Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mesaj 7:

bügünkü menüm:

sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım

ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm

ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna

ara: iki yulaflı bisküvi

aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt

ara: bir muz

su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet

dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S

lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun :((

Menün güzel olmuş canım. Sadece o akşamdan sonraki arada muz yememen lazımdı. Bidahakine dikkat et ve meyve seçerken muzu en sona bırak. Yani mümkün olduğunca az tüket. Çok fazla şeker içeriyor ayrıca kabızlık yapıyor.

Dünki mesaj sayını biliyorsan eğer kaptana mesaj olarak gönder. Bugün mesajlar yilike'ye atılıyor. Çıkarken mesaj sayını özel mesaj olarak göndermeyi unutma canım.

bende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş

bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...

sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay

öğle
yağsız tavuk
ayran

akşam
yağsız et ızgara
ayran

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..

Menün çok güzel olmuş canım. Bence üç gün yap yeterli. Sonra zaten 1 + 1 yaparsın. Ayrıca yağı hayatından tamamen çıkarma sakın. Çünkü ömür boyu dukan yapamaycaksın. Birde atakta günde sadece 1,5 yk yulaf kepeği hakkın var diye biliyorum.

2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
50 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Maşallah :nazar:

mesaj 7:

bügünkü menüm:

sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım

ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm

ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna

ara: iki yulaflı bisküvi

aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt

ara: bir muz

su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet

dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S

lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun :((

pek olmamış ama imkanların böyleyse yapacak bişeyde yok hani.
Yarın daha düzgün bi menüyle dengelersin canım.

bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...

sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay

öğle
yağsız tavuk
ayran

akşam
yağsız et ızgara
ayran

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..

Dukan diyetini bilmiyorum bişey diyemicem malesef.

50 dk yürüyüş

Gayet iyi canım :)

'Zaten bu topik pilavcılar ve makarnacılar topiği. Bu nedenle kiloların sebebide anlaşılıyor.'

bu genelleme hiç hoşuma gitmedi :45:çünkü ben sebzeci bir insanım menülerimdende anlaşıldığı üzre..
sadece bir kez bir öğün 2 kaşık pilav yemişliğim var ...
o da ayda ya da 15 te birdir...

'Zaten bu topik pilavcılar ve makarnacılar topiği. Bu nedenle kiloların sebebide anlaşılıyor.'

bu genelleme hiç hoşuma gitmedi :45:çünkü ben sebzeci bir insanım menülerimdende anlaşıldığı üzre..
sadece bir kez bir öğün 2 kaşık pilav yemişliğim var ...
o da ayda ya da 15 te birdir...

Pardon canım o espiriydi zaten sanırım yanlış anlaşılmış :17:

Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
6 sıkımlık çiğ köfte+ Marul
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam bişey yemedim karnım acıkmadı hiç. Sadece 10 badem yedim

1.5 saat karın pilatesi (2.Günüm)
1 saat yürüyüş
2 litre su (3e tamamlanacak)

Menün çok güzel olmuş canım. Bence üç gün yap yeterli. Sonra zaten 1 + 1 yaparsın. Ayrıca yağı hayatından tamamen çıkarma sakın. Çünkü ömür boyu dukan yapamaycaksın. Birde atakta günde sadece 1,5 yk yulaf kepeği hakkın var diye biliyorum.

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Maşallah :nazar:

beğenmene sevindim canım bu diyeti bilen birinin değerlendirmesi bana iyi geldi ..
3 gün bu şekilde devam edeceğim o zaman 1+1 derken birgün protein birgün sebze mi ? oraya daha gelmedimde :17:
kitapta hiç kullanmayın yazıyor ama banada ters gelmişti burada arkadaşlar söyledi günde 2 tatlı kaşığı serbest diye öyle yapacağım bende...

beğenmene sevindim canım bu diyeti bilen birinin değerlendirmesi bana iyi geldi ..
3 gün bu şekilde devam edeceğim o zaman 1+1 derken birgün protein birgün sebze mi ? oraya daha gelmedimde :17:
kitapta hiç kullanmayın yazıyor ama banada ters gelmişti burada arkadaşlar söyledi günde 2 tatlı kaşığı serbest diye öyle yapacağım bende...

Bizim takımın yarısından fazlası Dukan yapıyor. Tarifler konusunda onlardan da yardım alabilirsin. 1 + 1 dediğim senin anladığım gibi bir gün saf protein (ataktaki gibi) 2 yk kepek hakkın var o zaman diğer gün protein + sebze. Yağ konusunda bizim arkadaşlar sadece azalttılar. Tamamen çıkarmadılar. Dediğim gibi koruma dönemine geçtiğin zaman mecburen yağ kullanacaksın.

Peki dukan testini yaptın mı sen? Orda yazıyor ne kadar atak yapman gerektiği.

Pardon canım o espiriydi zaten sanırım yanlış anlaşılmış :17:

hayır takıldığını anladım canım :) bende farkediyorum menülerdeki karbonhidratları ...
benim gibi sebzeci bir insanın bulunduğu grubun bu kadar makarna ve pilav tüketmeside ayrı bi tezat zaten :9:
yinede bu şekilde anılmak istemem yani kimse istemez arkadaşlar bence piilav ve makarnaları mümkün olduğunca azaltalım hepimiz için daha iyi olur :16:

Bizim takımın yarısından fazlası Dukan yapıyor. Tarifler konusunda onlardan da yardım alabilirsin. 1 + 1 dediğim senin anladığım gibi bir gün saf protein (ataktaki gibi) 2 yk kepek hakkın var o zaman diğer gün protein + sebze. Yağ konusunda bizim arkadaşlar sadece azalttılar. Tamamen çıkarmadılar. Dediğim gibi koruma dönemine geçtiğin zaman mecburen yağ kullanacaksın.

Peki dukan testini yaptın mı sen? Orda yazıyor ne kadar atak yapman gerektiği.

yok canım yapamadım tam olarak çözemedim ben o siteyi ingilizcem fazla yok ta bende atağı kaç gün yapacağımı bilemiyorum

Kızlar sadece ben mi göremiyorum son sayfayı yoksa sizde de aynı sorun var mı?

Canım dediğim gibi sen atağı 3 gün yap çünki verilecek kilon çok az. Zaten 3 günde de oldukça güzel kilo vereceğine inanıyorum. Senin menülerin zaten düzenli. Buda çok işe yarayacaktır. Zaten senin bu kilona normal çıkar Dukan sitesinde.

Son düzenleme:
50 dk yürüyüş

süper:46: sıvı dolu bir menü olmuş canım afiyet olsun

tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???

Menün güzel olmuş canım. Sadece o akşamdan sonraki arada muz yememen lazımdı. Bidahakine dikkat et ve meyve seçerken muzu en sona bırak. Yani mümkün olduğunca az tüket. Çok fazla şeker içeriyor ayrıca kabızlık yapıyor.

Dünki mesaj sayını biliyorsan eğer kaptana mesaj olarak gönder. Bugün mesajlar yilike'ye atılıyor. Çıkarken mesaj sayını özel mesaj olarak göndermeyi unutma canım.

tamam canım inş. onlarada dikkat edecegim.
çok teşekkür ederim

Back
X