Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm biraz kötü oldu bugün:(
Annemi doktora götürdüm dışarıda sağlıklı beslenemiyoruuum:26:
SABAH:
yarım simit
yarım peynir

ÖĞLE:
3 küçük pişi(yağda kızarmış hamur)
1dilim peynir
1dilim karpuz

AKŞAM:
1tabak kuru fasulye
1tabak makarna
1kase yoğurt
1elma
canım menü pek güzel görunmedı bana biraz daha dıkkat edelım

kızlar bugün çok yoğun bir gündü, ölüyorum yorgunluktan..
sabah 08.00'de yürüyüşle başlayan maratonum, gece 23.15'e kadar 3,5 saat ütü yapmakla bitti :50:
sahi ütü ne kadar kalori yaktırıyor yahu :52:

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 tel çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim dana jambon
domates, salatalık

ara
türk kahvesi(şekersiz)
2 adet çikolata (2x37 kalori)

öğlen
2 kaşık iç baklalı enginar (yemek o kadar kalmış :1:)
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 ince dilim kek yaban mersinli

akşam
1 tabak taze fasülye zeytinyağlı
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

gece
yok

su en az 2,5 lt tüketmişimdir..
1 saat spor+3,5 saat ütü var :9::nazar:
maşallah arkadaşıma tempona ve gücüne hayranım

Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su
akşam cok güzel sporda öyle dün ikimizinde ip atlama günüydü sanırım
günaydın kızlar
nasılsınız
dün öğleden sonra gelemedim
iş arkadaşımın hemde bakıcımın oğlu kaza yaptı yavrum hastanede
miniğe dua edin bol bol
benim miiniğimede iş yerinde baktım epey felaket bi gündü
akşamda bugün gelecek misafire pasta börek yaptım
gece 1 di yattığımda
bugün az sonra hastahaneye gideceğim
akşama misafir ağırlayacağım
eğer gelemezsem merake tmeyin koşturmaca içerisindeyim .

geçmiş olsun kadiscim Rabbim şifa versin inşallah

Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su

poaca borek offf canimcim napiosn kendine...

günaydın kızlar
nasılsınız
dün öğleden sonra gelemedim
iş arkadaşımın hemde bakıcımın oğlu kaza yaptı yavrum hastanede
miniğe dua edin bol bol
benim miiniğimede iş yerinde baktım epey felaket bi gündü
akşamda bugün gelecek misafire pasta börek yaptım
gece 1 di yattığımda
bugün az sonra hastahaneye gideceğim
akşama misafir ağırlayacağım
eğer gelemezsem merake tmeyin koşturmaca içerisindeyim .

gecmis olsun minicige cok uzuldum yaa hic kiyamam cocuklara...

Günaydın kızlar sınava gidiyorum yine. Hepinize sağlıklı ve kacamaksiz bir gün diliyorum.

Basarilar cnm...
canım sen de mi..
ben de dün bir kadın gördüm yürüyüş yaparken..
abartmıyorum rahat 120-130 vardı :50: ama sevinilecek durum yavaş yavaş yürüyüş yapmaya çalışıyordu..içimden dua ettim onun için, dilerim en kısa zamanda sağlıklı hale gelir diye..
bu sabah tartıldım yine artılarda görünüyorum :50: çok kızdım sabah kendime "o kadın kadar olamasan bile -Allah sağlık derdi vermesin- o yolda mı gitmek istiyorsun? kendine gel Ayşe :20:" dedim..yok ya kilolu olmak istemiyorum ben, her 36 beden elbisemi aldığımda 3 yıl öncesini hatırlamaya çalışıyorum, tam bir toptum :50:
artık o halime dönmek istemiyorum, bunu biliyorum..bu yüzden bir an önce şu kalan kiloyu vereceğim :41:

Bi an kendimin oyle oldugunu dusundum ve inan yemek yiyesm kalmadi...

