Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşamı çok hafif tutmuşsun süper olmuş ama kahvaltını arttırabilirsin çeşitlendir demek istediğim salatalık,domates falan katabilirsin
sporuna bayıldım :46: :nazar:
vermişsindir canım listeme baktım sporun menülerin bu hafta güzel olmuş

Aslında bilerek boyle hafif tutmadim menumu..tamamen yokluktan :)) sabah 7 de aç kurtlar gibi uyandım evde ekmek yok,mecbur grissiniye kaldım.zavallı kocam onu da bulamadı tabii..akşam eve donerken ekmek almayı unuttum be mevbur yoğurt yedim :):):):) diyceksiniz ki sen nasıl kadınsın.. :) kocamın lafı bu :)

Aslında bilerek boyle hafif tutmadim menumu..tamamen yokluktan :)) sabah 7 de aç kurtlar gibi uyandım evde ekmek yok,mecbur grissiniye kaldım.zavallı kocam onu da bulamadı tabii..akşam eve donerken ekmek almayı unuttum be mevbur yoğurt yedim :):):):) diyceksiniz ki sen nasıl kadınsın.. :) kocamın lafı bu :)

:52::52: o da güzelmiş :9:

kuzum harikasın, tam bir kaptana yakışan menü olmuş :nazar: sporun da süper inşallah yarın tartıda istediğini görürsün, bazen de tam veremiyorum korkuyorum derken gidiveriyo kilolar anlamadan, istikrar çok önemli :)

çok teşekkür ederiiiim inşallah hepimiz vermişizdir :16: dolapta dondurma var annemler şaşırıyor yemiycem deyince :27: her haftam böyle istikrarlı geçse keşke ama olmuyo tabi

şimdi küsüratsız tam 70 kiloyum.
hedefim 54

menüm:

kahvaltı: sahanda yumura ve az şekerli çay

ara : 5 tane kiraz

öğlen : 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 dilim ekmek

ara : 1 şeftali, 1 kase sütlü tatlı

akşam : kızartma . 2 dilim ekmek

tatlım akşama kadar her şey iyiymiş ama kızartma ve ekmek pek olmamış, yarın telafi edersin..

çok teşekkür ederiiiim inşallah hepimiz vermişizdir :16: dolapta dondurma var annemler şaşırıyor yemiycem deyince :27: her haftam böyle istikrarlı geçse keşke ama olmuyo tabi

bu iraden cok güzel canım ama evet malesef taş değiliz işte insanız bazen ruh halimize yenik düşüyoruz..

ben de menümü paylaşayım artık kızlar :36:

sabah

iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği, peynir domates ve salatalık yanında da şekersiz açık çay

öğlen

tavuk sote ve 2-3 kaşık pilav

arada çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve bol su

akşam

salata ve yoğurt

akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaptım ve biraz da ev işi

toplamda 2 lt su

sabah

iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği, peynir domates ve salatalık yanında da şekersiz açık çay

öğlen

akşam

salata ve yoğurt

toplamda 2 lt su

Canım menün çok güzel olmus,dengeli ve dikkatli yemişsin..hiç falso yok tam diyet menüsü..afiyet olsun..

sabah

öğlen

akşam

salata ve yoğurt

toplamda 2 lt su

vuhuu çok güzel bir menü olmuş :46: :nazar:

Adeti gelmek üzere olan birinden bir küçük not :

Adet dönemi bir hafta oncesinden itibaren metabolik hızda bir miktar artıs olmakta bu yüzden günlük enerji tüketimine ek olarak 220 kal. Fazla tüketilmelidir.bu donemde şişkinlik ve adete bagli su toplanması nedeniyle kiloda artış olur.bu sebeple kadınlar enerjisi düşük diyetler yaparlar.fakat aksine bu dönemde asla katı diyetler yapılmamalı,fazladan enerji tüketilmelidir...

( bunu ciddi bi yerde okudum )

şimdi küsüratsız tam 70 kiloyum.
hedefim 54

menüm:

kahvaltı: sahanda yumura ve az şekerli çay

ara : 5 tane kiraz

öğlen : 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 dilim ekmek

ara : 1 şeftali, 1 kase sütlü tatlı

akşam : kızartma . 2 dilim ekmek

selam zamantüneli bende grupta yeniyim korbanhidrat ve protein dengesini hiç bilmiyorum ama kızartmaya küs onu yeme bidaha derim:)) fırında daha sağlıklı ve lezzetli:)))

Adeti gelmek üzere olan birinden bir küçük not :

Adet dönemi bir hafta oncesinden itibaren metabolik hızda bir miktar artıs olmakta bu yüzden günlük enerji tüketimine ek olarak 220 kal. Fazla tüketilmelidir.bu donemde şişkinlik ve adete bagli su toplanması nedeniyle kiloda artış olur.bu sebeple kadınlar enerjisi düşük diyetler yaparlar.fakat aksine bu dönemde asla katı diyetler yapılmamalı,fazladan enerji tüketilmelidir...

( bunu ciddi bi yerde okudum )

fazladan kalori almamız gerektiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol :16:
bende birşey öğrendim yazmak istedim ablam hemşire ona sormuştum adet döneminde 1-1.5 kiloluk bir artış normalmiş hormonlar yüzünde adet bitiminden sonra vücuttaki ödem atılırmış

yağmuuur :31: şimdi birşey demek istemiyorum yarın tartılınca bakalım sonuç ne olacak artı bile olsa yaz canım
birde taşınıyorsun diyet yapmak zorlaşır tabi ama böyle nasıl olacak yağmurcum :31: akşamın yok ama diğer öğünler dengesiz canım benim
bütün gün iş yapmışsın ve şimdi yürüyüşe gidiyorsun bravo valla :46:

kaptan ben aslında bu sabah hile yaptım weeee tartıldım bu çok ayıp biliyorum ama itiraf etmek zorundayım tahminimden çok iyi geçmiş bu hafta. sabah sonuçları söyleyeceğim:)))

akşam sadece 9 kiraz ve bir elma yedim...

regl dönemi geldi korkuyorum tatlı krizlerinden...

kaptana yakışır davranır ben yapamıyorum dondurma olunca 2 kaşık bile olsa yiyorum saygılar kaptan...

sabah

öğlen

akşam

salata ve yoğurt

toplamda 2 lt su

menü harika ama yaz aylarında en az 2.5 litre su gerekiyormuş spor yapanların biraz daha fazla alması gerekiyormuş
dün bir doktorun açıklamasını okumuştum:)))

fazladan kalori almamız gerektiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol :16:
bende birşey öğrendim yazmak istedim ablam hemşire ona sormuştum adet döneminde 1-1.5 kiloluk bir artış normalmiş hormonlar yüzünde adet bitiminden sonra vücuttaki ödem atılırmış

Tüh ya,tam cuma oncesi bu 1.5 kilo olayi kotu oldu..ben bugun adet olmaliydim OLMADIM ya!! Hayırdır inşallah diyorum artık..

Back
X