Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ertesi gün dünün menüsünü yazacaksan telafi edeceksen olur :34: bildiğin gibi 2 hafta deneme süren olacak nöbete kaldığın günler dışında paylaşımının iyi olması lazım unutma
kendini tanıt istersen canım

peki çok teşekkür ederim melikecim :34:

Ben tuba 24 yaşındayım.160cm boyunda 88 kilocuğum :31: istanbulda yaşıyorum,sağlıkçıyım

Kendimi bildim bileli rejim yapıyorum,yemek ile hiç aram yok gel görki tatlıya karşı koyamıyorum :45:

Taki 98 kiloyu görene kadar geçen kıştı kıyafet bulamıyorum,bulduklarımı yakışmıyor,mutsuzum daha ötesi var mı?

Hemen diyete girdim 12 kilo verdim 1,5 - 2 ay gibi kısa bir süre bir süre devam etti bu böyle 4-5 kg geri aldım derken 92 kg görünce çok üzüldüm emeğime :50:

Sonra hemen tekrar diyet 3 kiloyu 2 1,5 haftada verim 9 gündür de diyetisyene gidiyorum 1400 gr da öyle verdim :21:

Önümüzdeki günlerde de büyük bir spor kompleksine yazılıcam görüşmeye gittim bugün :31:

Anlıyacağınız böyle gidersem 5 ayda ideal kiloma ulaşacağımı söylüyor diyetisyenim,umutluyum:16:

Menümü paylaşım sizlerle ;

SABAH : 2 kk büyüklüğünde peynir
5 adet zeytin
1 kupa yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği

ARA : 6 adet kiraz

ÖĞLEN : Peynirli sandiviç
3 yk kaşığı çoban salata

ARA : 2 dilim bitter çikolata :20:

AKŞAM : 1 yk tabağı susuz patatesli tavuk yemeği
4-5 dilim karpuz

Bu arada yarın nöbetciyim utanarak bildirmek isterim :17::18:

Merhaba,menümü paylaşayım
Fakat önce bi şey söyleyeceğim,bugün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..size söz yarın telafi edeceğim hatta kendime ceza verdim bu akşam 400 kalorilik spor yapacağım..

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği uzerine light beyaz peynir,maydanoz domates ve biber (fırında)
Bir tane krep arasına ananas,şeftali ve bal ( kocanla kahvaltı etmenin zararı )

Öğlen : Butun gun temizlik yaptigim için öğleni kaçırdım

Ara : 2 kepekli grissini ve 2 light üçgen peynir

( buraya kadar iyi dimi? )

Akşam : (ki bu 20 dk kadar önceydi ) 2 dilim havuçlu kek

1.5 lt su,yeşil çay

Emek veren,tum gun bogazına hakim olan herkesten özür dilerim :(
Kekler bana yarim kilo olarak donmez insallah ..

peki çok teşekkür ederim melikecim :34:

Ben tuba 24 yaşındayım.160cm boyunda 88 kilocuğum :31: istanbulda yaşıyorum,sağlıkçıyım

Kendimi bildim bileli rejim yapıyorum,yemek ile hiç aram yok gel görki tatlıya karşı koyamıyorum :45:

Taki 98 kiloyu görene kadar geçen kıştı kıyafet bulamıyorum,bulduklarımı yakışmıyor,mutsuzum daha ötesi var mı?

Hemen diyete girdim 12 kilo verdim 1,5 - 2 ay gibi kısa bir süre bir süre devam etti bu böyle 4-5 kg geri aldım derken 92 kg görünce çok üzüldüm emeğime :50:

Sonra hemen tekrar diyet 3 kiloyu 2 1,5 haftada verim 9 gündür de diyetisyene gidiyorum 1400 gr da öyle verdim :21:

Önümüzdeki günlerde de büyük bir spor kompleksine yazılıcam görüşmeye gittim bugün :31:

Anlıyacağınız böyle gidersem 5 ayda ideal kiloma ulaşacağımı söylüyor diyetisyenim,umutluyum:16:

Hoşgeldin aramıza..umarım bir an evvel formuna kavuşursun :))

Merhaba,menümü paylaşayım
Fakat önce bi şey söyleyeceğim,bugün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..size söz yarın telafi edeceğim hatta kendime ceza verdim bu akşam 400 kalorilik spor yapacağım..

