Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dunku menum

sabah
domates salatalık peynır açık çay yarım dilim ekmek

ara öğün
1 bardak ayran

öğlen
1 tabak etli taze fasulye
az yağlı salata

ara öğün
1 dilim karpuz

akşam
200 gr balık
az yağlı salata

2.lt su

merhaba kızlar naptınız diye çok merak ettim 1. olmuşuzz hepimizi tebrik ediyorum yağmur ile meltem süpersiniz :)
zeynep çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
o zaman şule kaptan olsun beste de kaptan yardımcısı kızlar 2 hafta sonra döneceğim hem sık sık geleceğim takım kapanmasın şulenin dediği gibi
ablam benim yerime leslie'nin videosunu internete yüklemiş bana linkini yolladı aşağıdaki linkten indirebilirmişsiniz
http://www.wupload.com/file/2683784107/Tuesday_-__4_Mile_Walk_+_Arm_Session.avi

Son düzenleme:
29 Haziran Mesaj Sayım Listesi

Eloisee 9 :46:

Zamantüneli 8 :46:

Yağmur3872 8 :46:

Yilike 7 :46:

Elif_ay 7 :46:

Cimcime81 6 :46:

Papatya 6 :46:

Umutlayasasen 3 :19:

Pinibo 2 :19:

merhaba kızlar naptınız diye çok merak ettim 1. olmuşuzz hepimizi tebrik ediyorum yağmur ile meltem süpersiniz :)
zeynep çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
o zaman şule kaptan olsun beste de kaptan yardımcısı kızlar 2 hafta sonra döneceğim hem sık sık geleceğim takım kapanmasın şulenin dediği gibi
ablam benim yerime leslie'nin videosunu internete yüklemiş bana linkini yolladı aşağıdaki linkten indirebilirmişsiniz
Get Tuesday_-__4_Mile_Walk_+_Arm_Session.avi on Wupload.com

Takımımızın kapanmaması için elimizden geleni yapmalıyız, Şulecim de gelsin ben yardımcısı olmaya hazırım :) Bu hafta olumlu katkım olamasa da cook sevindim 1. olmamıza ben de tebrik ediyorum arkadaşlarımı :)

video için de teşekkürler :34:

Takımımızın kapanmaması için elimizden geleni yapmalıyız, Şulecim de gelsin ben yardımcısı olmaya hazırım :) Bu hafta olumlu katkım olamasa da cook sevindim 1. olmamıza ben de tebrik ediyorum arkadaşlarımı :)

video için de teşekkürler :34:

geldim şekercim....

Selam kızlar öncelikle birinciliğinizi kutlarım. Ayrıca bu hafta bireyselde de iki birinci çıkardınız. O arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Melike'cim bireyselde birinci olan arkadaşın paylaşım topiğinde o hafta neler yaptığı ve nasıl kilo verdiği hakkında bir açıklama yapması gerekiyor. Sanırım bunu bilmiyorsun hatırlatayım dedim.

selam arkadaslar...bgn sabah ve öglen birsey yemedim :( ev temizleyeyim derken aksamı buldu yemek yemem..
aksam 1 kase corba ve 1 dilim börek yedim..5 kasık salata ve 7dilim karpuz...
2 litre su içtim gün boyu..aksam üzeri yürüyüs yaptım..bisiklet sürdüm birazda...sevgilerr.

bugünkü menüm

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, domates salatalık peynir şekersiz çay

ara

1 su bardağı kadar kiraz

öğlen

6-7 dilim karpuz 4 çiğköfte çeyrek lavaş ve marul

ara

yine karpuz ve 1 mini albeni

akşam

çorba, yoğurtlu semiz otu salatası ve 5 adet taze yaprak sarması

ara

2 kayısı ve sütlü kahve

toplamda 2.5 lt su

leslie ile 1 mil

bugünkü menüm

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, domates salatalık peynir şekersiz çay

ara

1 su bardağı kadar kiraz

öğlen

6-7 dilim karpuz 4 çiğköfte çeyrek lavaş ve marul

ara

yine karpuz ve 1 mini albeni

akşam

çorba, yoğurtlu semiz otu salatası ve 5 adet taze yaprak sarması

ara

2 kayısı ve sütlü kahve

toplamda 2.5 lt su

leslie ile 1 mil
yogun gibi görünüyo ama güzel olmus...

selam kızlar
nette sorun war onu halletmeye çalışıyorum. kaç bilgisayarcıya gittim halledeyim derken pc programları karıştı pc çökmek üzere inşallah yarın format attıracam halledecem.
bugün yemek yedim sayılmaz midem çok kötü yiyemiyorum:((

selam arkadaslar...bgn sabah ve öglen birsey yemedim :( ev temizleyeyim derken aksamı buldu yemek yemem..
aksam 1 kase corba ve 1 dilim börek yedim..5 kasık salata ve 7dilim karpuz...
2 litre su içtim gün boyu..aksam üzeri yürüyüs yaptım..bisiklet sürdüm birazda...sevgilerr.

tatlım öğünlerini ihmal etmeseydin keşke halsiz kalırsın dikkat et, akşam yediklerin gayet güzel sporun da iyi

selam kızlar
nette sorun war onu halletmeye çalışıyorum. kaç bilgisayarcıya gittim halledeyim derken pc programları karıştı pc çökmek üzere inşallah yarın format attıracam halledecem.
bugün yemek yedim sayılmaz midem çok kötü yiyemiyorum:((
ama keskee sende benim gibi eziyet etmeseydin bgn midene..:(

Back
X