Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar çoook önmli bişey sölüceem
herhalde bnm msn adresm çalınmışş
çalan kişi bnm hakkımda ileri gerii bnde msni ekli kişilere konuşuyormuuş sapıkcaa
size bnden öle bi yazı geldimii
lütfen söleyiin
onu yapanıda allah havale etiiim
allah versin belasınııı

arakdaşlar burann bi takım olduğunu unutyorsunuz sanırıım
böle yapacaksıınz
bnde sert kurallı biri oluruuum
inanki kim olursa olsuun paylaşımszlıktaan diskalifiye edecem bu haftaz karar verdiiim
çok mu şey istiyoruum

günaydın arkadaşlar nasılsınız bu gün
yaa gerçekten kimseler olmuyor takımda haftasonu tamam belki ama hafta içide kimsecikler olmuyor bu konu hakkında bence yapılmasını gerekini yap azracım

bugün sabah 3 lokma simit yedim şekersiz çayla birlikte

günaydın kıslar..
haftasonu kaçırdım biraz ve de sabahta kaçırdım..tereyağ sürdüm krem peynir yedim ama 1 dilim köy ekmeği ile..
şekersiz çay içtim..o kadar..
öpüyorum

günaydın kardeş takımın gülleri ....

hayırlı bir hafta olur inşallah .

iyi kilo vermeler diliyorum hepinize......

sana da günaydın aebenciğim..hayırlı kilo vermeler..

buarada kaçıncı olduk biz bu hafta göremedim..

gnydnn kızlarrrr....

ievet azracığım haklısınn fazla paylaşımm yokkk....girdiğimde kimse olmuyor genelde.....

ben daha kahv. yapmadımm birazdan meyva atıştırıcammmm.... su içiyorumm şimdilik...zaten sıcak old .için sabahları canım bişi istemiyooo....

azracığımmm msn şifrelerini hiç vakit harcamadan değiştirr...gerçi değiştirmişsindir amaa yinede aklında olsunnn...

bu gün cok işlerim var halı yıkadım şimdide tenizlik yapacagım ama korkuyorum nerden başlıyacagımı bilmiyorum

burdayım selmacım ama bu gün çok işim var sabahtanöğleden sonra gelicem tekrar şimdi çıkıyorum canım bende şu kimse olmaması konusunda paylaşım eksikliği konusunda çok kızgınım bende paylaşım istiyorum takımımızda lütfen arkadaşlar paylaşımda bulunalım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…