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği uzerine light beyaz peynir,maydanoz domates ve biber (fırında)
Bir tane krep arasına ananas,şeftali ve bal ( kocanla kahvaltı etmenin zararı )

Öğlen : Butun gun temizlik yaptigim için öğleni kaçırdım

Ara : 2 kepekli grissini ve 2 light üçgen peynir

( buraya kadar iyi dimi? )

Akşam : (ki bu 20 dk kadar önceydi ) 2 dilim havuçlu kek

1.5 lt su,yeşil çay

Emek veren,tum gun bogazına hakim olan herkesten özür dilerim :(
Kekler bana yarim kilo olarak donmez insallah ..

pek olmamış canım senin de farkında olduğun gibi, artık bol su ve yeşil çay içmelisin, yarın da çok daha dikkatli olmalısın..Havuclu keki ben de cok seviyorum ama pişirdiğin zaman yeniyo işte o yüzden tatlı adına aylardır hiçbir şey yapmıyorum ama tabı senın eşin istiyo olabilir o ayrı :)

size bir alıntı....

Siz siz olun metabolizmanızın hızını düşürmeyin. Eğer metabolizma hızınız 2 bin ise yemeyi kısarak onu 1500'e düşürebilirsiniz. Bu noktadan sonra metabolizmayı hızlandırmak sanıldığı gibi kolay değil.

Metabolizmayı öğün sayısını artırarak hızlandırın. Kuru kayısı, erik, dut, üzüm ve vişne bağırsakları çalıştırır. Meyveleri ara öğünde ve kabuğuyla tüketin. Karpuzu bile kabuğuna yakın kısmıyla yemeye çalışın.

Meyve sınırsız yenebilir mi?
Meyvenin kalorisiz olduğu düşünülerek sınırsız tüketilebileceği sanılıyor ama kalorisiz değil. Günde en azından iki porsiyon tüketilmesini istiyoruz. Normal büyüklükteki bir elma, bir muz iki porsiyon meyvedir. İki-üç bardak portakal suyu içmek diyet yaptığınız anlamına gelmez. Suyu yerine meyvenin kendisini yiyin.

Meyvelerden bizim için olmazsa olmaz hangileri?
Meyve adından çok miktar önemli. Hemen hemen hepsinde posa vardır. Özel durumlarda potasyum açısından zengin olanlar (muz) alınabilir. Karpuz çok yenir, çok kalorisi olmasa da çok aşırıya kaçılmamalı. Kuru meyveler çok önemli. Örneğin kuru kayısıyı her zaman her yerde yemek mümkün.

Neden kuru kayısı?
Bağırsak hareketlerini düzenliyor. Ama kayısı olmazsa kuru erik, kuru üzüm, vişne veya dut da yenebilir.

Meyveler ne zaman yenmeli?
Aslında A vitamini içeren gruplar için yemekle arayı çok açmamak gerekebilir. Çünkü vitaminin vücutta emilimi düşüyor. Meyve istendiği zaman yenebilir, ara öğün olarak iyidir. Kesinlikle kabuğuyla yenmeli. Karpuzu bile kabuğuna yakın kısmıyla yiyin Portakalın beyazı bile soyulmamalı.

Unutma!

• Kilo vermek için öğün atlama.
• Kilo vermek için hareket et.
• Metabolizmanı canlı tut.
• Su, doğal detokstur.
• Doğal vitamin, mineral ve antioksidanlardan vazgeçme.

Mutlaka yap!

• Günde en az beş öğün tüket.
• Her gün 10 bardak su iç.
• Haftada üç gün yürüyüş yap.
• Kalsiyum ve posa tüket.

Bir dene!

• Bir şey içmek istersen asitli içecek yerine acı soslu domates suyunun tadını dene.
• Salatayı yağ yerine yoğurtla lezzetlendirmeyi dene.
• Sevdiğin sebzeleri baharat ve az yağ ile fırın torbasında pişir.
• Canın tatlı istediğinde iki-üç tane doğal kayısıyı dene.

Uzak dur!

