bnde kendime kızıyorum ufukcumazime bak ya sana bakıp kendime kızıyorum
benim menün
sabah
karşık tost
öğlen
2 haslanmış yumurta
3 dilim salam
2 salatalık
peynir,biraz badem
akşam
2 kase şehriyeli süt çorbası
ara
2 yaş hurma,1 elma
pek memnun değilim menümden ama kendimi ancak bu kadar tutabiliyorum
günaydın cnm geçmiş olsun sıcak birşeyler iç ve sıcak tutmaya bak kendinigünaydın kızlar nasılsınız ben kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum
galiba hasta olacam
bana göre az yersen herşeyden yiyebilirsingüldencim bende kızılay caddesinde çalışıyorum çarşıda gelirsen bende beklerim
salamı çok seviyorum kahvaltı da diğerlerini hiç aramam ama salam başka
günaydın cnmm bizim bayan bezelye yapıyor bugün fikir olarak vereyim istedimgünaydın kızlarrr bu gün ne yamek yapsam bi türlü karar veremedim
günaydın kızlarr
slm kızlar sevindim menüm bana fazla gibi gelmişti.
benim en sevdiğim öğün kahvaltı diyeytte güzel kahvaltı yapmalıyı ki günün geri kalanında kendimi frenlyebileyim.bu yüzden çok sevdiğim karışık tost yiyorum bu ara.kepek ekmeğinde küçük ince dilim k. ekmeğinden 3 tost yiyorum bakalım 2 ye indireceğim adepta oldukça ama ekmekler çok küçük ve ince aslında.
bu sabah yine aynısını yedim
dogacım geçmiş olsun
dilekcim ben yaptım galiba snada ayrıntılı anlatıyım o gsterdiğin sayfada ki slower dovnload yazan yere tıkla çıkan şifreleri gir 10dan geri sayım yapıyor onu bekle ve tekrar tıkla ekranın sol alt köşesinde yüklendiği kaç dakika kaldığı çıkıyor
saol canım benim mantar yaptım bugün aklımda dursun bezelye sıkıştığım yerde onubnde kendime kızıyorum ufukcum
pilav yemedim mandalina yemedim
oturdum yarım kade çekirdek çitledim((
cnm bncede iyi
günaydın cnm geçmiş olsun sıcak birşeyler iç ve sıcak tutmaya bak kendini
bana göre az yersen herşeyden yiyebilirsin
bnm kaidem bu
günaydın cnmm bizim bayan bezelye yapıyor bugün fikir olarak vereyim istedim
günaydn aSuşum
slm kızlar sevindim menüm bana fazla gibi gelmişti.
benim en sevdiğim öğün kahvaltı diyeytte güzel kahvaltı yapmalıyı ki günün geri kalanında kendimi frenlyebileyim.bu yüzden çok sevdiğim karışık tost yiyorum bu ara.kepek ekmeğinde küçük ince dilim k. ekmeğinden 3 tost yiyorum bakalım 2 ye indireceğim adepta oldukça ama ekmekler çok küçük ve ince aslında.
bu sabah yine aynısını yedim
dogacım geçmiş olsun
farkındayım tatlım benim bugünlerde yaptığım en büyük hata sabah kahvaltı yapmamakevet sümeyyecim bide kızarıyor 3 dilim ekmeğe tekabül ediyordur.
senin menün güzel ancak öğlen yediğin ekmek sayısı fazla.neden fazla dersen 2 yumurtalı menemen var yumurtanın yanında bu kadar ekmek yemek sakıncalı.yumurta olmasaydı ve ekmeklerde beyaz ekmek değilse sorun olmayacaktıaklında bulunsun cnm yumurta ve et çeşitlerini yanında çok ekmek tüketme aslında hiç yememmek en doğrusu bunların yanında ama yapamyıyorsa en fazla 2 dilm yeter
ayşecim menün çok güzel
kıvılcımdan haberim yok neti filanmı yok acep:26:
valecim sende iyi gidiosn canım
bana gelirsek çok yorgunum bünyem kaldırmıo yaaaa uyumak istiorum
kızlar ben nisanda spora yazılmıştım temmuz ve ağustosda ara vermiştik sonra yine başladık
başladığmdan beri her ay ölçümlerim alınıodu azda olsa inceliodum
ama bu ay 1er cm her yerim fazla çıktı
bende bırakmayı düşünüorum vucütü şaşırtmak adına leslie nin 3 milini indirmiştim pcye onamı devam etsem karar veremedim
hocamız var canım 20dk aerobik step ısınıyoruz 40dk plates karın, basen ve sırt hareketleri son 10dkda yoga yaptırıo hocamızasucum ne sporu yapıyorsun başınızda bir hoca var mı yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz aletlerler
farkındayım tatlım benim bugünlerde yaptığım en büyük hata sabah kahvaltı yapmamak
öğle kadar acıkıyorum öğlede yediğim herşeyde limiti kacırıyorum
erken kalkma işine tekrar bi düzene girdirseydim daha güzel olucaktı
zaten saat 10 dan sonra yapılan kahvaltı direk yağ olarak dönermiş vücuda
cok dikkat etmem lazım ama bugünlerde sabahları canım hiç ama hiç bişe istemiyo
canım platese baslasan ben ne güzel baslamıstım kızlar ama bu ay dr gidip rahim filmi cektirince zorlamay korktum kendimi
eğer öyleyse kesinlikle devam et cnm kesinlikle sonuç alırsın.böyle dönemler olabilir araya bayram girdi kaçamaklar yapıldı vucud haddinden fazla yağ aldı.tartıda fazlalıklar verilmiş gibi görünsede yağ kolay kolay gitmiyor sebebi bundan cnm ama sakın bırakma.incelmeni sağlayacak ve seni zayıf gösterek spor şekli budur sadecesakın moralini bozma,diyetini bozma spora devam 1 sonra farkı göreceksin yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?