her mesajın canım...gerçi ben herşeyin paylaşılması taraftarıyım sonuçta biz bir takımız...birbirimize bazen kimsenin olmadığı gibi destek olabiliyoruz...ama buraya gelince çok da konudan uzak kalamıyosun:))Benim de son 1.5-2 ay tansiyon problemim oldu ama doktorum bununla alakalı olmadığını söyledi.
Tekrar soruyorum ama günlük olarak ve yazdığımız her mesajımı yoksa konuyla alakalı olanları mı?
hoşgeldin hoppişşşim....selam topikkkkkk...ben 9. takımdan hoppiş..kaptanınızla uzaktan yakından hiçbir tanışıklığım yok önce onu söylimm..vallahi ben bu güne kadar bi kardeş takımımız olduğunu bilmiyordum ama öğrendiğimede sevindim..arada uğrarım ..sizde uğrayın ama taammı..haydin sonra görüşürüz..
selam topikkkkkk...ben 9. takımdan hoppiş..kaptanınızla uzaktan yakından hiçbir tanışıklığım yok önce onu söylimm..vallahi ben bu güne kadar bi kardeş takımımız olduğunu bilmiyordum ama öğrendiğimede sevindim..arada uğrarım ..sizde uğrayın ama taammı..haydin sonra görüşürüz..
yeme canım, tarhana çorbası yaptım ben gel beraber yiyelimYine öğle yemeği vakti geldi ve ben k felks yemek istemiyorumm
kız arasana gelmeden, süt almaya yada markete gitmişimdir en fazla, biryere gittiğim yokslm kızlar bende kardeş takımdan ziyarete geldim :)) bol kilo kayıplı günler diliyorum arada uğrayın azarlayın bizi
sevgili kaptanınız yakinen arkadaşım olur gerçi pazartesi iş çıkışı kahve içmeye uğradım ama kendileri yakışıklı bir beyle gezmeye gitmiş bu haberide meraklı karşı komşusundan aldım
şekercim adımlarına dikkat et zira komşuların epey meraklı
sabret canım, Allah dayanma gücü versin, herkesin bir imtihanı var bu dünyadaAmin canım,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,çok zorİlk zamanlar aklımı yitiriyorum sandım,ama insan buna bile dayanıyor işte
sabahtan beri kaç mesaj yazdığını say tatlım, 5 mesaj kuralımız varya o yüzden, 5i geçtimi 5+ olarakta yazabilirsin, hepsinide sayabilirsin sana kalmışBenim de son 1.5-2 ay tansiyon problemim oldu ama doktorum bununla alakalı olmadığını söyledi.
Tekrar soruyorum ama günlük olarak ve yazdığımız her mesajımı yoksa konuyla alakalı olanları mı?
ama ben sanada kahve yapıyordum olmaski :))selam topikkkkkk...ben 9. takımdan hoppiş..kaptanınızla uzaktan yakından hiçbir tanışıklığım yok önce onu söylimm..vallahi ben bu güne kadar bi kardeş takımımız olduğunu bilmiyordum ama öğrendiğimede sevindim..arada uğrarım ..sizde uğrayın ama taammı..haydin sonra görüşürüz..
yeme canım, tarhana çorbası yaptım ben gel beraber yiyelim
kız arasana gelmeden, süt almaya yada markete gitmişimdir en fazla, biryere gittiğim yok
oğlum yakışıklıdır şimdi maşallahı var ne diyim:)
kaçta çıkıyosun hadi bugün gel yapıyorum kahveni :)
sabret canım, Allah dayanma gücü versin, herkesin bir imtihanı var bu dünyada
sabahtan beri kaç mesaj yazdığını say tatlım, 5 mesaj kuralımız varya o yüzden, 5i geçtimi 5+ olarakta yazabilirsin, hepsinide sayabilirsin sana kalmış
ama ben sanada kahve yapıyordum olmaski :))
takım olarak hepiniz çok naziksiniz, daha önceden niye tanışmamışız :44:
kızlar bugün iyi gidiyorum menülerde gece inşallah bozmam
vayy hopiş kıskandın mı bebemmm
tamam nagişim sen bilirsin, ben anneler gününde bile gidemedim anneciğime, yağmur rüzgar derken üşütmeyelim çocuğu diye
artıdayım, yeni regl oldum şişkinlik var, cuma yada iki gün var kesin artıda çıkçam
soğanı birkaç gündür içemedim ama bugün tekrar başlıcam
zaten bir litrede yeşil çay içiyorum e artık işe yarasında zayıflayım yaaa
ben epeydir bıraktım yeşil çayı falanfenalık geldi sadece ekmeği kesin olarak kestim,sabah ve akşam eve yürüyorum spordan sayılırsa
sabah kahvaltım genellikle kfleks oluyo mecburen iş yerinde yapıyorum kahvaltıyı öğlen ekmeksiz az az yiyorum akşamlarıda idare etmeye çalışıyorum en büyük sorunum çikolata vs gibi abur cubura olan bitmez tükenmez isteğim
Benim de son 1.5-2 ay tansiyon problemim oldu ama doktorum bununla alakalı olmadığını söyledi.
abur cuburu çikolataya bende dayanamıyorum çok zor ya
yürüyüşün falanda iyiymiş verirsin bence bu hafta
abur cuburu çikolataya bende dayanamıyorum çok zor ya
yürüyüşün falanda iyiymiş verirsin bence bu hafta
Hoşbulduk Edacım.
29 yaşındayım,evliyim.2.5 ay öncesine kadar çok mutlu biriydim.Çünkü hamileydim ama 34. haftada bebeğimi kaybettim.Yeni yeni kendimi toparlıyorum
Hamilelik öncesinde 60 kiloydum,8 ayın sonunda tartıda 78 i gördüm.Doğum sonrasında 71 kiloydum.Şu an 69.5-70.
Allah kısmet ederse 3 ay sonra tekrar bebek düşünüyorum,şu anki tek tesellim yeni bir bebeğimin olabileceğini bilmek.
Bu yüzden 3 ay içinde verebileceğim kadar kilo vermek istiyorum.
hepinize günaydın kızlar, da ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum böyle içimden gülmek gelmiyor hava da kapalıregl olmama 1 hafta falan var ondan mı oluyor acaba bu ruh hali ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?