Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

umutlayasasen = yağmur3872
nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak

kızlar püskütcüğüm tavsiyesi ile
bu şekilde bir eşleştirme yapalım ne dersiniz
menü yorumları sporlar karşılıklı yapılacak
kim kilo alırsa eşinden bilirim ona göreeee:1::1::1::1:

kaptanım zaten biz nice15 ile rakip olmuştuk sevindim böyle denk gelmesine tşkler...

nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak

kadiscim sen kiminle eşsin

güzelmiş eşleşme sevdim :27:
ben bugünkü menümü yazayım da peşin peşin :30:
sabah dereotlu poğaça tek şekerli çay (denemek için yaptım haftasonu gelene satmaya çalışıyorum inş biter de fazla yemem) :24:
öglen kısır
akşam yoğurtlu fasulye çorbası

2 lt su içildi
akşam 1 saat tempolu yürüyüş
sonra da küçük bir meyveli yoğurt ya da elma yemeyi planlıyorum :8:

kızlar arkadaşımın arkadaşı diyetisyene gitmiş
çubuk tarçını suyun içine koyuyormuş su bittikçe tekrar koyuyormuş tarçın suda 3 gün filan kalıyormuş açlığı engelliyormuş ve kan şekerinin düşmesini engelliyormuş uygulayacagım bakalım
birde yoğurdun içine çörek otu keten tohumu katıp ara öğünlerde tüketmek için
bende kekik suymuştum yoğurla karıştırıp sabahları yiyince tok tutuyomuş diye

Ben böyle bitkili, aktarlı işleri hiç yapamıyorum.
Ancak aradabir yeşilçay işte.
Bu faydalı bitkileri kullanmayı alışkanlık haline getirebilsem süper olacak.

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 8

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Güzel fikir olmuş. Bende spor faaliyeti olarak evi temizlemeye koyuldum kaptanbcim uyarini dikkate alarak. Pazartesi günleri eşimin maçı olduğu içın yürüyüşe cikamicam. Kendisi baya kıskanç olduğu içın beni de yollamaz akşam.bir konuşayım onunla spor meselesini malum diyet yaptığımı bilmiyor :)) karar verdim böylesi daha iyi diyet yapıyorum deyince olmuyor. Bu arada karataya tekrar mi başlasam diyorum malum menülerim bol etli. Benden başka fazla et tüketen yok takımda da. Ekmek neysede o gün et yemeyince doymuyorum ben. Balık, tavuk, kırmızı et yiyicem illaki ne olacak su halim bilmem ki.

Canim evde rahatlikla yapabilecegin sporlar var. Eti sewmenin artisini kullan dukan diyetini yapabilirsin.

Ben böyle bitkili, aktarlı işleri hiç yapamıyorum.
Ancak aradabir yeşilçay işte.
Bu faydalı bitkileri kullanmayı alışkanlık haline getirebilsem süper olacak.

Bende eskiden sevmezdim bir yildir alistim evim aktar gibi en az 10 bitki vardir ewimde. Diyete faydasi oldugu gibi cildimi inanilmaz parlak yapti.

kaptanım zaten biz nice15 ile rakip olmuştuk sevindim böyle denk gelmesine tşkler...
kişilerin uyumunu dikkate aldım birde eski yeni üye durumuna baktım canım

kadiscim sen kiminle eşsin
ben toplu yorum yapacağım yani kim kimi takip ediyor yormlar yapıldı mı vs bakacağım
menülerimi de püsküt yorumlar bu hafta
daha sonrasına bakarız artık

tamam kadriyecim deneyelim bu yöntemi umarım işe yarar
ben sevdim kendi adıma işe yarayacağını düşünüyorum

inşallah işe yarar
bende 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı toz zencefil tok tutuyo diye duydum ama bilmiyorum deneyen varmı ki...
ben denemedim zencefili pek sevmiyorum ama:2::2::2::2:

güzelmiş eşleşme sevdim :27:
ben bugünkü menümü yazayım da peşin peşin :30:
sabah dereotlu poğaça tek şekerli çay (denemek için yaptım haftasonu gelene satmaya çalışıyorum inş biter de fazla yemem) :24:
öglen kısır
akşam yoğurtlu fasulye çorbası

2 lt su içildi
akşam 1 saat tempolu yürüyüş
sonra da küçük bir meyveli yoğurt ya da elma yemeyi planlıyorum :8:

symrne menümü yorumlarsın umarım :1: ben çıkıyorum yarın okurum artık :10:

Koçluk sistemi getirilmiş foruma...Çoğunluk kabul ederse diyecek sözüm yok.
Bana sorulursa diyeceğim tek şey "enerjim yok tek tek takip etmeye" olurdu.....

Akşama yemek yapicam misafir gelicekmis. Diyet yaparken misafirin gelmesini hiç sevmiyorum diyet bozulmasa bile yeterince dikkat edemiyorsun.

