Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biraz dönemlik ayrilayim kendimi toparlayinca baslayim olmaz mi? Sınav başka stresler birde diyet yapınca hepsi üst üste geliyor ama dikkat etmeye calisicam. Sonra verdiğim kilolarida pat diye bırakıp fazlasıyla alıyorum. Doktor cok.gerilmiş stres yapmışsın dedi birde tansiyonum çıkmış rahatlamanın lazım mezun oluyp su sinavlarida vereyimde inş sıra diyete.de gelicek

canım kafam karıştı benim
sen şimdi takıma dahil olmak istiyo musun
yoksa daha sonra mı gelceksin
ben gerekli notları almam lazımda

kızlar
sizden ricam her mesajın başlık kısmına bir defaya mahsus isimlerimizi yazalım lütfen

ve her mesaja sayı verelim
bu şekilde

günlük 5 mesaj alıntılar sayılmaz
her mesaj 1 adet mesaj sayılacak bilginize

bazen unutabiliyoruz ama ben her gün sayamam bu yüzden siz sayıp yazarsanız memnun olurum

canım kafam karıştı benim
sen şimdi takıma dahil olmak istiyo musun
yoksa daha sonra mı gelceksin
ben gerekli notları almam lazımda

Canim kararsızım bu.tansiyon.stres meselesi devamederse bozarim diye korkuyorum birde haftaya finallerin basliyor. Devam edebildiğim kadar devam etsemde yapamazsam izinli olarak ara verebilirmiym? Sonuçta kilo vermekse abur ciburu kesicem ve dikkat edicem kesinlikle

hoşgeldin canım
benim adım kadriye
bu hafta deneme haftan listede olmayacaksın
haftaya cuma paylaşımda sıkıntın olmazsa
sen de devam etmek istersen listedesin canım

Merhaba,
Memnun oldum Tuğçe ben de.
Bu hafta listede olmasam da kilo verebilirim umarım.
Foruma yeni yeni alışıyorum daha, zamanla daha rahat kullanırım sanırım.

hoşgeldin arkadaşım umarım amacına ulaşırsın

çok teşekkür ederim, umarım hepimiz ulaşırız :)

bu güne kadar verilen kilolar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kadis ( 18,50 ) @ 15.07.2012 # 90 # 71,50
SEHER YILDIZI ( 1,90 / ) @ 12.04.2013 # 87,60 # 85,70
nice15 ( 3,60 / ) @ 21.12.12 # 64,70 # 61,10
symrne ( 1,50 / ) @ 27.07.12 # 60,80 # 59,30
moni ( 16,30 / ) @ 04.01.13 # 103,00 # 86,70
newlife35 ( 8,40 / ) @ 27.06.08 # 66,60 # 58,20
umutlayasasen ( 8,0 / ) @ 13.04.12 # 78,00 # 70,0
yagmur3872 ( 4,0 / @ 22.06.12 # 72,00 # 68,0
TuRuNcU ( 4,70/ ) @ 01.03.2013 # 76,70 # 72,00

Cıksss :19:
Benim başlangıç kilom 78 idi.
Toplam verilen kilo 6 :55:

Herkese merhaba!

Ben tipitak, 27 yaşındayım, İstanbul'dayım, kuralları okudum ve bu macera için oldukça heyecanlıyım. Umarım hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız. İşte benim kilolarla olan hikayem de şöyle;

Merhaba :3:
Çok güzel yazmışsın duygularını..
Aramıza hoşgeldin.

ben acıktım ya ekmek yemeden doymuyorum bu ekmeyi nasıl kesicem...

Cıksss :20:

Herşey beyinde bitiyor diyorum ben...
Ekmeksiz doymuyorum diye bir şey yok.Beyine doyma sinyalini gönderdiğin zaman doyarsın.
Nefsimizi terbiye edeceğiz :34:

bende az önce 4 tane form bisküvi yedm ama pek kesmedi neyse alışıcam bunlara diye düşünüyorum...

Mide yavaş yavaş küçülünce yediğin her lokma rahatsızlık verecektir.Sabırr :34:

Herkese tekrar merhaba, adım Tuğçe ama tipitak'a çok alışığım, böyle hitap edebilirsiniz :)

Kilom: 70,4
Hedef kilom: 55

Her ay 3 kilo vermek hedefim.
Yılbaşında mutlaka hedef kiloma ulaşmış olmak istiyorum.
İlk etapta 60'ı gördüğümde dünyalar benim olacak!
Sonrasında, yıllardır 56 altını görmediğim için biraz zorlanacağımı tahmin ediyorum.
Ama imkansız diye bir şey yok değil mi? :)

Herkese tekrar merhaba, adım Tuğçe ama tipitak'a çok alışığım, böyle hitap edebilirsiniz :)

Sonrasında, yıllardır 56 altını görmediğim için biraz zorlanacağımı tahmin ediyorum.

Umarim istediğin kiloya hedeflediğinden daha erken ulasirsin. Imkansız diye birsey elbette yok. Sen istedikten sonra ;)

Takımdan ayrılan arkadaşlarımız için çok üzgünüm...:5:
Öte yandan kaptana da hak vermeden olmuyor :97:
Kısacası ne diyeceğimi bilmiyorum..

