Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nasıl alıştı nasıl söylee
ve benim eşimin kilo sorunu yok
yiyo yiyoooo ama almıyo
hep aynı kilo da hep aynııııııııı

canım valla bel fıtığı etkili oldu..bir de ben diyet yemeği yapıyorum ama tatsız tuzsuz değil..
yağı azaltıyorum, kızartma yapmıyorum, börek çörek yapmıyorum..bunlar direkt farkettiriyor..

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
sağlık sorunları olmadığı müddetçe

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edlebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle minik tost
3 zeytin
şekersiz açık çay

ara:56:
3 kayısı
6 kiraz
yarım çay bardağı kefir

öğlen:56:
öğle akşam bir oldu saat 4.5 gibi

evde hamursuz sebzeli pizza yaptık tortilla ile
1 kase çorba

türk kahvesi

akşam:56:
yok

3 kayısı
yarım çay bardağı kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay

spor: 30dk

kızlar arkadaşımın arkadaşı diyetisyene gitmiş
çubuk tarçını suyun içine koyuyormuş su bittikçe tekrar koyuyormuş tarçın suda 3 gün filan kalıyormuş açlığı engelliyormuş ve kan şekerinin düşmesini engelliyormuş uygulayacagım bakalım
birde yoğurdun içine çörek otu keten tohumu katıp ara öğünlerde tüketmek için
bende kekik suymuştum yoğurla karıştırıp sabahları yiyince tok tutuyomuş diye

Canım önceden de bahsetmiştik bu tarçın konusunu.
ben de ara öğün olarak tarçınlı süt içiyordum, diyetisyenim vermişti..
ve evet, tatlı krizlerini önlüyor tarçın :34:

önce menümü yazayım
sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 2 bardak tek şekerli çay
öğle 2 dilim sucuk domates salatalık 2 dilim ekmek
ara 5 6 çilek 3 erik 1 kayısı
akşam 2 biber dolması 2 kaşık yoğurt bol salata
1.5 lt su 1 fincan yeşil çay
ilk defa 10 tur attım parkurda sabah 5 akşam 5 olmak üzere 10 km tempolu yüyürüş (2 saat )

symrne menümü yorumlarsın umarım :1: ben çıkıyorum yarın okurum artık :10:

canım sanırım poğaçanın suçluluğuyla çorba içtin akşam..
ama akşam 5-6 sebze+5-6 kaşık yoğurt seni çok güzel zayıflatır :34:
kısırı ben de çok severim çok ta sağlıklı bir öğün olmuş..ama miktar önemli tabii..bundan sonra miktar yazarsan sevinirim :34:
şanslısın çünkü ben yaklaşık 6-7 ay diyetisyene gittim, baya bilinçliyim :1:
spor da süper olmuş..
kabızlık sorunun varsa, normal yerine bir kutu prebiotik yoğurt+ meyve tercih edebilirsin :34:

kızlar misafirim gelmek üzere ben kaçar..
Gürkan Kubilay2ı unutmuş değilim, fırsat bulur bulmaz aldığım notları buraya aktaracağım
sevgiler..

kişilerin uyumunu dikkate aldım birde eski yeni üye durumuna baktım canım

ben denemedim zencefili pek sevmiyorum ama:2::2::2::2:

güzel olmuş umarım işe yarar bu teknik...

ben ayşe ablanın zencefilli kürü için ilk defa zencefil aldım ama tadına bile bakmadım daha...yanlışlıkla toz almışım orda taze veya çubuk diyo bunu ne kadar katıcamı bilemedim...

Selam kizlar yogun bir gun ve daha spora gidecegim:-(

Sabah kahvalti yapmaya vaktim kalmadi bir kepekli galeta cubuk yedim

ara bitki cayi yogurt 2 kasik

ogle ananasli aktivia iki galeta cubuk 2 zeytin bir parca peynir

ara sut

aksam patlican salatasi yagsiz 150 gr bonfile yarim kasik yag ile yapilmis bir bardak ayran

2,5 litre su ictim yarim saat tempolu yurudum birazdan spora gidecegim en az 40 dakika

yatmadan bitki cayimi icerim acikirsam elma yerim diye dusunuyorum.

Canımcııım biz birmirimizin koçumuyuz şimdii???oyyy ne olur acı bana tatlım bugün olurmu???
Tatlımcım öncelikle sende benim gibi çalıştığın için çok hazır beslenmişsin:50::50:
Akşam menüne bayıldım çok güzel olmuş
sporunda çoooook güzel tebrikler :nazar::nazar:
genek olarak menüde sporda harika amaaa sağlıklı besleneliiimmm:6:

Kızlaaar yardım bugün karnelerle uğraştım beynim allak bullak geçmişi okudum fakat bir yerleri kaçırdım sanırım şimdi bu koçluk sisteminde sadece arkadaşımıza mı yorum yapıcaz diğer menülere yorum yok muuu??

