Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım 1litre bitki çayı çok değil mi yav:))ben günde 2 bardak yeşilçay kesin içiyorum bazende bir bardak babamın içtiği bitki çaylarından içiyorum o kadar yani bana biraz çok gibi geldi çünkü senn aşırı bi kilonda yok bence
aslın da ben 75 kiloydum şuan 67kiloyum 8 kilo verdim verene kadar da bayagı bişeyler öğrendim mesela erkek arkadaşımın spor hocası demişti ki bana vücudunu şaşırt o nasıl olacak hocam dedim
mesela dedi bugun kahvaltını yaptın vücud o kadar akıllı ki dedi yarında ona göre ayarlıcaktır kendini ve ona göre çalışacaktır metebolizman ama sen 2gün aynı kahvaltı yapıp 3.gün değiştirince vucud bi şaşıracak ve daha fazla enerji harcamaya başlıcak dedi sonra kendini o duruma alıştırıcak bi gün çok yedin ertesi gün mümkün oldugunca azalt çünkü vücudun o günde çok yiyeceğini düşünüp hızlı çalışır ama sen az yediğin için kendini dengelemiş olursun demişti
hatta bide söyle dedi 2 3gün saat 5te yemek ye 4.gün karnın o saatte açıkacak vücud senden yemek beklicek ve daha hızlı çalışıcak sen yemek saatini yada yediğin yemek miktarını azaltınca kilo vereceksin demişti ve sevgilim bu yöntemle 14 kilo verdi tabi sporunuda yaptı

bugun ku menumu yazayim sabah cok az kahvalti oglen 4 dolma aksam firinda balik salata bir dilim ekmek meyve simdide kahvemi ictim bu aksamlik bu kadar

tebrikler canim etap birincisi oldun. paylasim alanina neler yaptigini yazmayi unutma. haftaya yine derece bekliyoruz.

Menümü yazıp biraz gezineyim kızlaar;
SABAH:
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
domates
tehin pekmez,

ÖĞLE:
yerli malı(((
yine börek kurabiye hiç almadım,sadece soğuk salatalardan
1elma
biraz çerez

AKŞAM:
1elma

SPOR:
bugün spor salonunda tam 700calori yaktım sonrada 1saat step yaptım

sporuna valla maşallah canımm çok hırslanmışız galiba:)))

vay vay vay tebrikler canım

günaydın kızlar
dünkü almış oldugum 400 gr benide hırslandırdı akşam 50 mekik çektim 100 bel hareketi 100 kol çalıştım inşallah devamını getiririm

günaydın kızlar =) Kadriyecim çalışıyormussun Allah kolaylık versin...dün uğrayamadım evde değildim şimdi de bir arkadaşımla buluşacağım akşama geçmişi okuyacağım..

merhaba kızlar nasılsınız..dün aksam nöbetteydim o nedenle gelemedim..kilo veren herkesi tebrik ediyorum bizi 1.liğe taşıdıkları için

Bir gram bile gitmemeiiişş
69 um bu hafta yine

saglık olsunnnn kuzum.gidecek o kiilolar gitcekk

günaydınlar

geçen hafta kilom :62.6

bu hafta :62.2

hedef kilo:55 inşallah

tebrikler canımm...

kızlar hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorumm 69dum suan itibariyle 67.100:)))))

vaaaavvvv süpersin

yaaaa kilo almışım 61.700 400 gr almışım
delircem yaaa

olsunn verirsin sıkma canını..

kadriyecim paylasım alanına baktım da nice15 in yazı yazması gerekiyor sanırım oraya..sen daha iyi biliyosun ya bunları.

valla ya evet benim hocamda ac kalarak kilo verdigini söylüyor sanırım bazı metabolizmalar bu şekilde calısıyor ve kilo veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…