Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O kebabın miktarını abartmadıysan gayet güzel canım tebrikler spor yaptınmı ?

sahur menüm sadece 1 kase sakızlı muhallebi idi ve su içtim..
iftar:1 kase kadarcık türlü ve kavun yedim...
iftardan önce 10 dk bisiklet sürdüm..

İmreniyorum sana canım ya :) Süper menün gene bu kadar yiyecekle nasıl yaşıyorsun anlam veremiyorum birde gidip saatlerce çalışıyorsun önünde eğilmek gerek yaa.

İmreniyorum sana canım ya :) Süper menün gene bu kadar yiyecekle nasıl yaşıyorsun anlam veremiyorum birde gidip saatlerce çalışıyorsun önünde eğilmek gerek yaa.

valla bgn kendime bende inananmadım...ama daha dinçtim sanki biliyormsun..su içmek istiyorum sadece aclık hissetmiyorum..sahurda midem cok şiş gibiydi ama sanki yiyemedim birsey...hatta muhallebiden sonra bile uyu içince yatakta 1 saat şişlikten rahatsız oldum..

Canım miden aşırı küçülmüş sanırım :)

noldu bu sayfalara ya bende de dünü gösteriyor arada yazılan menü varsa kaçırdım caramio03,pinibo yazmış daha başka yazan varsa tekrar yazmalı çünkü görünmüyor

azar gelmiyor canım sahuru geç kalınca doğru düzgün yapamamışsın dolayısıyla iftarda kebap yemen fazla değil
şekersiz hoşaf yapmışsın ellerine sağlık şekersiz olması çok iyi

yaz yaz sen ben burdayım bekliyorum

Korkunun ecele faydası yok

1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
1 TABAK SARMA 20 TANEYE YAKIN
1 KASE YOĞURT
4 PARMAK GENİŞLİĞİNDE DALYAN KÖFTE
1 BARDAK KOLA
1 TANE FIRIN SÜTLAÇ

Şuandada son pişmanlık neye yarar şarkısını açtım dinliyorum...

evet şarkı bunun üzerine iyi olmus sanırım
ya kola ya sütlaççç
ya sarmaa yaa köftee
ne bileyim arada secim yapamadınmı kuzummm ...
kaptann ne yapalım biz buna simdiii

oldu mu şimdi
sen zaten pişman olmuşsun birşey demeyeceğim amaaa yarın senden güzel örnek bir menü bekliyorum haberin olsun
o kola nesi

evet şarkı bunun üzerine iyi olmus sanırım
ya kola ya sütlaççç
ya sarmaa yaa köftee
ne bileyim arada secim yapamadınmı kuzummm ...
kaptann ne yapalım biz buna simdiii

Ailemin gazına geldim kuzum ya

Ye yav nolucak dediler bende yedim

oldu mu şimdi
sen zaten pişman olmuşsun birşey demeyeceğim amaaa yarın senden güzel örnek bir menü bekliyorum haberin olsun
o kola nesi

Off ya sofrada önüme ne geldiyse yedim düşünüyorumda pınar benim bugün yediklerimle 1 hafta yaşar 10 günüde zorlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…