Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum.... açıkcası kilo vermek istiyorum ama bunu yanlız yapmak biraz zor oluyor.sizin için de uygunsa sizlinle beraber kilolarımdan kurtulabilirmiyim
kizlar kimse bildirim yapmadi ama telefondan girdigim icin tek tek sayamiyorumda![]()
kızlar ben kahvaltıda hep aynı şeyleri yemekten artık çoooookkk sıkıldımmmdün deli gibi alışveriş yapıp birsürü karmançorman kahvaltılık aldımmm sırf biraz değişiklik yapayım biraz diye...buhafta ama motivem düştü sankiiii:26::26::26::26::26::26:
kızlar ben kahvaltıda hep aynı şeyleri yemekten artık çoooookkk sıkıldımmmdün deli gibi alışveriş yapıp birsürü karmançorman kahvaltılık aldımmm sırf biraz değişiklik yapayım biraz diye...buhafta ama motivem düştü sankiiii:26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar....dün baya bekledim birileri gelir belki diye ...sonra da işim vardı çıkmak zorunda kaldım...akşamda nası yattım bilmiyorum..koltuktaydım gözümü yatakta açtım...:))