canım cektirdim hemde bu ikinciydi ondan kendimi zorlamaya korkuyorum bişe olur diye platese baslayamadım gerihocamız var canım 20dk aerobik step ısınıyoruz 40dk plates karın, basen ve sırt hareketleri son 10dkda yoga yaptırıo hocamız
bugünde gittim spora inan hareketleri 10. tekrardan sonra yapmadım hevesim kırıldı
allah yardımcın olsun canım zor rahim filmi çektirmek eğer uyştuursalar bişey anlamazsın doktorunla konuş istersen
zaten senin kızının en hareketli oldugu dönemler onun peşinde kosturmaktan spor yapacak zamanın yokturbende başlamak istiyorum platese ama bir türlü olmuyo hiç halim yok kendimde o gücü bulamıyorum yorgun hissediyorum
yeniden polen alayım bari gücüm yerine gelsin yoksa ev işi, ceylinin peşinde koştur derken halim kalmıyor hiç
kızlar çok hastayım
gece annem bn kızım hastaneye gittik 3 müzde hastayız boğaz enfeksiyonu
titireyerek uyudum gece ateşimde çıktı
bağışıklığım çöktü biliyorum
avuç avuç saçlarım dökülüyor vitaminsizlkten ama bn zaten biliyordum döküleceğini bu kadar tahmn etmiyordum
vitamin aldım kendime
kendimi hiç iyi hissetmiyorum işe gitm ek için zorla uyandım
birde salak dr cnmı sıktı bu senn 30 kilo vermiş halinmi diyor bnde evet dedim
daha diyor 25 kilo fazlan var
bn biliyorum onu da vercem dedim
günaydın kızlar güldenim çok geçmiş olsun işe gitmeseydin keşke...
salak dr da boşver takma cnm kendini bilmez çok malesef
eşim evde bugün ben yokum kızlar
bu arada kıvılcım yok kaç gündür kızlar bilgisi olan var mı, yoksa ben mi kaçırdım haber verdi de...
eğer mazereti yoksa cumaya kadar haber çıkmazsa listeden çıkaracağım bu kural ihlali çünkü....
bu arada kıvılcım yok kaç gündür kızlar bilgisi olan var mı, yoksa ben mi kaçırdım haber verdi de...
eğer mazereti yoksa cumaya kadar haber çıkmazsa listeden çıkaracağım bu kural ihlali çünkü....
geçen hafta şehir dışına çıkacağını yazmıştı sonuçlar açıklandıktan bir gün sonra ama daha gelmedi galiba
günaydin kizlar kusura bakmayin sehir disindaydik intrnete girme imkanim olmadi doneli 2 gün olmasina ragmen yine size haber veremedim cok uzgunum kusura bakmayin.3 gundur oglum hasta düsmeyen bir ates ve surekli kusmasi var bir sey yemiyor ictigi suyu bile hemen ardindan geri kusuyor sivi kaybi varmis ilaclar ise yaramiyor bu gun yine doktora gitcez galiba serum takacaklar.ins oglum biran önce eski sagligina kavusur...
kızlar çok hastayım
gece annem bn kızım hastaneye gittik 3 müzde hastayız boğaz enfeksiyonu
titireyerek uyudum gece ateşimde çıktı
bağışıklığım çöktü biliyorum
avuç avuç saçlarım dökülüyor vitaminsizlkten ama bn zaten biliyordum döküleceğini bu kadar tahmn etmiyordum
vitamin aldım kendime
kendimi hiç iyi hissetmiyorum işe gitm ek için zorla uyandım
birde salak dr cnmı sıktı bu senn 30 kilo vermiş halinmi diyor bnde evet dedim
daha diyor 25 kilo fazlan var
bn biliyorum onu da vercem dedim
günaydın kızlar benimde bugün öğleden sonra arkadasım bebeğine yasin okutacaak oraya gitcem
görüşürüz yine ben gidayimde kahvaltı yapayım erken kalkmısken
kızlar menü yazayım çıkayım
çok hastayıım
sabah 1 nane limon 2 galeta (ufak)
ara -
öğle 1 kupa ç.çorba 2 galeta
ara ufak meyvesuyu
akşam yarım dlm pizza
geçmiş olsun canım bence biraz menülerine protein ve meyve eklemelisin en azından hastalığın geçinceye kadar baya az yiyorsun.
merhaba arkadaşlar bende yoktum eşim yoktu anneme gittik haliyle int. olmadığından giremedim
menü
sabah
1 biber
1kkpeynir
1dlm ekmek
3 ceviz
öğle kururtulmuş fasulye
yoğurtlu
brokoli
akşam küçük kase kısır
sabah görüşürüz tüm hastalara acil şifalar
günaydın kızlar haydi gelsin kglar
12 ye doğru geleceğim listeyş yapacağım kızlar...dün eşim evdeydim ben tabi şımarıp yedim bişeyler verdiğim bir kaç gr mı da aldım kg sabit yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?