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle minik tost
3 zeytin
şekersiz açık çay

3 kayısı
6 kiraz
yarım çay bardağı kefir

öğlen:56:
öğle akşam bir oldu saat 4.5 gibi

evde hamursuz sebzeli pizza yaptık tortilla ile
1 kase çorba

türk kahvesi

akşam:56:
yok

3 kayısı
yarım çay bardağı kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay

spor: 30dk

oyy Ayşecim iradene hayranım pizzada olmasaymış menü yokmuş

Bugün yeni evlenen bi arkadaşıma hayırlı olsuna gittik:(
baştan savunmamı yazayım ben:43::43:
MÜNÜM:
SABAH:
1dilim ekmek
peynir
çörekotlu az zeytinyağlı domates
ÖĞLE:
yeşil elma
ayran
AKŞAM::47::47:KAÇIIIINNN:47::47:
1yemek kaşığı mantı
1minik içli köfte
2 kaşık fasulye
salata
1çatal börek
1yemek kaşığı sütlü tatlı
:28::28:ne yazık ki akşam olmadı diyet evsahibi ben boşalttıkça doldurdu tabağımı:50::50:ilk kez yemek yapmış beğenmediniz mi dedi durdu sürekli baakınız işte beğendik:47::47:
SPOR: 60 dak yürümece koşmaca 450 cal.

Canımcııım biz birmirimizin koçumuyuz şimdii???oyyy ne olur acı bana tatlım bugün olurmu???
Tatlımcım öncelikle sende benim gibi çalıştığın için çok hazır beslenmişsin:50::50:
Akşam menüne bayıldım çok güzel olmuş
sporunda çoooook güzel tebrikler :nazar::nazar:
genek olarak menüde sporda harika amaaa sağlıklı besleneliiimmm:6:

walla acımam bayrama mezun olacağız hemde bu işi zevkli kılarak:)) 12 deki derse bile yetişemeyince hazır beslendim maalesef:))

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 8

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Kızlar yarında sınıf pikniğim var ooof Allahım yarında kaçacak kesin napıcam ben ya pikniğe spor kıyafetlerimi alıp çıkışta spora gidicem yapıcak başka da bişey yok gözlerim kapanıyor buarada çok yorgunuuum kaçıyorum beeen:10:

Bugün yeni evlenen bi arkadaşıma hayırlı olsuna gittik:(
baştan savunmamı yazayım ben:43::43:
MÜNÜM:
SABAH:
1dilim ekmek
peynir
çörekotlu az zeytinyağlı domates
ÖĞLE:
yeşil elma
ayran
AKŞAM::47::47:KAÇIIIINNN:47::47:
1yemek kaşığı mantı
1minik içli köfte
2 kaşık fasulye
salata
1çatal börek
1yemek kaşığı sütlü tatlı
:28::28:ne yazık ki akşam olmadı diyet evsahibi ben boşalttıkça doldurdu tabağımı:50::50:ilk kez yemek yapmış beğenmediniz mi dedi durdu sürekli baakınız işte beğendik:47::47:
SPOR: 60 dak yürümece koşmaca 450 cal.

savunma kabul edildi:)) ben dehşet bir menü bekliyordum çok ta kötü değil menün... diyetteyiz tamam ama arada bizde yiyebiliriz. hepsi tadımlık olmuş hele tatlıyı bir kaşıkla bırakabilmen harika:))
sporunda çok güzel maşallah:))

walla acımam bayrama mezun olacağız hemde bu işi zevkli kılarak:)) 12 deki derse bile yetişemeyince hazır beslendim maalesef:))

tatlım öğleci olmanın rehavetini bende yaşıyorum hep koştu koştur yetişiyorum otobüse:27::27:eveeet bayrama mezuiyet kesiiiin hafta sonu tartı ban gülüm sedi umarım cumada gülümser gerçi bu menülerle:50::50::51::51:

savunma kabul edildi:)) ben dehşet bir menü bekliyordum çok ta kötü değil menün... diyetteyiz tamam ama arada bizde yiyebiliriz. hepsi tadımlık olmuş hele tatlıyı bir kaşıkla bırakabilmen harika:))
sporunda çok güzel maşallah:))

oyyy rahatladım canım ya olabildiğince akşama kadar yememeye çalıştım ama ancak bukadar olabiildi işte:51::51:

Back
X