 kalori alsan da mutluka kg verirsin cnm.
menün gayet güzel reyhancım
günaydın kızlar yarın büyük gün az önce tartıldım sabitim yarın da aynı olur sanırım
aslında topiğimiz çok hareketliydi ama bu aralar böyle malesef canım..günaydın herkese..burası cok samimi icten cok hosuma gidiyor ama keske biraz daha fazla paylasım olsa19:
buldum canım katılıyorum aranıza 76,5 kiloyum bakalım haftaya kaç olucam.
Yarından itibaren makas hareketini düzenli olarak yapmaya başlıyorum sevgili takımım :)
Benim en büyük problemim iç bacaklarda ve basenlerde, makas hareketi düzenli yapıldığın toparlıyormuş. Daha önce düzenli yapıp da sonuç alan var mı? :26: Ben en azından 1 ay denemek istiyorum, sonuç verip vermediğini kendi gözlerimle görmem lazım :)
Hadi sana kolay gelsin uruz, ins ben de baslayacagim, kucuk bir makas icin alette aldim.
Yarından itibaren makas hareketini düzenli olarak yapmaya başlıyorum sevgili takımım :)
Benim en büyük problemim iç bacaklarda ve basenlerde, makas hareketi düzenli yapıldığın toparlıyormuş. Daha önce düzenli yapıp da sonuç alan var mı? :26: Ben en azından 1 ay denemek istiyorum, sonuç verip vermediğini kendi gözlerimle görmem lazım :)
uruzcum mutlaka fayda sağlar ama lastikle yaparsan aynı harekleri daha çabuk sonuç alırsın.lastiği ayak bileklerine geçirip yapacaksın.sonrada dizlerine geçireceksin lastiği yan yatacaksın yine dilerin bülükü olacak kaldırıp indireceksin bilmem anlatabildim mi canım.iç bacak içinde küçük toplar varya plates topu çoçuk topu da olur,sırt üstü yatacaksın dizlerin bükülü olacak top dizlerinin arasında poponu yerden kaldıracaksın ve topu sıkıp sıkıp bırakacaksın çok etkili hareketler bunlar canım.benimde sorunum basem ve iç bacak ebrunun selülit savarını yapıyorum 1 saat bu hareketler de var içinde az önce de yaptım bende 1 saat,etkisini gördüğüm için söylüyorum canım.ama ço karışık yazdım sanırım..
bu kadarcık kalori ile vucudunu alıştırırsan hep böyle devam etmen lazım birazcık aşşan sana +kg olarak döner o yüzden kalori miktarını bu kadar düşürme günlük 1000 kalori alsan da mutluka kg verirsin cnm.
menün gayet güzel reyhancım
günaydın kızlar yarın büyük gün az önce tartıldım sabitim yarın da aynı olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?