• Yağı tamamen kesme ama aşırı yağlı yiyeceklerden de uzak dur
• Tek çeşit yiyecekle diyet yapma, zarar görürsün.
• Çok az yemek yemeye çalışma, aç kalmak zayıflamak değildir.

Menümü paylaşım sizlerle ;

SABAH : 2 kk büyüklüğünde peynir
5 adet zeytin
1 kupa yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği

ARA : 6 adet kiraz

ÖĞLEN : Peynirli sandiviç
3 yk kaşığı çoban salata

ARA : 2 dilim bitter çikolata :20:

AKŞAM : 1 yk tabağı susuz patatesli tavuk yemeği
4-5 dilim karpuz

Bu arada yarın nöbetciyim utanarak bildirmek isterim :17::18:

afiyet olsun canım..ewet gerçekten 65 uzak değil ;))

menümü yazıyorum

sabah
bir kase kiraz

ara
bitki çayı

öğle
tavuksalata

ara
kayısı

akşam
bir kase kiraz ...

ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya
:53:

3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..

bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...

afiyet olsun canım gerçekten çok zengin bir menü :))

bunu ana haber bülteninde dinledim bugün..

Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

bu arada sayın kaptanım,
yarın aile dostlarımızla şehir dışına çıkacağız günübirlik..akşam döncem ama geç gelirsem giremeyebilirim..gün içinde telefondan girmeye çalışırım ama fırsat bulamazsam beni bi güncük idare edebilir misin??ama belki de erken gelirim yani..haber veriyim dedim..

güzel olmuş canım afiyet olsun su ve sporun da cok iyi :)

sağol canım ;)

tamama melikecim teşekkürler yardımın için

öğle yemeğinde lahmacun yerine çorba içseydin bence daha iyi olurdu,akşamın çok zayıf geldi lahmacun yedıgın için sanırım..:34: suyunu 3 lt çıkartırsan senın ıcın daha iyi olur.. çok yürümüşsün ayakların ağırmadımı:):46:

doğru söylüyorsun ama dayanamadımmmm :(

akşamı meyveyle telafi ettim bir şekilde dengeliyorum yoksa ben bu yemeyle hayatta kilo veremem genelde akşamları kısıyorum :))

bu arada sayın kaptanım,
yarın aile dostlarımızla şehir dışına çıkacağız günübirlik..akşam döncem ama geç gelirsem giremeyebilirim..gün içinde telefondan girmeye çalışırım ama fırsat bulamazsam beni bi güncük idare edebilir misin??ama belki de erken gelirim yani..haber veriyim dedim..

yazılanları okuyamadım çünkü misafirlere çay tutuyorum :33: bir tek bu gözüme çarptı
bernacım yarın mesajları saymıyoruz yani yarın tatil günümüz sadece menünü yazman gerekiyor pazartesi kaldığımız yerden devam :34:

Aramiza hosgeldin tubacim sen inanirsan hersey olur oncelikle kendine inan yeter..sen azimli olduktan sonra
ben verecegine inaniyorum

kizlar yeniden bir hatirlatma yapayim bilmeyenler icin..
bugunku mesaj sayiimi bende.
lutfen ozelden mesaj sayinizi engec 12ye kadar yollayin .. sabah listeyi yayinlayacagim..
ozel gonderemeyen yeni uyeler buraya yazsinlar bildirim yapmayanlari 0 olarak yazacagim..

[ı]menümü yazıyorum

sabah
bir kase kiraz

ara
bitki çayı

öğle
tavuksalata

ara
kayısı

akşam
bir kase kiraz ...

Ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya[/ı]
:53:

[ı]3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..

Bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
Normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...[/ı]

canım kıyamam sana ya ama tatlım gerçekten tek tip diyetler tüketiyo resmen insanı dikkatli ol canım:26:

kizlar yeniden bir hatirlatma yapayim bilmeyenler icin..
bugunku mesaj sayiimi bende.
lutfen ozelden mesaj sayinizi engec 12ye kadar yollayin .. sabah listeyi yayinlayacagim..
ozel gonderemeyen yeni uyeler buraya yazsinlar bildirim yapmayanlari 0 olarak yazacagim..

bu nedir anlıyamadım ben kaldı ki ben gönderemiyorum :40:

Back
X