kızlar hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorumm 69dum suan itibariyle 67.100:)))))
yaaaa kilo almışım 61.700 400 gr almışım
delircem yaaa
8. TAKIM 288. ETAP
eloisee( 55.7 /56.0/-0,3 /-0,54 % )
pinibo( 55.6/55.5/0,1/%0,18)
kadis( 77.6 /76.7 /0,9/%1,16 )
buzdanmadam( 72.0 / / / )kilosu ikiye bölünecekti ama kilo bildirmedi 9.takıma transfer oldu
umutlayasasen (69/69/0/0)
nice15 ( 64.7 /62.2 / 2,5/ %3,86 ) yeni üye hedef :55
ceylin3566 (62/61.3/0,7/%1,13)yeni üye hedef :
kaplumbag (69 /67.1 /1,9 / %2,75)yeni üye hedef :
8. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
tekrardan selam kızlar, Kadriyecim kilomu paylaşıyorum ben de o zaman, malesef 300 gr daha almışım ve tam 56 olmuşum tekrardan
vericeğime alıyorumama kendime söz verdim bu akşam tekrardan 3 mil yürüyeceğim...
kuzum 55.5
Bir gram bile gitmemeiiişş
69 um bu hafta yine
teşekkür ederim canım 1 gibi yazarım canım inşallah vermişizdir. geçen hafta 61.3 tum hedef kilom 52
günaydınlar
geçen hafta kilom :62.6
bu hafta :62.2
hedef kilo:55 inşallah
kızlar hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorumm 69dum suan itibariyle 67.100:)))))
kızlar bildirimlerinize göre liste bu şekilde kesinkes birinciyizzzzzzzzzzzzzz
delircem yaaa
son hali bu şekilde listemizin8. TAKIM 288. ETAP
eloisee( 55.7 /56.0/-0,3 /-0,54 % )
pinibo( 55.6/55.5/0,1/%0,18)
kadis( 77.6 /76.7 /0,9/%1,16 )
buzdanmadam( 72.0 / / / )kilosu ikiye bölünecekti ama kilo bildirmedi 9.takıma transfer oldu
umutlayasasen (69/69/0/0)
nice15 ( 64.7 /62.2 / 2,5/ %3,86 ) yeni üye hedef :55
ceylin3566 (62/61.3/0,7/%1,13)yeni üye hedef :
kaplumbag (69 /67.1 /1,9 / %2,75)yeni üye hedef :
8. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
kızlar bildirimlerinize göre liste bu şekilde kesinkes birinciyizzzzzzzzzzzzzz
tebriklerrrr
canım rakibem üzülme sen
olur böyle haftaya toparlarsın sen eminim
evine tartı al kıyafetlerde fark eder canım benim
aç tartılıyorsun değilmi canımcım?
toparlamam lazım ya
yoksa bu göbek ben deli edecek kesip atmak istyorum okadar sinirimi bozuyor
ama senın dediğin gibi spor olmadan olmuyor ona nasıl vakıt ayıracağım hiç bilmiyorum
maşallahsana ya 2 kilo ya kızım nasıl başardın çok tebrik ediyorum
anlat nasıl yaptın ben beceremiyorumda
canım aç kaldım valla:))inat ettim yemeği kaçırdığım günlerde 2kere spor yaptım bi sabah bi akşam fakat akşam yemeklerini hiç kaçırmadım sabah bazen kızartma pogaça yemek zorunda kaldım o zmnlar yaptım özellikle sporları
akşam 6dan sonra çay dışında hiç bişey yeyip içmedim sadece çok acıktığımda dayanamayıp meyve yedim ama genede gece yattığımda karnımın gurultularını kardeşim kendi yatagından duyuyodu:))belki yanlış diceksiniz metebolizma böyle çalışmaz diceksiniz ama şunu anladım ben aç kalmadan veremiyorum kilo ne olursa olsun sonuç mutlu oldu:):)
günaydın canım verdim ama istediğim olmadı yine ya 61 olamadım çok üzgünüm
400 gr verdim ya şaka gibi
Bir gram bile gitmemeiiişş
69 um bu hafta yine
delircem yaaa
canım aç kaldım valla:))inat ettim yemeği kaçırdığım günlerde 2kere spor yaptım bi sabah bi akşam fakat akşam yemeklerini hiç kaçırmadım sabah bazen kızartma pogaça yemek zorunda kaldım o zmnlar yaptım özellikle sporları
akşam 6dan sonra çay dışında hiç bişey yeyip içmedim sadece çok acıktığımda dayanamayıp meyve yedim ama genede gece yattığımda karnımın gurultularını kardeşim kendi yatagından duyuyodu:))belki yanlış diceksiniz metebolizma böyle çalışmaz diceksiniz ama şunu anladım ben aç kalmadan veremiyorum kilo ne olursa olsun sonuç mutlu oldu:):)
olsun canım yavaş yavaş olur hırs edelim olacak ya altı üstü kilo kurtulur mu bizim elimizden:)))
herkese iyi akşamlar diliyorum
bugünkü menüm
sabah :mamamı yedim
ara:nesfit yedim bir avuç kuru kuru
öğle:yemedim
ara:1 elma biraz nesfit yine kuru
akşam :mamamı yedim
birazdan temizlik yapacagım o yüzden spor yapamayacagım.
1.5 litre su, 40 dak yürüyüş yaptım sabah
kızlar affınıza sığınarak bugünki menümü yazmıyorumm:))yedim de yedim akşam mısırda yicem haftasonu kaçamağımı bugun yaptım ben bugun sonra kapıcam ağzımı spor da yapmadım((yani bugün bayagı haylazlık yaptımmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?