Arkadaşlar merhabalar. Ben de aranızda yeniyim. Eğer kurallara riayet eder ve denemeyi geçersem sizlerle birlikte bu yolda mücadele vereceğim. 35 yaşındayım, İzmir'de oturuyorum. Memurum. Boyum 1,60 kilom ise 67. Hedefim ilk etapta 58. Sonrasında daha da vermem gerekecektir elbet. Spor yapmak için vaktim maalesef olmayacak. Ama evde basit egzersizler yapacağım sıkılaşmak adına. 2009 yılı Kasım ayında doğuma 100 kilo olarak girdikten sonra zamanla bu kiloya kadar düşebildim. Aslında 60 kiloya düşmüştüm ancak zaman içerisinde 7'sini aldım. Şimdi o aldıklarımı verip üstüne de biraz daha ekleyip fit olmak istiyorum. Herkese başarılar diliyor, hedeflediğiniz kilolara sağlıkla bir an önce ulaşmanızı temenni ediyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Ben de aranızda yeniyim. Eğer kurallara riayet eder ve denemeyi geçersem sizlerle birlikte bu yolda mücadele vereceğim. 35 yaşındayım, İzmir'de oturuyorum. Memurum. Boyum 1,60 kilom ise 67. Hedefim ilk etapta 58. Sonrasında daha da vermem gerekecektir elbet. Spor yapmak için vaktim maalesef olmayacak. Ama evde basit egzersizler yapacağım sıkılaşmak adına. 2009 yılı Kasım ayında doğuma 100 kilo olarak girdikten sonra zamanla bu kiloya kadar düşebildim. Aslında 60 kiloya düşmüştüm ancak zaman içerisinde 7'sini aldım. Şimdi o aldıklarımı verip üstüne de biraz daha ekleyip fit olmak istiyorum. Herkese başarılar diliyor, hedeflediğiniz kilolara sağlıkla bir an önce ulaşmanızı temenni ediyorum.

Cok güzel zayıflamışsin canim. Listelerini heyecanla bekliyorum. Spor yaptın mi peki zayiflarken?

Bugün fena geçmiyor, ama evde yemek yok.
Ya mercimek yapacağım ya da karpuz yiyeceğim.
Yeşil çayım da bitmişti, 1 haftadır içmiyordum.
Herkes metabolizma için yeşil çayın öneminden bahsediyor, kesinlikle diyet menülerine katmak gerekiyor sanırım.
Şimdi tekrar içince hoşuma gitti, özlemişim

Merhaba 8.Takımcım,

Kaptanınız kadisin isteği üzerine 5.takımın kurallarını sizin takım topiğinizin 1.mesajına ekledim. Bundan sonra aynı kurallar sizin için de geçerli olmuş oldu.

Bazı takımlarda gördüğüm bir uygulama var. Her üye mesaj yazarken üstteki "başlık" yazan kutucuğa mesajının sayısını sayıyor. Böylece hem otokontrol sağlanıyor. Hem de kaptanın işi bir nebze olsa kolaylaşıyor.

Yarışmamız 6.yılını doldurdu. Bugüne kadar da 1.303 kişiyi ağırladık.

Amaç sağlıklı ve keyifli bir ortamda güzel motivasyonlarla kilo vermeye çabalamak.

Bu yolda hepinize başarılar diliyorum. Lütfen yarışmanın kurallarından haberdar olunuz, paylaşım alanını takip ediniz, "daha iyisini düşündüm" dediğiniz gerek takım, gerekse yarışma genel kurallarına dair önerilerinizi oylamaya sununuz.

Kişisel anlaşmazlıklarınızı özel mesajla çözümlemeye özen gösteriniz. Birbirimizi negatif etkilemeye hiçbirimizin hakkı yok.

Hep birlikte, elele, daha iyiye.. :71:

sonunda bende bi takım buldum kendime öncelikle burada olmak güzel hemcinslerinle ortak bihedefe koşmak daha güzel.ben evlendiğimde 53tüm ve hemen hamile kaldım ve tosuncuk gibi bir gebeydim tam 22 kilo aldım.75le doğuma gittim eve bi geldimdoğumdan 2 gün sonra 72yim yani sadece kızım alınmış ve bir gram bile eksilmemişim.çok üzüldüm ve kızım şuan 3.5 aylık ben 65 kiloyum hedefim 55 zaten bekarken en fazla 56 olmuştum.umarım bu kiloya düşerim.

Hosgeldin aramiza tatli annelere bidaha eklendi desene:-) insallah verirsin kilolarini yani hep beraber veririz...

Tesekkur ediyorum beni bu gruba kabul ettiginiz icin...surekli bakip bakip duruyordum cevap var mi diye...

Hosgeldin cnm

Helal olsun o kadar kiloyu vermek cok zor olmali takima heyecan gelecek desenize...

Isten geldim kendime aksam yemegi yapacagim sebze yiyecegim zorlaaa... Sonra yuruyuse gitcem ve ustune spor... Spordan sonra gorusurz...

Bugün fena geçmiyor, ama evde yemek yok.
Ya mercimek yapacağım ya da karpuz yiyeceğim.
Yeşil çayım da bitmişti, 1 haftadır içmiyordum.
Herkes metabolizma için yeşil çayın öneminden bahsediyor, kesinlikle diyet menülerine katmak gerekiyor sanırım.
Şimdi tekrar içince hoşuma gitti, özlemişim

Yesil cay harika olur ilk gunler zor gecio diyette

Back
X