• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar bugün kü menüm
sabah 11 gibi
1 tam yumurta 1 yumurta beyazı
yulaf kepeğinden krep
2 adet hindi füme
2 dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
ara
yağsız sütten nescafe
aksam
yumurtalı kıyma
2 adet salatalık tursusu

Menün çok güzel canım ama öğlen yetersiz ;)

Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz

Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem :KK60: )

facede 8. takım cuma zayıflama grubu var mı :)

Günaydın canım hoşgeldin :KK3:
Nasılsın bakalım :KK60:

YOk canım FAcede 8.ci grup yok ama Karatay beslenen Kadınlar kulübündeki kızlar tarafından kurulmuş bir grup var :KK66:

https://www.kadinlarkulubu.com/karataylasaglikliuzunyasam/

Bakmak istersen :KK66: tabi grup kapalı yani senin arkadaşlarından kimse yazdıklarını göremez :KK48: üye olmadan :KK66:

İyiyim canım :KK60:sabah kahvemi ictim birazdan kahvaltı yapcam hala artıdayım ve çarşambadan sonra evde olmucam şuan çok kararlıym kilo almadan döncem ama inşallah vermiş olarak dönerim malumm ablamlar hić kilo almıyo homini gırtlak yiyolar maşallah:KK67: bemde kahveye vercem kendimi artk:KK69:

Ama büyük ihtimalle artı bildirim yapcam bu hafta izinli mi yazlsam bilmiyorum:KK42:

İyiyim canım :KK60:sabah kahvemi ictim birazdan kahvaltı yapcam hala artıdayım ve çarşambadan sonra evde olmucam şuan çok kararlıym kilo almadan döncem ama inşallah vermiş olarak dönerim malumm ablamlar hić kilo almıyo homini gırtlak yiyolar maşallah:KK67: bemde kahveye vercem kendimi artk:KK69:

Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ozaman :KK3:
Çok güzel vakit geçirip enerji toplayıp dönersin inşallah :KK15:
Benim kahvaltı edeli 2 saat oldu :KK48:
Sende fazla geçiktirmeki metabolizma şöyleeee bir hızlansın :KK68:

Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)

Tamamdır canım eminim cuma daha az görürsün ama mecbur böyle olucak bu seferlik :KK66: Kaptanımız yada Mervemiz nasılsa not alırlar görünce :KK66:

Ama büyük ihtimalle artı bildirim yapcam bu hafta izinli mi yazlsam bilmiyorum:KK42:

Hemen ümitsizliğe kapılma canım :KK20: bir günden bir güne değişiyor o tartıdaki rakam hatta bazen sabah öğlen akşam bile farklı çıkabiliyor :KK48: denedim oradan biliyorum :KK48:
İnşallahhhhh yarın azda olsa eksi bildirim yapacaksın inanıyorum :KK60:

kızlar ben izne ayrılıyorum
kaptanımız izinli merve senden izin alayım o zaman
yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...

yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...

Canım şu kilo verme işini çok fazla kafana taktığın için birazda kilolar gitmiyor bence o_O
İnan aynı şeyleri hepimiz yaşadık ve dönem dönem yaşıyoruz maalesef :KK66: Benim hep dediğim gibi kilo verememizin en büyük etkeni bence stres :KK53:
Tabiki yine sen bilirsin, biraz diyet psikolojisinden uzaklaş tabi ama çok fazlada uzaklaşıp salma kendini :KK60:
Doğum günü resimlerinde bence öyle aşırı bir kilo görünmüyor ama tabi insanın kendini iyi hissetmesi önemli olan :KK66:
Bir kaç gün madem biraz uzaklaş ama şu Karatayı bir denesen diyorum :KK66: Biliyorsun bende defalarca adını her duyduğum diyeti denedim geçmişte hatta millet çatır çatır kilo verirken ben değil kilo vermek üzerine bile almıştım o_O en son şükür Karatayı denedim de artık neredeyse her hafta azda olsa eksi görüyorum tartıda :KK68::KK68::KK68:
Üstelik inan hiç diyetteyim psikolojisinde değilim :KK66: Herşeyden yeterli aldığım için canım hiç kaçamak yapmak istemiyor bile :D:D:D
Emin ol bir kaç gün denesen bir daha vazgeçemiyor insan :KK66: Bende de pko ve insülin direnci olduğu halde ben artık o şekerhapını bile kullanmıyorum ve değerlerimde normale döndü :KK66: İstersen bir araştır kafanı dinlerken sonra kararını verip aramıza döndüğünde başlarsın :KK66:
Kafana takılan birşeyler oluncada nasılsa dediğin gibi cepten haberleşebiliriz hani ne zaman istersen :KK68:

Çok fazlada özletme kendini :KK15::KK15::KK15::KK15:

Rabbim inşallah sanada Yeni yılla birlikte gönlünden geçenlerin hepsini nasip etsin ( başta kilo vermek )....Aminnn

Hemen ümitsizliğe kapılma canım :KK20: bir günden bir güne değişiyor o tartıdaki rakam hatta bazen sabah öğlen akşam bile farklı çıkabiliyor :KK48: denedim oradan biliyorum :KK48:
İnşallahhhhh yarın azda olsa eksi bildirim yapacaksın inanıyorum :KK60:
Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mi:KK57:kazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim:KK64:

