cok yakismis canim gule gule giyyKızlar elbise m geldi sanki azıcık büyük oldu bu bi beden küçüğü daha iyi olurdu
Hoşgeldin tatlımMerhaba arkadaşlar azönce Moni nin davetiyle aranıza katıldım :) adım Leyla, 27 yaşındayım öğretmenim bekarım...1.66 boyundayım ve kilom 66.5. Sizlerle birlikte fazlalıklarımdan kurtulup 55 olmak istiyorum azimli ve kararlıyım kilo sırtımda kambur misali, kendime olan güvenimi azaltıyor mutsuz ediyor yeri geliyor depresif yapıyor, çoğu kıyafetlerimi giyemiyorum kiminin içine zor sığıyorum ve mutsuz oluyorum gibi gibi..şimdiden sonra takımda neler yapmam gerekiyor sistem nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim ha bu arada uğurlu sayım 8 benim inş bu takım bana uğurlu gelicek :)
Merhaba arkadaşlar azönce Moni nin davetiyle aranıza katıldım :) adım Leyla, 27 yaşındayım öğretmenim bekarım...1.66 boyundayım ve kilom 66.5. Sizlerle birlikte fazlalıklarımdan kurtulup 55 olmak istiyorum azimli ve kararlıyım kilo sırtımda kambur misali, kendime olan güvenimi azaltıyor mutsuz ediyor yeri geliyor depresif yapıyor, çoğu kıyafetlerimi giyemiyorum kiminin içine zor sığıyorum ve mutsuz oluyorum gibi gibi..şimdiden sonra takımda neler yapmam gerekiyor sistem nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim ha bu arada uğurlu sayım 8 benim inş bu takım bana uğurlu gelicek :)
memnun oldum Ayşeciim umarım geri almaksızın kurtulucaz bu kilolardan hep beraber....kuralları okudum kabul ediyorum...birtek yüzde hesabını anlamadım onu da ilerleyen zamanlarda öğrenirimHoşgeldin tatlım
Ben takım kaptanı ayşe,44 yaşındayım evliyim 2 yetişkin oğlum var biri nişanlı.aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.şu aki kilom 102,foruma başladığımda 2 sene ye yakın oldu 103 kiloydum 85 e düşmüştüm fakat tekrar geri aldm malesefşimdi yeniden baştan başladım inşallah bu sefer geri almıcam
Umarım hep birlikte çok güzel kilolar veririz
Kurallarımız ilk sayfada yazılı tamamını okuyup kabul etmeni istiyorum canım
Buda linki,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/
Takımda öğretmelerde arttı ne güzel
hoşbuldum Selinciim ne güzel genç yaşında anne olmuşsun ne tatlıdır o şimdi benim için öp :) şuan senin kilonda olmak için of of ...ama olucak inanıyorum hep birlikte :)Hoşgeldin canm ben selin 20 yaşndaym 1 kızımm var 2 yaşında 57.8 kiloyum boyum 165 hwdefim 53 inşallah hepbirlikte zayflicaz
hosgeldın canım bende yardımcı kaptan merve :) suan hamılelıkten dolayı lıstede yer almıyorum ama kılolarla savasmaya devam edıyrum takımdaMerhaba arkadaşlar azönce Moni nin davetiyle aranıza katıldım :) adım Leyla, 27 yaşındayım öğretmenim bekarım...1.66 boyundayım ve kilom 66.5. Sizlerle birlikte fazlalıklarımdan kurtulup 55 olmak istiyorum azimli ve kararlıyım kilo sırtımda kambur misali, kendime olan güvenimi azaltıyor mutsuz ediyor yeri geliyor depresif yapıyor, çoğu kıyafetlerimi giyemiyorum kiminin içine zor sığıyorum ve mutsuz oluyorum gibi gibi..şimdiden sonra takımda neler yapmam gerekiyor sistem nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim ha bu arada uğurlu sayım 8 benim inş bu takım bana uğurlu gelicek :)
hoşbuldum Mervecim memnun oldum :) ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...hosgeldın canım bende yardımcı kaptan merve :) suan hamılelıkten dolayı lıstede yer almıyorum ama kılolarla savasmaya devam edıyrum takımda
25 yasındayım son sınıf ogrencısıyım 170 boyundayım ve suan 78,5 kıloyum ıns hedefıne hep beraber ulasırız
deniz,elif,aslı,mina,sümeyra..aklıma gelen bunlarkızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?
amin canım ınsallah :)hoşbuldum Mervecim memnun oldum :) ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
sagol ablam sanırım kız olursa ben ısımler konusunda cok zorlanıcmdeniz,elif,aslı,mina,sümeyra..aklıma gelen bunlar
3
bugünkü ve ilk menümü paylaşıyım kızlar
Sabah
aç karna 1 br limonlu ılık su
2 dilim kızarmış köy ek üzerine tereyağı ve salça sürdüm yanında 10 tane fln yeşil zeytin az peynir ve 1 kupa yeşil çay
Öğlen
1 kase pırasa ve 1 dilim köy ek 3 zeytin
Ara
1 br sütlü kahve şekersiz
1 ince dilim bisküvili pasta
Akşam
1 kepçe fırında etli patates
3 kaşık bulgur
birazdan yine yeşil çay içicem aralarda sürekli su içerim suyu çok tüketirim zaten yatana kadar 2.5 lt olur
Spor için b-fit üyeliğim var düzenli olarak yapıyorum bugün gitmedim biraz rahatsızım
kızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?
idil ismide cok hosmus bende oglum olursa kayra koymak cok ıstıyordum ama teyzem sagolsun benden once koyduhoşgeldin leyla
ben de şuan senin kilonda olmayı çok isterdim :)
benim yaş 29.5 :)
1 oğlum var 2.5 yaşımda.
kendimi bildim bileli hep bir kilo savaşı içindeyim :))
umarım hep birlikte hedef kilomuza ulaşırız.
favori kız ismim İDİL..
hamileliğimde hep oğlum olursa kayra kızım olursa idil demiştim.Kayram doğdu,sıra idil de diyorum eşime ama bir türlü sevemedi bu ismi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?