- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sesim kısıldıııııı....
Birazda boğazım kısılsa ya yooook nerde. Büyüğümün hala ateşi var. 2yıl önce bu zamanlar ateşli havale geçirfi ondan sonra ateşten korkar oldum ateş düşürücü ve antibiyotik dışında ilaç kullanamıyoruz.
Küçük ağlıyor gelirim yine
banucum benim ikiside oğlan canım. ufaklığım daha 5 aylık. büyükte 4 yaşına girecek yakında
eşim arada cumartesi misafir gelecek diye. artık ev görmemi bebek görmemi bilmiyorum. gelsinler bakalım. ama bu halde ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum. buzlukta böreğim var. yanınada mozaik pasta yapsam üstüne sos. birde kısır 3 çeşit. yetmezmiki. hiçbirine halim yok. şuraya 2 satır yazmaya bile eriniyorum.
ben kaçar iyi geceler size
Günaydın herkese bugün okula gitmiyorum dıktorda randevum var sabah sabah eşimin telefonundan gireyim dedim
Gecen hafta 71.2
Bu hafta 70,8
Fark 0,4
%0,56
Tebrikler kizlar:)Günaydın hanımlar
Servisteyim işe gidiyorum
Sabah duş öncesinde tartıldım
Hafta içi yaptığım aşûre ve börek kacamaklarıma rağmen eksideyim hem de 900 gr
Adayaren senden kopya çekiyorum
Gecen hafta 98,7
Bu hafta 97,8
Fark 0,9 kg
%0,92
Super değil mi
Bu hafta super azimliler vardı 1. Olmasam da dereceye girerim belki:)
Tebrikler canim:)Günaydın Kızlar kilo bildirimi
Başlangıç: 75.2
Geçen hafta kilo : 61.3
Şimdiki kilo : 60.3
Fark: -1 kilo
Toplam verilen kilo:14.900
galiba bu hafta listede olamıcam galiba ama olsun inşallah haftaya olurum listede
Hayirlisi cumalar ablam sağol TSK edrrimHayırlı cumalar rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah aminn...
Mervecim sınavında başarılar rabbim yardımcın olsun
Banucum çok geçmiş olsun bitanem sana ve kuzularına..
Harika gidiyorsun maşallah en kısa zamanda kilolarından sonsuza kadar kurtulacaksın inşallahh aminnn...
Kocaman öpüldünüz canlarım
İyi günler kızlaaar :) Bugün biyoistatistik sınavım var. Dua edin lütfen :)
Bugün güzel geçiyor inşallah akşama kadar devam eder
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
İki dilim ekmek arasına köy peynirli, zeytinli, domatesli tost
iki tane salatalık
şekersiz çay
ARA
10 tane beyaz leblebi
10 tane yer fıstığı
ARA
çeyrek nar
(kahvaltıyı geç yaptım için öğle yemeği yerine iki ara yaptım)
AKŞAM
Kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
2litre içtim akşama kadar 3 olacak inşallah
Görüşürüz
Kızlar öglen güzelce 2 çavdar ekmeği arası beyaz peynirli salamli tost yaptm yedim vee sonra olanlar oldu kızmdan kalan çeurek tostu yedim ardına da cok canm çekti ve 1 brovni ve 1 karamio yedim ufff tamda herşey yolundayken helede taryi günü öncesi böyle olmamalydı akşama kadar bişey yemem artk akşamada yoğurtlu eriste yicem biraz artk bu günüde böyle kapatcam cısslar içinde
Çok az değil mi akşam
Sesim kısıldıııııı....
Birazda boğazım kısılsa ya yooook nerde. Büyüğümün hala ateşi var. 2yıl önce bu zamanlar ateşli havale geçirfi ondan sonra ateşten korkar oldum ateş düşürücü ve antibiyotik dışında ilaç kullanamıyoruz.
Küçük ağlıyor gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?