Slmmmm
öncelikle şunu belirteyim son mesajımda o beğenilmeyen 1-2 mesajım yeterli olmuyorsa takımdan çıkmak istediğimi belirtmiştim yani mazeretsiz uzak kalma gibi bir durum yok bilesiniz..
Bir de ben bu takımın yaklaşık 1,5 yıllık üyesiyim..son zamanlarda 3 hafta yatılı misafirim vardı,sonrasında iş görüşmeleri,hastane vs..ve diyet fikrinden uzak kalmam (ki son mesajımda yazıp sizden bu konuda öneri almıştım biliyorsunuz) son zamanlarda yeteri kadar yoğunlaşıp yazamadım belki ama her zaman sadece buraya girip menüsünü,bildirimini yapıp çıkan bir üye de olmadım eski üyeler bilir.. tüm gün yazılanları okumak (tüm gün hiç giremediğinizde ve arar ara girip okumadığınız taktirde) ,o beğenilmeyen sorumsuzluk olarak nitelenen 2 mesajı yazmak inanın yarım saattten fazla zamanımı alıyor...
1,5 sene başka bir takımda ben de kaptanlık yaptım takıma karşı sorumsuzluğu,uyarmayı çok iyi bilirim,zamanında ben de çok uğraştım bu konularla.. benim için her gün girip bilgi vermek bile takıma karşı sorumluluktur ,yeri geliyor ayşe ve gülden dışında herkes 5 msjdan az yazıyor(kimse 5 dolmalı diye uğraşmıyor)
kısacası hergün girdiğim halde msj sayım az bahanesiyle çıkmış olmam beni kırdı ve üzdü..hepinize iyi kilo vermeler!