- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hoşgeldin canım.Teşekkürleer, hoş buldum :)
Ben de biraz geçmişi okuyayım da çabuk alışayım :)
bende aynı duygu karmaşası içerisindeyim.Takımdan ayrılan arkadaşlarımız için çok üzgünüm...
Öte yandan kaptana da hak vermeden olmuyor :97:
Kısacası ne diyeceğimi bilmiyorum..
hoşgeldin.Arkadaşlar merhabalar. Ben de aranızda yeniyim. Eğer kurallara riayet eder ve denemeyi geçersem sizlerle birlikte bu yolda mücadele vereceğim. 35 yaşındayım, İzmir'de oturuyorum. Memurum. Boyum 1,60 kilom ise 67. Hedefim ilk etapta 58. Sonrasında daha da vermem gerekecektir elbet. Spor yapmak için vaktim maalesef olmayacak. Ama evde basit egzersizler yapacağım sıkılaşmak adına. 2009 yılı Kasım ayında doğuma 100 kilo olarak girdikten sonra zamanla bu kiloya kadar düşebildim. Aslında 60 kiloya düşmüştüm ancak zaman içerisinde 7'sini aldım. Şimdi o aldıklarımı verip üstüne de biraz daha ekleyip fit olmak istiyorum. Herkese başarılar diliyor, hedeflediğiniz kilolara sağlıkla bir an önce ulaşmanızı temenni ediyorum.
menü,su,spor harika tatlım.Kendimden cok memnun kaldim sizde beni tebrik edin![]()
Sabah haslanmis yumurta kiprit kutusu peynir ve sut
ara seftali
ogle yogurt peynir zeytin domates ekmek 2 dilime yakin
ara sut
aksam izgara sebze yataginda et kavurma yagsiz
smdi bitki cayi
Yatmadan kesin meyve yerim su 2 litre anca oldu yatmadan 3 lt olr ama
Sporum son gunlerde harika gidiyor nazar degmesin![]()
menün gayet iyi,dert edecek bir şey yok canım.sabah 09:00 da uyandım...
maalesef gec oldu...saatı kuruyom 7 ye ama uyanamıyom bır turlu...
1 sıse su ıctım uyanınca...
elıptıge bınecektım ama sabah sabah evdekıler gıcırdısını kaldıramaz dıye bınemedım((
kahvaltım...........
2 bardak sekersız cay
beyaz peynır
5 zeytın
1,5 tam bugday ekmegı
menemen
yarım haslanmıs yumurta
ara..........
koyden gelen mınımınnacık erıklerden 15 tane yedım
öglen...........
1 domates
1 salatalık
1 çarlıston
okuldan gelınce yedıgım aksam yemegım
yarım kase sehrıye corbası
5 tane sarma
1 dolma
ev yapımı yogurt
ac olunca dayanamadım sarmaya ve dolmaya...
normalde 5 den sonra bırsey yemek ıstemıyorum ama hem okul hem dershane acayıp yoruyor benı...bu saatte eve gelınce yıyorum halıyle...en kısa zamanda buna bır care bulmam lazım...