Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azime bak ya sana bakıp kendime kızıyorum
bnde kendime kızıyorum ufukcum
pilav yemedim mandalina yemedim
oturdum yarım kade çekirdek çitledim((

cnm bncede iyi

günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum
galiba hasta olacam
günaydın cnm geçmiş olsun sıcak birşeyler iç ve sıcak tutmaya bak kendini

güldencim bende kızılay caddesinde çalışıyorum çarşıda gelirsen bende beklerim
salamı çok seviyorum kahvaltı da diğerlerini hiç aramam ama salam başka
bana göre az yersen herşeyden yiyebilirsin
bnm kaidem bu

günaydın kızlarrr bu gün ne yamek yapsam bi türlü karar veremedim
günaydın cnmm bizim bayan bezelye yapıyor bugün fikir olarak vereyim istedim

günaydın kızlarr

günaydn aSuşum

slm kızlar sevindim menüm bana fazla gibi gelmişti.
benim en sevdiğim öğün kahvaltı diyeytte güzel kahvaltı yapmalıyı ki günün geri kalanında kendimi frenlyebileyim.bu yüzden çok sevdiğim karışık tost yiyorum bu ara.kepek ekmeğinde küçük ince dilim k. ekmeğinden 3 tost yiyorum bakalım 2 ye indireceğim adepta oldukça ama ekmekler çok küçük ve ince aslında.
bu sabah yine aynısını yedim

dogacım geçmiş olsun

aynen ayşecim khvaltıyı süper yaparsam ogünü kaçamaksız bitiriyorum ama kahvaltı sekteye uğrarsa akşama kadar cozutuyorum

Canım mrb. ben yeni üyeyim. sonra ne yapıcaz. Orda tıkandım.

menüm

sabah 1 adet üçgen peynr

ara - 1 nescafe ufak hoşbeş

öğle 2 kaşık bezelye 1 kaşık bulgur p. 4 kaşık yoğurt

ara 1 çay ufacık patlıcan kız. 1 üçgn peynir

akşam 3 kaşık et sote 3 çatal salata

bende menümü yazayım kızlar
sabah
tost
öğlen
şehriyeli sütlü çorba
ara
elma
akşam
ızgara balık,salata,1 dilim ekmek,1 b.kola
ara
1 meyveli soda
5 badem

bu arada kıvılcım yok kaç gündür kızlar bilgisi olan var mı, yoksa ben mi kaçırdım haber verdi de...
eğer mazereti yoksa cumaya kadar haber çıkmazsa listeden çıkaracağım bu kural ihlali çünkü....

saol canım benim mantar yaptım bugün aklımda dursun bezelye sıkıştığım yerde onu

canım cok küçük ve inceyse toplam 3 dilim say zaten diğer öğünlerede ekmek yemiyosun günlük normal ekmek sayısı

kızlar bugün internet gitti ögleden akşama kadar yoktu eşim müşteri hizmetlerini aradıda hallettiler neyseki bu vınn beni deli edecek
BUGÜN YEDİKLERİ
SABAH
1 tane armut

ÖĞLE
2 yumurtalı menemen
yarım kibrit ku. kadar peynir
2 zeytin
bol yeşillik
5 dilim ekmek

İKİNDİ
1 kase kısır
marul

AKŞAMDA
1 koca kase salata

1 mandalina
1 ısırık armut 1 ısrık elma
tatlı krizim yüzündende 1 tane hurma

Son düzenleme:
evet sümeyyecim bide kızarıyor 3 dilim ekmeğe tekabül ediyordur.

senin menün güzel ancak öğlen yediğin ekmek sayısı fazla.neden fazla dersen 2 yumurtalı menemen var yumurtanın yanında bu kadar ekmek yemek sakıncalı.yumurta olmasaydı ve ekmeklerde beyaz ekmek değilse sorun olmayacaktıaklında bulunsun cnm yumurta ve et çeşitlerini yanında çok ekmek tüketme aslında hiç yememmek en doğrusu bunların yanında ama yapamyıyorsa en fazla 2 dilm yeter

ayşecim menün çok güzel
kıvılcımdan haberim yok neti filanmı yok acep:26:
valecim sende iyi gidiosn canım
bana gelirsek çok yorgunum bünyem kaldırmıo yaaaa uyumak istiorum
kızlar ben nisanda spora yazılmıştım temmuz ve ağustosda ara vermiştik sonra yine başladık
başladığmdan beri her ay ölçümlerim alınıodu azda olsa inceliodum
ama bu ay 1er cm her yerim fazla çıktı
bende bırakmayı düşünüorum vucütü şaşırtmak adına leslie nin 3 milini indirmiştim pcye onamı devam etsem karar veremedim

asucum ne sporu yapıyorsun başınızda bir hoca var mı yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz aletlerler

farkındayım tatlım benim bugünlerde yaptığım en büyük hata sabah kahvaltı yapmamak
öğle kadar acıkıyorum öğlede yediğim herşeyde limiti kacırıyorum
erken kalkma işine tekrar bi düzene girdirseydim daha güzel olucaktı
zaten saat 10 dan sonra yapılan kahvaltı direk yağ olarak dönermiş vücuda
cok dikkat etmem lazım ama bugünlerde sabahları canım hiç ama hiç bişe istemiyo

canım platese baslasan ben ne güzel baslamıstım kızlar ama bu ay dr gidip rahim filmi cektirince zorlamay korktum kendimi

asucum ne sporu yapıyorsun başınızda bir hoca var mı yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz aletlerler
hocamız var canım 20dk aerobik step ısınıyoruz 40dk plates karın, basen ve sırt hareketleri son 10dkda yoga yaptırıo hocamız
bugünde gittim spora inan hareketleri 10. tekrardan sonra yapmadım hevesim kırıldı

allah yardımcın olsun canım zor rahim filmi çektirmek eğer uyştuursalar bişey anlamazsın doktorunla konuş istersen

eğer öyleyse kesinlikle devam et cnm kesinlikle sonuç alırsın.böyle dönemler olabilir araya bayram girdi kaçamaklar yapıldı vucud haddinden fazla yağ aldı.tartıda fazlalıklar verilmiş gibi görünsede yağ kolay kolay gitmiyor sebebi bundan cnm ama sakın bırakma.incelmeni sağlayacak ve seni zayıf gösterek spor şekli budur sadecesakın moralini bozma,diyetini bozma spora devam 1 sonra farkı göreceksin yeniden

saolasın canımmm moral verdin valla
diyeti bırakma gibi bi durumum yok ama sporu bırakmayı düşünüodum sen öyle dedin ya devam edelim öbür ay ölçülerimden sonra veririm artık kararımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…