günaydın kızlarrr :)
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederimm . bu arada dün prova cok güzel gecti belimden 1 cm incelmişim :)![]()
ohhh sefan olsun canim :))
ufukcum ne güzel yaşamak için yiyor muşsun ayrıca çokta iradelisin maşallah ben o tabağa karşı koyamazdım şahsen,ben yemeyi seviyorum malesef ve adana mutfağıda tam benim damak zevkime göre yapmayıda yemeyi de seviyorum ağır yemekler,kebaplar hamur işleri hepsini seviyorum keşke bende sevmesem senin gibi
reyhancım canım inş. düzelirsin bir an önce keşke dr a gitsen cnm ilerlemeden
güldenim çok sevindim azramın bişeyi yokmuş öpüyorum cadıyı...
güldenim dün çok olmamakla beraber kolorili şeyler tüketmişsin hepsi cıss olan şeylerden az az olsada ama sen bugün dengelersin onu eminim cnm
gittim canim ama kaslardanmi yoksa fitikla ilgilimi onu anlayamadi film cekilecegim canim
bugün pek keyfim yok bişe yiyesimde yok ne yemek yapsam onu düşünüyom![]()
bende öyleydim canim ama sonradan bir acildim pir acildim ne varsa yedim
canım sevindim azranın iyi olmasına gecmiş olsun tekrarda
yediklerinde cok güzel şeyler karsı koymak imkansız bugün telafi edersin artık
canım ben içli köfte yapıp göndereyim her ay düzenli sekilde eşine ben yaptım dersin
mis gibi arada mantıda eklerim yanına senin için ögrendim kocacım dersin
canım belin için üzüldüm gecmiş olsun zor
çocougunda hastaymıs cok cok gecmiş olsun
sagol canim benim bugün biraz daha iyiim
ayy çok teşekkür ederiz sümyyciğim keşke daha yakın olsanda çağırırdım seni birlikte yapar yerdik. reyancığım geçmiş olsun. fazla ihmal etm fıtık falan olur da allah korusun geç kalırsın
bu arada herkese güneşli bir ıspartadan sıcacık günaydın
ayşeciğim olunca dayanamayıp yiyorum bende ama napayım yoksa ipin ucu kaçıyor. yoksa bu kilolar nerden geldi.
menüm
aç karnına ballı limonlu ılık su
1kk peynir
1dom.
1 dlm ekmek
öğle
birazcık katmer (komşu yufka yapıyoda az bişey yiycem)
akşam
kısır
katmerin açılımını yapayım
tahinle saçta yapılıyor evet kalorili ama az bişey yiycem herzaman olmuyo.
canim ben 2008 de fitik ameliyati oldum zaten canim ama iki taneydi birini ameliyat oldum simdi diger tarafim agriyor bugün doktora gittim film cekilecegim yarin bakalim ne sonuc cikacak menünde gayet güzel canim