Selam kizlar yogun bir gun ve daha spora gidecegim:-(

Sabah kahvalti yapmaya vaktim kalmadi bir kepekli galeta cubuk yedim

ara bitki cayi yogurt 2 kasik

ogle ananasli aktivia iki galeta cubuk 2 zeytin bir parca peynir

ara sut

aksam patlican salatasi yagsiz 150 gr bonfile yarim kasik yag ile yapilmis bir bardak ayran

2,5 litre su ictim yarim saat tempolu yurudum birazdan spora gidecegim en az 40 dakika

yatmadan bitki cayimi icerim acikirsam elma yerim diye dusunuyorum.

nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak

kadriyecim benim için de uygundur.
şuna açıklık getirelim;artık sadece koçu olduğumuz kişilerin menülerine mi yorum yapıcaz yani sadece onunla mı ilgilenicez?hatta şöyle isimlendirelim koçlar ve kuzuları:1:
ve bir hafta deneme süresi koyalım uyum varmı ,koçunun dediklerine uyuluyormu vs.
uyum olursada 1 aylık süresi olsun sonrasında istenirse bir ay daha uzatılsın.
yaz da geldi bir yerlere gidilip geliniyor yada en kötü evde oturulmuyor dışarı çıkılıyor + ramazan faktörü de var..yani diyeceğim yaz sürecinde de çok zor.

Son düzenleme:
OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 8

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Son düzenleme:
kadriyecim benim için de uygundur.
şuna açıklık getirelim;artık sadece koçu olduğumuz kişilerin menülerine mi yorum yapıcaz yani sadece onunla mı ilgilenicez?hatta şöyle isimlendirelim koçlar ve kuzuları:1:
ve bir hafta deneme süresi koyalım uyum varmı ,koçunun dediklerine uyuluyormu vs.
uyum olursada 1 aylık süresi olsun sonrasında istenirse bir ay daha uzatılsın.
yaz da geldi bir yerlere gidilip geliniyor yada en kötü evde oturulmuyor dışarı çıkılıyor + ramazan faktörü de var..yani diyeceğim yaz sürecinde de çok zor.

Esler sadece birbirlerinin menulerine yorum yapacak takip edecek tek kısi kolay olur kizlar.14 kisiyiz takip zor.

kızlar selam,

birazdan misafirim gelecek, eşim havalimanına almaya gitti..o yüzden önce mönü yazacağım, vaktim oldukça geçmişe de bakacağım..

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates, salatalık

ara
yok

öğlen
3 kaşık makarna
5 kaşık barbunya

ara
1 avuç fındık

akşam
1,5 dilim patlıcanlı börek (dilim gerçekten küçüktü)

gece
henüz yok, misafirlerim gelince belki meyve yerim

spor yok çünkü tüm gün boyunca temizlik, yemek ve ütü yaptım, çok yoruldum
2,5 lt sıvı tükettim, hala şu an yeşil çay içiyorum

Dün bütün gün elektrik kesintisi nedeni ile buraya uğrayamadım..

Yediklerim

sabah kalkınca:

-1 bardak süt

Kahvaltı :eşimle dışarı çıktık

-1 dilim ekmek
-1/3 peynirli gözleme
-1 dilim peynir
-1 yumurtalı omlet
-4-5 tane patates kızartması
-2 zeytin
-domates-salatalık
-1 tatlı kaşığı bal,t.yağ

ara : yok

öğlen : yok (kahvaltı geç yapıldı)

ara : 2 top dondurma

akşam :
-çeyrek ekmek tost

sabah fazla mı kaçmış..
onun dışında pek sağlıklı olmamış..

ghünaydın kızlar güzel haftalar olsun
ve kilolar gitsin
dün kü menümü yazayım hemen sabah 10 gibi kahvaltı
yarım dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık2 zeytin 1 kaşık bal tereyağı
seviyorum hafta sonlarını yaaa kahvaltı yapabiliyorum en azından
ara türk kahvesi
ara 5 kaşık yoğurt 3 çilek
aaaa düzelme var galiba ne dersiniz

16.00 gibi
yeşil fasulye patates kıyma üçlüsünden yapuılmış türlü yemeğinden 4 kaşık yarım dilim ekmek semizotlu yoğurtlu salata süperdi çok seviyorummmmm
eee bu da güzel

ara balkonda çay keyfiiii

18.00 yürüyüşe hazırlık yaparken bi telefon akşama misafir hemde önemli ve geçiştiremeyeceğim bi misafir
hopp gir mutfağa bi çukulatalı ıslak kek yap bi tepsi revani yap
yeter mi yetmez bide baklava yufkasından patatesli börek yap
2 saat te yaptım bunları mutfağı toplamak yarım saat zaten tam üsütümü giyindim kapı çaldı
eee bi de hizmet yap

ve ben neler yedim bi bakalım
türk kahvesi
bi çatal ıslak kek
bi çatal irmik tatlısı
2 ısırık börek
tatlarına bakma amaçlı
sonrasında 2 çilek 5 kiraz

işte durum bu
yürüyüş yandı
acayip yorgunum :19::19::19::19::19:

kadisss meyve ve sebze görüyorum :nazar::nazar: