Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıslar ben pak karışmayım ama en azından ne yediginizi içtiginizi yazın birbirinize ve eleştirin en azından hiç paylaşım olmuyo kardeş takımımda ......

3 günde 4 kilo

Mesaj Linki
3 gün yapılıp 4 gün ara verilip 3 gün daha tekrarlanacak, yani 10 günde bitiyor.
1 ay sonra bir kür daha yapabilirsin
1. gün
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık fıstık ezmesi(Golden marka, migrosta satılıyor)
Yarım greyfurt
şekersix çay(istediğin kadar)
Öğlen:1 dilim kepek ekmeği
60 gram ton balığı
Akşam:haşlama kırmızı et
haşlanmış taze fasulye(yağsız)1 tabak
3 top dondurma
2. Gün
sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet tuzlu bisküvi
sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 kase lor peyniri
akşam:2 adet sosis
2 adet havuç rendesi(yağsız)
2 top dondurma
3. gün:
Sabah:1 haşlanmış yuöurta
3 adet tuzlu bisküvi
Sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
akşam: 60 gr ton balığı
brokoli veya karnıbahar salatası
2 top dondurma

başarılar ve şunu belirteyim kesinlikle açlık hissi olmuyor tuhaf ama olmuyor denedim ben 3 günde 4 kilo verdim:)

*

arkadaşlar şu listeyi inceleyin ben yapmak istiyorum katılırmısınız aclıktan ölecek degiliz ya lütfen yapalım ben yarın olmayan malzemeleri temin edip pazartesi başlıyacagım fikriniz nedir ne dersiniz bu konuda

azra bişey soracagım bu mevsimde gıreyfurt olurmu bulabilirmiyim ben bu gün büyük marketlerin manav reyonuna baksam varmıdır

azra bişey soracagım bu mevsimde gıreyfurt olurmu bulabilirmiyim ben bu gün büyük marketlerin manav reyonuna baksam varmıdır
Selmacım bi kaç hafta önce vardı ama şimdi bilmiyorum ama ginede bir göz at derim diyetin içinde kolay gelsin .........:1hug:

bakacagız canım inşallah buluruz diyetimi inşallah başarırım
5. takımın diyetide güzel ben önceki hafta yaptım, baya sonuçler aldım canım geçen haftada annemler geldigi için bıraktım ,yarın tekrar başlıyorum özkemle birlikte ......:teytey:

sanada kolay gelsin ......

azracım hani sen hayalin diyetinden daha dogrusu açlık orucundamı yapacaktım öyle okumuşrum . canım .....

normalda belli bir diyet yapıyomusun yoksa kafana göremi yapıyorsun diyeti ...

aslında hangi diyet olursa olsun önce kendine inanmak ve kararlı olmak yılmamak lazım .....ya degilse başarılı olunmaz.

Son düzenleme:
şu an kendimi o kadar ac hissediyorum ki anlatamam sabah üç domates ve iki lokma peynir ekmek yedim ama cok acım ya böyle olunca ne yapsam acaba

onların nasıl canım ben nasıl görebilirim merak ettim
dur linkine bi bakayım ama azra getirmişti zannedersem size o diyeti ben ona söylemiştim zamanında ...:kedi:bulayım getireyim . kaliş yapmış zamanında çok kilo vermiş . 3 hafta önce tekrar başlamıştı ve o afta 2. kilodan fazla vermişti . şimdi izinde galiba . 5. takımda yapan kıslarda güzel veriyorlar . zemuszemus

bak canımda bende markete gidecem hangisi bana uygun gelirse onu yaparım ona göre malzeme alayım

bu gün pirinc lapası diyeti yapıyorum

aben cok teşekkür ederim canım önce kendi diyet listemi uygulayıp sonra ona gecerim bu gün cok zor gececek ilk gün diye ama katlanacagım bu günü atlatırsam cok güzel

aben cok teşekkür ederim canım önce kendi diyet listemi uygulayıp sonra ona gecerim bu gün cok zor gececek ilk gün diye ama katlanacagım bu günü atlatırsam cok güzel
ALLAH kolaylık versin canım .......kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…