saol ama bugün daha da kötüyüüüm:bbo:gecmİŞ olsun azra dİkkat et kendİne
:lepi::lepi::Saruboceq:gününüz güzel geçsin kızlar bol kilo vermeli bereketli bir cuma olur inşallaha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenalkisalkisalkisgünaydın kızlar.....
kilom 66....yalnız basküle her çıktığımda farklı rakam gösteriyor..bende evdekilerden birini de çıkarıp o zaman gerçek kilomu çıkarıyorum...sabah kimseyi uyandıramadığım için 66 da kıarar kıldım.
:hooray::hooray::hooray:a.s.:lepi:günaydın arkadaşlar,
bu sabah tartıldım ve 99.2 gördüm.
akşam 1 tabak bezelye yiyp spora gittim. yine 1,5 saat spor yaptım. gelince doğadan form çayı ile kuru kayısı yedim.
sabah için 1 simit aldım. şekersiz çayla birazdan yiyeceğim.
haklısın cnm ama bn nerde kaptım bilmiyoruuumAdaş geçmiş olsun, dikkat et kendine. çocukalrımız için kendimize daha fazla dikakt etmeliyiz...
günaydın arkadaşlar
bu gün son bildirimimi bulunuyorum 76 :))
pazar günü bursaya gidiyorum 1 kalacam gelecem sonra tekrar gidecem bidaha internetim olana kadar olamıcam malesef zaten son zamanlarda fazla paylaşımda bulunmaya zamanım yoktu ama aklımın bir ucunda herzaman vardı burası .sizleri çok özleyeceğim, bir bakmışım herkez kilo vermiş ideal kilosuna ulaşmış takımda kapanmış .sakın aman ben gelene kadar kilocuklarınızı verin böğle 38 benden olun hepiniz inşallah
herkezi öpüyorum kocaman iyi kilo vermeler diliyorum
gene fırsatım olursa gelirim arada
sağol azracım seninde ve hepiniz inşallah herşey gönlüzce olsun
geçmiş olsun bu arada
bir şey başarmak için önce gerçekten istemek lazım bende onca boşa geçen yılımı şimdi telafi etmek istiyorum çok hırslı değilim ama önümü gören biriyim ütopik şeyler istemiyorum ve başaracağıma inanınyorum sende biraz gayret et kilocuklarını ver daha çok gençsin yeni bir hayat kur kendine ama ayaklarını üstünde dur önce
gelirim arada sırada
eski azra hayırlı olsun çift rakkamları görmüşün bidaha görüşmemizde bende inşallah 60 lı rakkamları görürüm sen de 80 leri
bu arada elma kromuna devam ediyorum kızlar veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim ben çok memnunum çünkü
geldim kaptanım bir yandan hazırlanıyorum işe gidecem bir yandanda sayfalar açık bakınıyordum tam çıkarken yazacaktim büyük ihtimalle öğleye kadar gelemem çünki
bana kızacan sanırım biraz çünki sadece 400 gr vermişim şuan 72,400((
artı olmasında 100 gr olsun hiç önemli değil ama ben yinede geçen haftaya oranla bu hafta az verdim diye üzüldüm ama çokta hızlı vermek iyi değil yavaş yavaş verilmesi gerekiyorki tekrar almamk için tabi gel sende bir bana sor 1 günde 10 versem oh oh derimm :)kızmadıım :))
ayrıca 400 değil 500 vermişsiiin geçen hafta 72,9 dun çünkü
aman tek artımz çıkmasıında bak bu dakikaya kadar bildirilerde yoktu bundan sonrada olmaz inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?