ay benimd eütüm birikti ama ne zaman nasıl yaparım bilemiyorum
menün güzel canım
sporda iyi
yoğurt tarifide harika
bende böyle yapıyorum

saol cnaım
tartıldın mı bu sabah durum ne meraklandım ben de

ay bugün bir posta daha ütü yapacağım kadis, bekliyorum kurutma makinesinin bitmesini..bizim ev yazları böyle, çamaşırhane gibi..e Efe de büyüyor artık günde birkaç posta değiştiriyoruz..bitmiyor çamaşır..
tartıldım canım ya, 500 gr kadar almış görünüyorum çok kızdım kendime...inat ettim kayınpederin yanına gidene kadar 57'leri göreceğim..pek birşey de kalmadı ama kasacağım..
yalnız şöyle bir durum da var, bacağım yine ödem mi yaptı diye düşünmüyor değilim, bugün markete gidip zencefil alacağım Ayşe'nin içtiği şu zencefilli kürden yapacağım..
deli gibi su içmeye başladım tartıldığımdan beri..cumaya kadar geçen haftanın 100 gr bile olsa gerisinde olmam lazım..

günaydın kızlar

günler nasıl geçiyor anlamıyorum iş yeride yoğun olunca

dünkü menümü paylaşayım

sabah: 1 poğaca çay

ara:3 form bisküvi biberiye çayı

öğle: 1 kepçe bezelye
1 kase çorba
2 çatal makarna

ara:3 form bisküvi

akşam: 3 kaşık menemen
az ekmekle

su cok az içtim unuttum ıcmeyı
spor uzun zaman sonra yaptım
10 dk karın hareketi 150 bel hareketi ve 100 ip atlama
tabi sabahta regl az az gelmeye basladı bıraz rahatlarım belkı

canım bence nice15 ve senin kahvaltıyla ilgili ciddi bir sorununuz var..çalışma temposundan dolayı sabah üşeniyorsunuz kahvaltıya bence..
dışarıda yapılan poğaça ve gül böreğiyle diyet olmaz..
size alternatif bir çözüm: marketten tam tahıllı sandviç ekmeklerinden alın, akşam yatmadan önce arasına bir dilim peynir, bir parça marul,domates falan koyun, dolaba kaldırın, sabah dolaptan çıkarıp onu işyerinde çayla ya da vaktiniz varsa evde sabah yiyebilirsiniz..
bu işe yarar

Kızlaaar günaydın!

Dünkü menümü yazayım hemen.
İşyerinde hiç sevmediğim bir direktörüm vardı, çok problemler yaşattı bana dengesiz bir adam.
Çok şükür işten ayrılıyor, dün ona veda yemeğine bir Çin lokantasına gittik, inanılmaz güzeldi ama mümkün olduğunca az yedim tabii :)
Her şeyi ortaya söyleyip, tabaklara servis yaptık o yüzden çeşitleri azar azar düşünebilirsiniz.

Sabah
10.00

1 kase çikolatalı Special K

Öğlen
12.30

Tavuklu dürüm
(Tavukların kokoreç gibi küçüçük sotelendiğini düşünün, dürüm dediğim de marul. Marula sarıp az biraz sarımsak sosuyla yiyorsun)
1 kaşık Tatlı-ekşi tavuk
2 kaşık pepper steak
(ince biftek dilimleri, kırmızı ve yeşil biber, soğan, sarımsak ve karabiber ile “wok” ta hazırlanıyor)
1 kaşık sebzeli noodle
1 bardak naneli limonata

Akşam
19.30

Izgara tavuk göğüs
1 dilim çavdar ekmeği

Su: 1,5 litre
Spor yok, kısa bir ara :)

Offf offf off steakler basli basina cok acimasiz bnde cok sewerim ama...ogle felaket sporda olmayinca:-(:-)
ay bugün bir posta daha ütü yapacağım kadis, bekliyorum kurutma makinesinin bitmesini..bizim ev yazları böyle, çamaşırhane gibi..e Efe de büyüyor artık günde birkaç posta değiştiriyoruz..bitmiyor çamaşır..
tartıldım canım ya, 500 gr kadar almış görünüyorum çok kızdım kendime...inat ettim kayınpederin yanına gidene kadar 57'leri göreceğim..pek birşey de kalmadı ama kasacağım..
yalnız şöyle bir durum da var, bacağım yine ödem mi yaptı diye düşünmüyor değilim, bugün markete gidip zencefil alacağım Ayşe'nin içtiği şu zencefilli kürden yapacağım..
deli gibi su içmeye başladım tartıldığımdan beri..cumaya kadar geçen haftanın 100 gr bile olsa gerisinde olmam lazım..

Off sende mi birutus:-) yapma kenddine o kotlugu alma dikkat etsen bi aya kz mezunsun...lma

altın kelimeyi söylemişsin "psikoloji"
benim durumum bu sanırım..
yani ne kadar düzenli öğünlerim olduğunu arkadaşlar hatırlar, sapıttım şu birkaç zamandır..
24 kiloyu vermişim şu 5 kilo mu beni bu kadar yıpratıyor yaaa...bak şimdi sesli düşününce sinir oldum kendime..sabah tartıldığımdan bu yana 1 lt su içtim sinirimden, bak daha sabah 10.00..akşam 18.00'e kadar rahat 2 lt daha içerim ben bu gazla..
gidip bir yeşil çay hazırlayayım ben..

Sanırım o kadar çok kilo verince bir rehavet çöküyor insanın üstüne. Mesela ben de 84'den 73'lere indim sonrasında bir rahatlık geldi.
Sıkıldım diyet yapmaktan halbuki daha ne kadar uzun yolum var. Üselik ben yıllarca maksimum 65 kilo olmuştum ve o zamanlarımda bile sürekli kilo vermek istiyordum.

Bence yine de her şerrde bir hayır var. Mesela ben 84 kilolara kadar çıkmasam, sporu alıkanlık haline getirip, sağlıklı beslenmeye dair bu kadar şey okumaz, kafa yapımı değiştiremezdim belki de. Artık eskisi gibi değilim, biliyorum tüm bu kilolardan kurtulacağım. Aynısı senin için de geçerli, bir daha asla eski kilolarına dönmek istemezsin, dönemezsin. Çünkü o zamanki hislerimiz, sağlığımız, ruh halimiz o kadar kötü ve istenilmeyecek bir şey ki. Senin ne kadar az yolun kalmış, şimdi biraz sıkmazsan kendini bundan 3 ay sonra ben şuan 55 kilo olabilirdim bu bikiniyi de içim rahat bir şekilde giyerdim diye kendine kızacaksın. Kendine kızma, en yakın zamanda bitir bence bu işi. Ne kadar büyük bir iş başarmışsın, şu kalan azıcık kiloyu mu veremeyeceksin? :32::29:

canım ben şu tavuklu dürüm olayını çok beğendim :16:
yediklerinde birşey yok, et sevmediğim halde pepper steak benim en sevdiğim diyet yemeğimdi, bol salata ile tüketince şişiyordum..
bir tek limonata bozmuş o öğünü, onda şeker var çünkü..
ben de bu yaz az şekerle hazırlamak istiyorum limonata ama tadı nasıl olur bilemedim :26: yani şekerli olanı çok güzel yapıyorum ayıptır söylemesi ama şekersiz...denemek lazım :44:

dediğin gibi limonata şekeri, hazır meyve sularını, limonataları çok tüketmemek lazım. Acaba esmer şekerle yapsan biraz daha tolere edilebilir mi?

Offf offf off steakler basli basina cok acimasiz bnde cok sewerim ama...ogle felaket sporda olmayinca:-(:-)

Off sende mi birutus:-) yapma kenddine o kotlugu alma dikkat etsen bi aya kz mezunsun...lma

Ayy yazdiklarimi kendim bile okuyamiyorm turkcesini yazayim...

Kendine kotuluk yapma biraz aim lutfen... Bir aya kalmaz mezunsun...

olmaz olamaz
daha ilk tartıda kilo almak olmaz :47::47::47::47::47:

bende beklemezdim kendimden :43: ama dört gün annemle böyle oldu orada normal bir beslenme düzeni sürdürmek imkansız maalesef :20: arada gittiğim için böyle oluyo :4:

ve beklenen patlama oldu regl olmuşum :1: adetken spor yapmak daha çok kalori yaktırıyordu demi ben akşamki yürüyüşü artırayım en iyisi :9: pirinç lapası yiyecem bu hafta akşamları artık napalım cezalıyız :30: :9:

