Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar dediklerinizde çok haklısınız, pembecim kendimi telkin etmem gerekiyo demişsin ya benim de öyle, sürekli içimdeki o sesle mücadele ediyorum üzülme kafaya takma unut 1 ay sonra unutucaksın kimseyi görmüceksin diye ah işte sabır çok büyük bir nimet...

Günaydınnn 8. Takım çıtırlarıııı 9. takımdan herkese slmlar saygılar

Nasıl içinizden geçiyorsa öyle bir gün olsun hepimiz için....
hoşgeldiniz canım, ne ikram etsek size acaba

15 mayıs msj sayım listesi

cimcime81 ... 22..
eda00... 18..
papatya89 ...17..
umutlayasasen...8..
yilike...6..
pembeev... 5+..
eloisee...5+..
şekerkızcandy... 5+..
allmost...5..
gececek...0
acalya...0
eline sağlık canım, gececek acalya nerdesiniz kızlar ? olmuyo ama böyle

maşallah yani gofretler çikolatalar pilavlar
bugün toparlanalım hepimiz

çıtır yardımcım benim süpersin

Geçmiş olsun canım, Allah bir daha acı yaşatmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah zamanı gelince
Hoşgeldin bu arada..

hepinize günaydın kızlar, da ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum böyle içimden gülmek gelmiyor hava da kapalı regl olmama 1 hafta falan var ondan mı oluyor acaba bu ruh hali ?

stresten heralde benım goguslerım fln 2 hafta öncesinden şiş ve acıyor insanın kafasında sorunlar bitmeyince her şeyini etkiliyor ben ne zaman öğrenicem her şeyi kafaya takmamayı ya !
ondandır canım, benimde öyle şişti göğüslerim ne korktum hamileyim diye, bişey takmayın kafanıza

hu huuu kardeş takım nasılsınız bakalım.... takımı taklavatı topladım ziyarete geldim.... :))
hoşgeldin şekerim

Süper tatlım, bende sabah beri öyle çok su içtimki kızlar, ama içim yanıyor sanki tuzluda yemedim ama 2 litreyi geçti daha şimdiden
sanırım vücudum atmaya çalışıyor benim doldurduklarımı

bu arada direk daldım konulara günaydın demeden
güzel bir gün olsun hepimiz için...

iyiyim canım sağolasın...ay 2 gündür içiyorum...bugün içmicem...

Son düzenleme:
slm kızlar bende kardeş takımdan ziyarete geldim :)) bol kilo kayıplı günler diliyorum arada uğrayın azarlayın bizi
sevgili kaptanınız yakinen arkadaşım olur gerçi pazartesi iş çıkışı kahve içmeye uğradım ama kendileri yakışıklı bir beyle gezmeye gitmiş bu haberide meraklı karşı komşusundan aldım
şekercim adımlarına dikkat et zira komşuların epey meraklı

l

Amin canım,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,çok zor İlk zamanlar aklımı yitiriyorum sandım,ama insan buna bile dayanıyor işte

Çok sağol canım,Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok ama çok zor.
bende tansiyon yüzünden riskli bir gebelik gecirdim...çok zor ama RABBİM vericek sabrını...
Kızlar şu mesaj sayım olayı nedir,bahseder misiniz?

yazdığımız msjları sayıyoruz...başlık kısmına kaçıncı msjın olduğunu yazıyosun...paylaşımları hem kontrol altında tutuyor hemde arttırıyor..

Son düzenleme:

Benim de son 1.5-2 ay tansiyon problemim oldu ama doktorum bununla alakalı olmadığını söyledi.

Tekrar soruyorum ama günlük olarak ve yazdığımız her mesajımı yoksa konuyla alakalı olanları mı?

selam topikkkkkk...ben 9. takımdan hoppiş..kaptanınızla uzaktan yakından hiçbir tanışıklığım yok önce onu söylimm..vallahi ben bu güne kadar bi kardeş takımımız olduğunu bilmiyordum ama öğrendiğimede sevindim..arada uğrarım ..sizde uğrayın ama taammı..haydin sonra görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…