Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende başlamak istiyorum platese ama bir türlü olmuyo hiç halim yok kendimde o gücü bulamıyorum yorgun hissediyorum
yeniden polen alayım bari gücüm yerine gelsin yoksa ev işi, ceylinin peşinde koştur derken halim kalmıyor hiç

kızlar çok hastayım
gece annem bn kızım hastaneye gittik 3 müzde hastayız boğaz enfeksiyonu
titireyerek uyudum gece ateşimde çıktı
bağışıklığım çöktü biliyorum
avuç avuç saçlarım dökülüyor vitaminsizlkten ama bn zaten biliyordum döküleceğini bu kadar tahmn etmiyordum
vitamin aldım kendime

kendimi hiç iyi hissetmiyorum işe gitm ek için zorla uyandım

birde salak dr cnmı sıktı bu senn 30 kilo vermiş halinmi diyor bnde evet dedim
daha diyor 25 kilo fazlan var
bn biliyorum onu da vercem dedim

günaydın kızlar güldenim çok geçmiş olsun işe gitmeseydin keşke...
salak dr da boşver takma cnm kendini bilmez çok malesef

eşim evde bugün ben yokum kızlar

canım cektirdim hemde bu ikinciydi ondan kendimi zorlamaya korkuyorum bişe olur diye platese baslayamadım geri
bu ay gecsin bi adet olayım geri baslıcam bu arada bende cok gitmeyi istiyorum salona ama eşim izin vermiyo
zaten senin kızının en hareketli oldugu dönemler onun peşinde kosturmaktan spor yapacak zamanın yoktur
doguda olmasan haftada üç gün kızınıda alır yürüyüş yapardın parka falan götürürdün ama şartlar e

canım cok gecmiş olsun bende cektim 3 hafta önce cok kötü oluyo insan dikkat et C vitamini tüket bol bol
dr bakma sen bize sağlıklı yasayın diye kızarlar kendileri sigara alkol düzensiz uyku ne ararsan onlarda var

günaydın kızlar benimde bugün öğleden sonra arkadasım bebeğine yasin okutacaak oraya gitcem
görüşürüz yine ben gidayimde kahvaltı yapayım erken kalkmısken

geçen hafta şehir dışına çıkacağını yazmıştı sonuçlar açıklandıktan bir gün sonra ama daha gelmedi galiba

geçen hafta şehir dışına çıkacağını yazmıştı sonuçlar açıklandıktan bir gün sonra ama daha gelmedi galiba

günaydin kizlar kusura bakmayin sehir disindaydik intrnete girme imkanim olmadi doneli 2 gün olmasina ragmen yine size haber veremedim cok uzgunum kusura bakmayin.3 gundur oglum hasta düsmeyen bir ates ve surekli kusmasi var bir sey yemiyor ictigi suyu bile hemen ardindan geri kusuyor sivi kaybi varmis ilaclar ise yaramiyor bu gun yine doktora gitcez galiba serum takacaklar.ins oglum biran önce eski sagligina kavusur...

hosgeldin arkadasım cok gecmiş olsun umarım bi an önce atlatır

günaydın canlarım bütün atanan ve atanamayan öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
kıvılcım çok geçmiş olsun kuzun inş. eski sağlığına geri döner
güldenim bitecik arkadaşım sanada geçmiş olsun boğaz enfeksiyonunu bana sor valla senede en az 7-8kez kitlenir çok zordur rabbim şifa versinhepinize . bana menülerin çok az gelio canım vitaminsiz kalman çok normal herşeyden azda olsa yesen kuşum
doğa vale sizlerede günaydın şekerler

slm kızlar güldencim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hoşgeldin kıvılcım çok çok geçmiş olsun kış geldi artık herkes hasta allahım şifa versin herkese

bende dün biraz pilavı fazla kaçırdım bugün az yicem yarın zayıflamış olmak istiyorum
bugünkü menü
SABAH
bir dilim kepekli ekmek
herşeyden bir çatal iki bardak çay
ARA
4 adet kuru kayısı
ÖĞLE
bir kase barbunya,bir kase yoğurt
AKŞAM
çorba yapıcam bir kase içerim çok açıkırsam salata yaparım yanına

bugün kuzumu kreşe göndermedim yarım gün die
oturduk ana oğul keyifli bi kahvaltı yapıoruz 2 saattir sofradayız
patates kızartması istedi benden benimde kahvaltım güme gitti tabi
bu hafta kendimden hiç ümidim yok
kışı hiç sevmiyorum yaaa yazın çok daha kolay diyet yapılıo

kızlar menü yazayım çıkayım

çok hastayıım

sabah 1 nane limon 2 galeta (ufak)

ara -

öğle 1 kupa ç.çorba 2 galeta

ara ufak meyvesuyu

akşam yarım dlm pizza

kızlar menü yazayım çıkayım

çok hastayıım

sabah 1 nane limon 2 galeta (ufak)

ara -

öğle 1 kupa ç.çorba 2 galeta

ara ufak meyvesuyu

akşam yarım dlm pizza

geçmiş olsun canım bence biraz menülerine protein ve meyve eklemelisin en azından hastalığın geçinceye kadar baya az yiyorsun.
merhaba arkadaşlar bende yoktum eşim yoktu anneme gittik haliyle int. olmadığından giremedim
menü
sabah
1 biber
1kkpeynir
1dlm ekmek
3 ceviz

öğle kururtulmuş fasulye
yoğurtlu
brokoli

akşam küçük kase kısır

sabah görüşürüz tüm hastalara acil şifalar

CNM HAKLISINDA DÜN HİÇ BİRŞEY AĞZIMA ATASIM YOKTU
ONLArda mecburiyetten yendi
bugün daha iyiyim yalnız

bnde tüm geçmiş olsun diyenlere teş. ediyorum

günaydın kızlar haydi gelsin kglar

12 ye doğru geleceğim listeyş yapacağım kızlar...dün eşim evdeydim ben tabi şımarıp yedim bişeyler verdiğim bir kaç gr mı da aldım kg sabit yani

günaydın kızlar hm çok mutluyum bu o kadarda üzgün

tam tamına 100 kiloyum 2 kg vermişim
yalnız 100gr eksik olsam 99 görcektim o da haftaya inşallah
hm regl de olcam onun şişliğide var hm wc ye çıkamdım kaç gündür

ozmn yine de kendimi tebrk ediyorum

allahım bugünleri gösterdiği için binlerce şükür
nerden nereye

günaydın kızlar haydi gelsin kglar

12 ye doğru geleceğim listeyş yapacağım kızlar...dün eşim evdeydim ben tabi şımarıp yedim bişeyler verdiğim bir kaç gr mı da aldım kg sabit yani

günaydın cnm
perşembe günü yediklerimiz hep yansımışdır zaten
bnde dikkat ederim o güne

sen eşine söle perşembeleri gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…