Bugünkü menüm:
sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği
öğle
1 lahmacun
salata
ayran
akşam
kiraz
2 litre su + 3 saat yürüyüş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menüm:
sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği
öğle
1 lahmacun
salata
ayran
akşam
kiraz
2 litre su + 3 saat yürüyüş
ertesi gün dünün menüsünü yazacaksan telafi edeceksen olurbildiğin gibi 2 hafta deneme süren olacak nöbete kaldığın günler dışında paylaşımının iyi olması lazım unutma
kendini tanıt istersen canım
peki çok teşekkür ederim melikecim
Ben tuba 24 yaşındayım.160cm boyunda 88 kilocuğumistanbulda yaşıyorum,sağlıkçıyım
Kendimi bildim bileli rejim yapıyorum,yemek ile hiç aram yok gel görki tatlıya karşı koyamıyorum
Taki 98 kiloyu görene kadar geçen kıştı kıyafet bulamıyorum,bulduklarımı yakışmıyor,mutsuzum daha ötesi var mı?
Hemen diyete girdim 12 kilo verdim 1,5 - 2 ay gibi kısa bir süre bir süre devam etti bu böyle 4-5 kg geri aldım derken 92 kg görünce çok üzüldüm emeğime
Sonra hemen tekrar diyet 3 kiloyu 2 1,5 haftada verim 9 gündür de diyetisyene gidiyorum 1400 gr da öyle verdim
Önümüzdeki günlerde de büyük bir spor kompleksine yazılıcam görüşmeye gittim bugün
Anlıyacağınız böyle gidersem 5 ayda ideal kiloma ulaşacağımı söylüyor diyetisyenim,umutluyum![]()
Merhaba,menümü paylaşayım
Fakat önce bi şey söyleyeceğim,bugün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..size söz yarın telafi edeceğim hatta kendime ceza verdim bu akşam 400 kalorilik spor yapacağım..
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği uzerine light beyaz peynir,maydanoz domates ve biber (fırında)
Bir tane krep arasına ananas,şeftali ve bal ( kocanla kahvaltı etmenin zararı )
Öğlen : Butun gun temizlik yaptigim için öğleni kaçırdım
Ara : 2 kepekli grissini ve 2 light üçgen peynir
( buraya kadar iyi dimi? )
Akşam : (ki bu 20 dk kadar önceydi ) 2 dilim havuçlu kek
1.5 lt su,yeşil çay
Emek veren,tum gun bogazına hakim olan herkesten özür dilerim
Kekler bana yarim kilo olarak donmez insallah ..
Menümü paylaşım sizlerle ;
SABAH : 2 kk büyüklüğünde peynir
5 adet zeytin
1 kupa yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
ARA : 6 adet kiraz
ÖĞLEN : Peynirli sandiviç
3 yk kaşığı çoban salata
ARA : 2 dilim bitter çikolata
AKŞAM : 1 yk tabağı susuz patatesli tavuk yemeği
4-5 dilim karpuz
Bu arada yarın nöbetciyim utanarak bildirmek isterim:18:
menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya
3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...
güzel olmuş canım afiyet olsun su ve sporun da cok iyi :)
tamama melikecim teşekkürler yardımın için
öğle yemeğinde lahmacun yerine çorba içseydin bence daha iyi olurdu,akşamın çok zayıf geldi lahmacun yedıgın için sanırım..suyunu 3 lt çıkartırsan senın ıcın daha iyi olur.. çok yürümüşsün ayakların ağırmadımı:)
![]()
bu arada sayın kaptanım,
yarın aile dostlarımızla şehir dışına çıkacağız günübirlik..akşam döncem ama geç gelirsem giremeyebilirim..gün içinde telefondan girmeye çalışırım ama fırsat bulamazsam beni bi güncük idare edebilir misin??ama belki de erken gelirim yani..haber veriyim dedim..
bu hafta yönetim kadrosu kozlarını paylaşıyor
çok dişli bir rakibesinsen kiraz detoksu yapıyorsan bende maydanoz detoksu yapacağım hadi bakalım cuma görüşürüz
![]()
![]()
Hoşgeldin aramıza..umarım bir an evvel formuna kavuşursun :))
afiyet olsun canım..ewet gerçekten 65 uzak değil)
[ı]menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
Ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya[/ı]
[ı]3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
Bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
Normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...[/ı]
kizlar yeniden bir hatirlatma yapayim bilmeyenler icin..
bugunku mesaj sayiimi bende.
lutfen ozelden mesaj sayinizi engec 12ye kadar yollayin .. sabah listeyi yayinlayacagim..
ozel gonderemeyen yeni uyeler buraya yazsinlar bildirim yapmayanlari 0 olarak yazacagim..
ben menümü yazamıyorum hala
misafir gelcek onu bekliyoruz akşam yemeği saatim geldi geçio![]()