Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar kusura bakmayın dün giremedim hiç bütün gün hastanedeydik gece 2 de geldım hala oldum beni izinli sayabilrmisin kaptanım çünkü evimde değilim bugünde hastaneye gidiceğim ne zaman gelirim bilmiyorum sevgiler.

geçmiş olsun elifcim
bugün seni izinli yazarım umarım kötü birşey yoktur

Selamlar,
Menümü paylaşayım :
Sabah : 4 kepekli grissini 2 light üçgen peynir
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek 4kaşık patlıcan yemeği
Ara : 1 paketten az eti form çubuk kraker
Akşam : 1 kase yoğurdun içine 1 dilim ananas,4 kayısı,bir avuç special k
(ama benim avucum büyüktür kızlar)

3 lt su, spor ( 300 kalori yaktım )

Selamlar,
Menümü paylaşayım :

çok hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun :) sporun da güzel :nazar:

Selamlar,
Menümü paylaşayım :

cuma öncesi süper olmuş:)))

bugün menü adına birşey yoktu bende

sabah 2 dilim gözleme yedim ev sahibim saolsun
gün içerisinde yarım simit, 4 tane gofret, ince bir dilim kek, bir tane hurma, bir domates yedim.

şimdiden 3 lt suyu geçtim. ( güneydoğu sıcağı sayesinde)
gün boyu ayaktaydım ve iş yaptım. dolapları sökmek kolileri taşımak spor gibi :)))
şimdi yürüyüşe gidiyorum sağlıksız ve berbat bir menünün (kek ve gofretlerin özrü) telafisi için görüşürz:)))

bugün menü adına birşey yoktu bende

sabah 2 dilim gözleme yedim ev sahibim saolsun
gün içerisinde yarım simit, 4 tane gofret, ince bir dilim kek, bir tane hurma, bir domates yedim.

şimdiden 3 lt suyu geçtim. ( güneydoğu sıcağı sayesinde)
gün boyu ayaktaydım ve iş yaptım. dolapları sökmek kolileri taşımak spor gibi :)))
şimdi yürüyüşe gidiyorum sağlıksız ve berbat bir menünün (kek ve gofretlerin özrü) telafisi için görüşürz:)))

Hayyııırr nnooo!!!!! Naptın böylee ???

merhaba zamantuneli ben melike takımın kaptanıyım şimdi sana takımımızla ilgili kuralları yazayım bunlarla ilgili bir liste tutuyorum kilo veremediğimiz hafta nerde hata yapmışız diye bakabilelim:34:

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

çok sağol melike.beni takıma kabul ettiğiniz için çoooook ama çok teşekkürler. tek başıma bir türlü başaramadım kilo vermeyi, ama inanıyorum ki bu sefer bunu başarıcam. yazdıklarının hepsini okudum. harfiyen uyucam. sizi de kendimide mahcup etmem.mesajım gecikti çünkü, evvelki gün mail adresimi düzeltmek gibi bir hata yapınca onay için bekletti ve mesaj hakkımı aldı site.

çok sağol melike.beni takıma kabul ettiğiniz için çoooook ama çok teşekkürler. tek başıma bir türlü başaramadım kilo vermeyi, ama inanıyorum ki bu sefer bunu başarıcam. yazdıklarının hepsini okudum. harfiyen uyucam. sizi de kendimide mahcup etmem.mesajım gecikti çünkü, evvelki gün mail adresimi düzeltmek gibi bir hata yapınca onay için bekletti ve mesaj hakkımı aldı site.

hoşgeldin canım dün aksilik olmuş ama olsun önemli değil :34: şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın canım kaydedeyim
menünü yazarak başla o zaman sağlıklı kilo vermeler :29:

Son düzenleme:
Back
X