Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabaaaaa nasılsınız ??? Hemen bi menümü yazayım
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği light beyaz peynir 2 minik domates ve 1 salatalık
Öğlen : 3-4 çatal salata ve 3 köfte 1 dilim kepek ekmeği
Akşam : 1 kırmızı biber 1 çarliston biber 1 derisi alınmış tavuk pirzola ( hepsi ızgara)
2 minik domates 1 salatalık
2 lt su 1 fincan yeşil çay
Birazdan evi temizliycem ve 1 saat sporum da vaaarrr :)) bugün çok hafifim..

afiyet olsun güzelim çok güzel bi menü olmuş

selam kızlar menümü yazayım:
SABAH:
2DİLİM YULAFLI EKMEK
PEYNİR
5ZEYTİN
DOMATES(ZEYTİN YAĞI BAHARAT GEZDİRDİM:)
YUMURTA

ÖĞLE:
1TOST(SUCUK VE KAŞARLI)
1 AYRAN

AKŞAM:
1 KASE CACIK
SALATALIK,SALATALIIK:)
ARA:MEYVE

SPOR:1.5 SAAT SPOR:) MİNİMUM 700CAL GİTTTİ:))
:46::46::46:çok güzel...

menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-salatalık, 3 yudum sucuk, şekersiz çay

öğle: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek

ara: 1 kase erik, 2 kayısı

akşam: 1 kase çorba, 1 küçük karnıyarık, 1 tane sarma, yoğurt, salata

2 lt su, 1 kupa maydanoz suyu, 1 kupa yeşil çay

1.5 saat yürüyüş ve leslie ile 3 mil :52:

sucuk haaaa:52::52::33:güzel menü melikem afiyet olsun...3 sucuk..olacak o kadarcı demi:9:

kendimi kaybettim bugün ve menümü hiç beğenmedim :( yarın daha az beslenmeye çalışacağım.

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
tost

ara
karpuz

öğle
1.5 lahmacun
salata
ayran

ara
1 dilim ıslak kek

akşam
türlü
pilav
kompostu

2 litre su + 2 tur bisiklet :)

ayyy ıslak kek olsa da yesek ya..insan dayanamaz görünce....yaramasın arkadaşım....:9::9::9:

slm kızlar

bugün ki menüm

sabah
1 dilim ekmek
salatalık domates
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peyniri

öğlen

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran

ikindi (misafirliğe gittim
1 kase kısır açık çay

akşam
2 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
1 adet haşlanmış et
1 kase cacık

ara öğün
10 adet kiraz

2 lt su

:52:
bence kısır yediğin için akşamki pilavı yemeseymişsin çok iyi olacakmış....

menümü yazıp yatacağım

sabah
bir kase kellogs

ara
kayısı

öğle
tavuk salata
ayran

akşam
activia

3 litre su yeşil çay
1 saat yürüyüş...

bunları bile zor yedim iştah falan kalmadı bugün
:43:
bacım yemeseymişsin bişi....çok yemişin bence olmamış:52::52::52::52::33:

tatlım sanki akşamın birazcık fazla kaçmış onun dışında çok iyi:)

haklısın şekerim...ama öğlen yemedim sütümü etkiler diye akşam biraz fazla yedim...bu ara memeye çok dştü...sütümde eskisi kadar yok..onun için acık fazla yedim...aslında fazla yemedim de çeşidi çok tuttum...

merhabalar. 8.takıma kabul edildim çok mutlu oldum.ama bu yeterlimi. çizelge yada başka bişey yapmam gerekiyormu. yardım edin nolur.

merhabalar. 8.takıma kabul edildim çok mutlu oldum.ama bu yeterlimi. çizelge yada başka bişey yapmam gerekiyormu. yardım edin nolur.

hoşgeldin güzelim...kaptanımız veya yardımcısı gelince sana kuralları yazacaklar...çizelgeni istersen yaparsın....ben yapmanı tavsiye ederim ...ilrledikçe motivasyonunu arttırır...

çok sağol yardımın için cimcime81. çizelgemi yapmaya çalışıcam, takım kaptanı veya yardımcısı kim peki ,ne zaman gelirler,

kzlar hemen menümü yazıp kaçıcam..dizim gene çok kötü..

sabah:
2 dilim ekmek
omlet
peynir

öğle:
bişey yemedim

ara:3 dilim karpuz

akşam:

z.yağlı fasülye
domates soslu sebze kavurma
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt..

su .5 lt.oldu içemedim daha fazla...

güzel olmuş :46:

sucuk haaaa:52::52::33:güzel menü melikem afiyet olsun...3 sucuk..olacak o kadarcı demi:9:

sıkıldım yav aynı şeyleri yemekten azcık değişiklik yapayım dedim :52:

merhaba zamantuneli ben melike takımın kaptanıyım şimdi sana takımımızla ilgili kuralları yazayım bunlarla ilgili bir liste tutuyorum kilo veremediğimiz hafta nerde hata yapmışız diye bakabilelim:34:

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

bir de canım aşağıda yazıcam uzun uzun yazıyı okuman lazım hangi durumlarda diskalifiye olursun vs. gibi okuman yararına olur :34: bize katılmanı isteriz
1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftası başlar.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
selam kızlar önce iyi geceler we sonra günaydın:)))

kızlar partisi vardı kızlar yeni yattı. yeni vakit bulabildim.

dün çokkk yogun ve yorucu bir gündü düzenli spor yapamadım ama uzun mesafeli yürüyüşler yaptım. elektrik yoktu 5. kata yürüyerek inip çıkmaktan dermanım kalmadı:(((

mesaj sayacımı ve menümü yazmaya bile utanıyorum:((( yüzüm yok....

menüm :
güne elmayla başladım herzamanki gibi...
kahvaltı simit çay
çayı abarttım ama şekersizdi
öğle dondurma
ara öğün sütlü kahve
akşam kıymalı yağlama 2 dilim
bir tane dolma
3 kaşık yoğurt
kola:((((((
akşamdan sonra 3 dilim yağlama ve 2 dolma
dondurma:((((

saat 5 ten sonra su çetelesi tutmadım. öncesinde 4 litreydi...
bitki çayımı şimdi tüketeceğim. sonrasında dünkü hatamı telafi etmek için yürüyüşe çıkacağım.

(çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

suyun maşallah çok iyi hatta ben o kadar içemem :nazar: ama menün :31: bak gene kola kaçmış aradan :67: :130:
çok hareketli bir günün olmuş bu iyi yakmışsındır bugün senden güzel bir menü bekliyorum :34:

Son düzenleme:
Back
X