Bişeye kendini alıştırsan başka bişey çıkıyo, takmamayı başarabilenlere hayranım...
Ama Eda nın dediği gibi anca kendine zarar veriyosun malesef
Ben bazen şunu düşünüyorum, kafaya taktığımız şeylerin bi çoğu olayın tazeliğinden kaynaklı, diyorum ki kendi kendime 1 ay sonra bu benim aklıma bile gelmiycek, biraz fazla telkin etmem gerekiyo ama zaman zaman işe yarıyo:)
RABBİM sabırlar versin...çok zor bi durumdur eminim...arkadaşlarında dediği gibi burda ustesinden geliriz herşeyin....
bahar depresyonudur...arada bende de oluyo..:))
hoşgeldiniz canım, ne ikram etsek size acabaGünaydınnn 8. Takım çıtırlarıııı 9. takımdan herkese slmlar saygılar
Nasıl içinizden geçiyorsa öyle bir gün olsun hepimiz için....
eline sağlık canım, gececek acalya nerdesiniz kızlar ?15 mayıs msj sayım listesi
cimcime81 ... 22..
eda00... 18..
papatya89 ...17..
umutlayasasen...8..
yilike...6..
pembeev... 5+..
eloisee...5+..
şekerkızcandy... 5+..
allmost...5..
gececek...0
acalya...0
maşallah yani gofretler çikolatalar pilavlarGünaydın güzel hanımlar...
Kızlar bende biraz şişlik mi indi noldu bilmiyorum, ama önceden tam olan etek bol geldi bu sabah:)
Birazdan kepekli tostumu yiycem.
Dün biraz tansiyonum düşer gibi oldu biraz cozuttum ama bugün hemen topluyorum söz:)
Dünkü menüm.
Sabah yağsız kepek ek.tost
Öğlen çorba azıcık pilav ve fasulye yemeği
1 adet ülker gofret ve yarım simit
Akşam salata + yoğurt + 1 dilim normal ekmek
Gece 2 parça bitter çikolata+ 1 elma
çıtır yardımcım benim süpersinHoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha acı yaşatmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah zamanı gelinceHoşbulduk Edacım.
29 yaşındayım,evliyim.2.5 ay öncesine kadar çok mutlu biriydim.Çünkü hamileydim ama 34. haftada bebeğimi kaybettim.Yeni yeni kendimi toparlıyorum
Hamilelik öncesinde 60 kiloydum,8 ayın sonunda tartıda 78 i gördüm.Doğum sonrasında 71 kiloydum.Şu an 69.5-70.
Allah kısmet ederse 3 ay sonra tekrar bebek düşünüyorum,şu anki tek tesellim yeni bir bebeğimin olabileceğini bilmek.
Bu yüzden 3 ay içinde verebileceğim kadar kilo vermek istiyorum.
hepinize günaydın kızlar, da ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum böyle içimden gülmek gelmiyor hava da kapalıregl olmama 1 hafta falan var ondan mı oluyor acaba bu ruh hali ?
ondandır canım, benimde öyle şişti göğüslerim ne korktum hamileyim diye, bişey takmayın kafanızastresten heralde benım goguslerım fln 2 hafta öncesinden şiş ve acıyorinsanın kafasında sorunlar bitmeyince her şeyini etkiliyor ben ne zaman öğrenicem her şeyi kafaya takmamayı ya !
hoşgeldin şekerimhu huuu kardeş takım nasılsınız bakalım.... takımı taklavatı topladım ziyarete geldim.... :))
hu huuu kardeş takım nasılsınız bakalım.... takımı taklavatı topladım ziyarete geldim.... :))
Şişe şişe su içiyorum kaptanım şu an:)
ne güzel için temizlenir...3 lt geçme ama hem ödem yapar vücudun hemde böbreklerini yorarsın...
hu huuu kardeş takım nasılsınız bakalım.... takımı taklavatı topladım ziyarete geldim.... :))
Şu an 1 lt oldu.
3 lt yi hiç geçemiyorum zaten canım.
Bu arada bebiş iyileşti mi, sen nasıl oldun?
hoşgeldiniz canım, ne ikram etsek size acaba
eline sağlık canım, gececek acalya nerdesiniz kızlar ?olmuyo ama böyle
maşallah yani gofretler çikolatalar pilavlar
bugün toparlanalım hepimiz
çıtır yardımcım benim süpersin
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha acı yaşatmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah zamanı gelince
Hoşgeldin bu arada..
RABBİM sabırlar versin...çok zor bi durumdur eminim...arkadaşlarında dediği gibi burda ustesinden geliriz herşeyin....
bende tansiyon yüzünden riskli bir gebelik gecirdim...çok zor ama RABBİM vericek sabrını...Çok sağol canım,Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok ama çok zor.
Kızlar şu mesaj sayım olayı nedir,bahseder misiniz?
bende tansiyon yüzünden riskli bir gebelik gecirdim...çok zor ama RABBİM vericek sabrını...
yazdığımız msjları sayıyoruz...başlık kısmına kaçıncı msjın olduğunu yazıyosun...paylaşımları hem kontrol altında tutuyor hemde arttırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?