akşam yemeklerini hiç kaçırmamışsın vay be
canım ben akşam yemeğini 7 gibi yiyorum mecburen işten geç çıkıyorum
sonrada yatana kadar bol su ve 1 litre bitki çayı içiyorum acaba içmesemmi akşamları
gündüz içsem akşama kalmasa
fikrin nedir canım
seni sabrında dolayı tebrik ediyorum
Yilbasinda dikkat et canim ben kacamagimi o gune sakladim
bugun ku menumu yazayim sabah cok az kahvalti oglen 4 dolma aksam firinda balik salata bir dilim ekmek meyve simdide kahvemi ictim bu aksamlik bu kadar
canım maşallah ya çok az yiyosun iyi dikkat ediyosun bu hafta:)))
ya bende ona anlam veremiyorum hiç yemiyorum nerdeyse ya spor yapıyorum çok hareketliyim gün içinde ama sonuç 400 grcık
tamam hiç yoktan iyi ama bu kadar az yememe rağmen daha fazla verebilirdim
yakmıyormu vücudum hiç anlamadım
Menümü yazıp biraz gezineyim kızlaar;
SABAH:
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
domates
tehin pekmez,
ÖĞLE:
yerli malı(((
yine börek kurabiye hiç almadım,sadece soğuk salatalardan
1elma
biraz çerez
AKŞAM:
1elma
SPOR:
bugün spor salonunda tam 700calori yaktım sonrada 1saat step yaptım
Etap 2.cisisin canim tebrikler.devamini dilerim
vay vay vay tebrikler canımMenümü yazıp biraz gezineyim kızlaar;
SABAH:
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
domates
tehin pekmez,
ÖĞLE:
yerli malı(((
yine börek kurabiye hiç almadım,sadece soğuk salatalardan
1elma
biraz çerez
AKŞAM:
1elma
SPOR:
bugün spor salonunda tam 700calori yaktım sonrada 1saat step yaptım
günaydın kızlar =) Kadriyecim çalışıyormussun Allah kolaylık versin...dün uğrayamadım evde değildim şimdi de bir arkadaşımla buluşacağım akşama geçmişi okuyacağım..
Bir gram bile gitmemeiiişş
69 um bu hafta yine
günaydınlar
geçen hafta kilom :62.6
bu hafta :62.2
hedef kilo:55 inşallah
kızlar hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorumm 69dum suan itibariyle 67.100:)))))
yaaaa kilo almışım 61.700 400 gr almışım
delircem yaaa
Yilbasinda dikkat et canim ben kacamagimi o gune sakladim
canım 1litre bitki çayı çok değil mi yav:))ben günde 2 bardak yeşilçay kesin içiyorum bazende bir bardak babamın içtiği bitki çaylarından içiyorum o kadar yani bana biraz çok gibi geldi çünkü senn aşırı bi kilonda yok bence
aslın da ben 75 kiloydum şuan 67kiloyum 8 kilo verdim verene kadar da bayagı bişeyler öğrendim mesela erkek arkadaşımın spor hocası demişti ki bana vücudunu şaşırt o nasıl olacak hocam dedim
mesela dedi bugun kahvaltını yaptın vücud o kadar akıllı ki dedi yarında ona göre ayarlıcaktır kendini ve ona göre çalışacaktır metebolizman ama sen 2gün aynı kahvaltı yapıp 3.gün değiştirince vucud bi şaşıracak ve daha fazla enerji harcamaya başlıcak dedi sonra kendini o duruma alıştırıcak bi gün çok yedin ertesi gün mümkün oldugunca azalt çünkü vücudun o günde çok yiyeceğini düşünüp hızlı çalışır ama sen az yediğin için kendini dengelemiş olursun demişti
hatta bide söyle dedi 2 3gün saat 5te yemek ye 4.gün karnın o saatte açıkacak vücud senden yemek beklicek ve daha hızlı çalışıcak sen yemek saatini yada yediğin yemek miktarını azaltınca kilo vereceksin demişti ve sevgilim bu yöntemle 14 kilo verdi tabi sporunuda yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?