canım bence nice15 ve senin kahvaltıyla ilgili ciddi bir sorununuz var..çalışma temposundan dolayı sabah üşeniyorsunuz kahvaltıya bence..
dışarıda yapılan poğaça ve gül böreğiyle diyet olmaz..
size alternatif bir çözüm: marketten tam tahıllı sandviç ekmeklerinden alın, akşam yatmadan önce arasına bir dilim peynir, bir parça marul,domates falan koyun, dolaba kaldırın, sabah dolaptan çıkarıp onu işyerinde çayla ya da vaktiniz varsa evde sabah yiyebilirsiniz..
bu işe yarar
ayyy tatlım bir ara ne güzel kepekli ekmekle tost yapıp getırıyordum saldım kendımı ama tekrar sıkıyorum bu hafta
olmaz olamaz
daha ilk tartıda kilo almak olmaz :47::47::47::47::47:

bende beklemezdim kendimden :43: ama dört gün annemle böyle oldu orada normal bir beslenme düzeni sürdürmek imkansız maalesef :20: arada gittiğim için böyle oluyo :4:
oluyor tatlım be hıc beklemedıgın anda neler oluyor ahhhh bu anneler bende hep annemın yuzunden kg alıyorum :27:

yok yok vereceğim ya sinir oldum kendime
pazar günü H&M'de dolaştım çok dar kesim şeyler denedim özellikle üzerime olmasın diye..:9: bir de özellike Zara, Mango ve buraya gidiyorum, zira onların kalıpları normal kalıptan küçük..oraları tam bir yıkım, hırslanmak için tavsiye ederim :9::9:
sonra da gittim elbise aldım (elbise delisiyim), 38 beden süper oldu ama benim hedefim bu markalarda 36 giymek, sonrası game over :27:

Sanırım o kadar çok kilo verince bir rehavet çöküyor insanın üstüne. Mesela ben de 84'den 73'lere indim sonrasında bir rahatlık geldi.
Sıkıldım diyet yapmaktan halbuki daha ne kadar uzun yolum var. Üselik ben yıllarca maksimum 65 kilo olmuştum ve o zamanlarımda bile sürekli kilo vermek istiyordum.

Bence yine de her şerrde bir hayır var. Mesela ben 84 kilolara kadar çıkmasam, sporu alıkanlık haline getirip, sağlıklı beslenmeye dair bu kadar şey okumaz, kafa yapımı değiştiremezdim belki de. Artık eskisi gibi değilim, biliyorum tüm bu kilolardan kurtulacağım. Aynısı senin için de geçerli, bir daha asla eski kilolarına dönmek istemezsin, dönemezsin. Çünkü o zamanki hislerimiz, sağlığımız, ruh halimiz o kadar kötü ve istenilmeyecek bir şey ki. Senin ne kadar az yolun kalmış, şimdi biraz sıkmazsan kendini bundan 3 ay sonra ben şuan 55 kilo olabilirdim bu bikiniyi de içim rahat bir şekilde giyerdim diye kendine kızacaksın. Kendine kızma, en yakın zamanda bitir bence bu işi. Ne kadar büyük bir iş başarmışsın, şu kalan azıcık kiloyu mu veremeyeceksin? :32::29:

dediğin gibi limonata şekeri, hazır meyve sularını, limonataları çok tüketmemek lazım. Acaba esmer şekerle yapsan biraz daha tolere edilebilir mi?

evet evet o zamanki halimedönmek istemiyorum :25:
pazar günü H&M'de epey dolaştım, 36 beden elbiselere giremedim, 38 oluyor hala..artık İpekyol ve Twist'e pek gitmemeye çalışıyorum çünkü oranın 36'sı cuk oluyor, biraz büyük beden mi çalışıyorlar, nedir..:44:
kilo verene kadar bol bol mağazaları dolaşmam lazım, ben böyle motive oluyorum..hem bu aynı zamanda yürüyüş, hareket demek :1:

ben de hiçbir zaman 50 altına düşmedim, halbuki kardeşim 47 kilo ve hep öyleydi..ablam da 45 yaşında boyu kadar 2 çocuğu var, o da 55 civarında, pek kilosu değişmez..55 olduktan sonra bakarsın takımda kalmaya devam ederim, 50-52 olurum..ama önceki kafamın içindeki "ben bu yaştan sonra 50-52 olamam" sesini kesmem gerekiyor :34:

canım esmer şekerle beyazın kalorisi neredeyse aynı, diyetisyenden öğrenmiştim..tek fark, esmer şeker daha sağlıklı..

Back
X