SekerPancarii cim canim listeye dahil edilmene çok sevindimmm :) inşallah bol paylasimli bol sohbetlo ve bol eskili geçer bu zaman:))
İnşallah canim benim insallahhBende canmmmm mezun olana kadar burdaym boll paylasmmm bolll eksi rakamlar olur inşallah:)
Tamam ablam benim gelmezlerse ikisinide izinli yazarim merak etme bende kocaman optum ablammervecim canım melekkız da bildirim de bulunmassa onuda izinli yazarız.dışarı çıkıyorum arada cepten bakarım canım.
kocaman öpüyorum
mervecim canım melekkız da bildirim de bulunmassa onuda izinli yazarız.dışarı çıkıyorum arada cepten bakarım canım.
kocaman öpüyorum
Tebrikler canm
burdayım bennnnn :)
maşallah kızlar hep eksileri görmüşüz tartıdabu hafta eksiyi göreceğimi zannetmiyordum ama tartı beni şaşırttı
Başlangıç: 67
Geçen hafta kilo : 66
Şimdiki kilo : 65.4
Fark: _0.6
66-65.4=0.6/66=0.009*100=0.9
Tebrikler canimbaşlangıç 74 500 şu anki kilom 74 akşam yüzdelerinide yazarım bir ara 73 ü de gördüm:)onu görebilmek için kolyemi bile çıkarmayı düşündüm tartılırken:)) harikayız süperiz DEVAMM:)
Yaşasııınnnn çok mutlu oldumBenden kolay kolay kurtulamazsınz zaten
başlangıç 74 500 şu anki kilom 74 akşam yüzdelerinide yazarım bir ara 73 ü de gördüm:)onu görebilmek için kolyemi bile çıkarmayı düşündüm tartılırken:)) harikayız süperiz DEVAMM:)
Günaydın kızlar Sabah sabah çeneniz düşmüş oku oku. Bildirimler süper. Bende yapayım barim.
Geçen hafta 107.2
Bu hafta 106.6
Fark 0.6
Yüzde 0.56
Bu hafta umudum yok demiştim takımdan herkesten özür diliyorum ve tebrik ediyorum.
Daha kahvaltı yapmadım. Dr gitmem gerek yağmur yağıyor ve benim başım dönüyor 15 yol için otobüs bekliyorum çoook yorgunum çok
Tebrikler canm bu hafta herkes çok güzel kilolar ver misGünaydın kızlar Sabah sabah çeneniz düşmüş oku oku. Bildirimler süper. Bende yapayım barim.
Geçen hafta 107.2
Bu hafta 106.6
Fark 0.6
Yüzde 0.56
Bu hafta umudum yok demiştim takımdan herkesten özür diliyorum ve tebrik ediyorum.
Çok geçmiş olsun canm ama dikkat et kendine Rabbim acil şifalar versinDaha kahvaltı yapmadım. Dr gitmem gerek yağmur yağıyor ve benim başım dönüyor 15 yol için otobüs bekliyorum çoook yorgunum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?