Canm üzme kendini biraz rahat bırak bakalm bi süre dedigin gibi diyet piskolojisini at bencede diyetisyeni bırak onun verdiģi listedekileri değil kendi cannn istediklerini ye bu seni rahatlatr ama mideyi büyütme valla sonra zor küçültrsün ;) seni seviyoruz ve tekrar bekliyoruz en kısa zamanda:KK60::KK74: ama arada gel sohbete:KK39:

Sabaha kar la uyandık ilk kar'ımız:D
İnce ince yağsada tuttu:KK28: image.webp

Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)

canim hep artiyi gorucem diye üzülme hemen gün ola devran done demişler izine ayrilmak her zaman olumlu sonuçlar getiriyor en azından benim için hic bi zaman getirmedi her izine ayrildigimda kilo alarak döndüm izine ayrilmasaydim belki simdi çoktan hedefime ulasmistim tekrar bi düşün izin isini en az 2 hafta listede olamiyorsun

kuzum izin vermek ne haddime tabiki izin almakta ozgursun kilolari çok kafaya takiyorsun o yüzden takili kaldin bak bende 80 ni gördüğümde uzun bi sure takili kaldim 2 hafta tek basima takimdaydim sonra ayrilinca sabit kaldigim kiloyuda koruyamadim kilo alarak döndüm takimda devam et ama bu kadar sorun haline getirme veremiyorum diye normal hayatına don kilo derdin yokmuş gibi düşün ve öyle devam et inan bana sonuç alacaksin takimdan ayrilinca eminn ol izinler bize hep arti olarak donuyor yinede son karar senin tatlim nasil mutlu hissedeceksen biz arkandayiz daima

Son düzenleme:
canim partiyi gorucem diye üzülme hemen gün ola devran done demişler izine ayrilmak her zaman olumlu sonuçlar getiriyor en azından benim için hic bi zaman getirmedi her izine ayrildigimda kilo alarak döndüm izine ayrilmasaydim belki simdi çoktan hedefime ulasmistim tekrar bi düşün izin isini en az 2 hafta listede olamiyorsun

kuzum izin vermek ne haddime tabiki izin almakta ozgursun kilolari çok kafaya takiyorsun o yüzden takili kaldin bak bende 80 ni gördüğümde uzun bi sure takili kaldim 2 hafta tek basima takimdaydim sonra ayrilinca sabit kaldigim kiloyuda koruyamadim kilo alarak döndüm takimda devam et ama bu kadar sorun haline getirme veremiyorum diye normal hayatına don kilo derdin yokmuş gibi düşün ve öyle devam et inan bana sonuç alacaksin takimdan ayrilinca eminn ol izinler bize hep arti olarak donuyor yinede son karar senin tatlim nasil mutlu hissedeceksen biz arkandayiz daima

2 hafta listede olmamak miiiii yok yok asla ayrlmam izne inşallah fazla direnmezde 100 gr da olsa eksi bildirim yaparm:)

Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mi:KK57:kazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim:KK64:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Bende en ince kıyafetlerle tartılıyorum yada çamaşırlarla üzerimdekiler kalınsa ( hava soğuk olunca ama pek çamaşırla tartılmıyorum :KK48: iki dakikada olsa üşüyorum :KK48: )

Bi burada yok ya bardaktan bosalircasina yağmur var ve ben çok halsizim goguslerim dolmus :KK43:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: İnşallah çabucak atlatırsın :KK68:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktım :KK48: Büyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı :KK48: saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım :KK48: Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım :D:D:D:D:D:D

Çok güzel bi rmenü canım :KK68: inşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın inanıyorum :KK68:

Allah yardımcınız olsun canım :KK66:
İnşallah uykuda yakında düzene girerde kendide sende rahat edersin :KK68:

Ağzın bal yesinde kilo alma emi :KK68::KK68::KK68::KK68:
Ay acaba cidden o günleri görebilecekmiyim :KK64: İnan şu an 42 bedene düşsem cidden göbek atacak kıvamdayım :KK48: ama inanıyorum yavaşda olsa o kilolar gidecek ( hee 36 zor olurda bellide olmaz :KK68: )

Bu arada dün akşam KVye gittik ya bir ara kilo muhabbetide oldu nereden konu oraya geldiyse :KK48: Benim KV demezmi sen evlendiğinde 42 bedenmiydin diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Dedim ya sen ne diyorsun ne 42si ben o zaman 36 bedene bile giriyordum darda olsa diye :KK67: hatun beni gözünde nasıl büyütüyorsa o zamanda demekki kilolu görüyordu :KK70::KK70::KK70::KK70: Eşimde hemen atladı Anne iyimisin sen Banunun zayıflıktan kemikleri batıyrodu dedi :KK70::KK70::KK70::KK70: o hep öyle derdi tabi bir deri bir kemikte değildim :KK48::KK48::KK48::KK48: ama nasıl hoşuma gitti eşimde aynı anda müdahale ederken :KK68::KK68::KK68::KK68:

Şimdiki bedenimi sordu bende çok rahat bir şekilde 48 beden oluyor şu anda dedim :KK66: eskiden 54 beden bile giydiğim olmuştu diyince şaşırdı sanırım daha büyük bir rakam bekliyordu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Maşallah ben giremiyorum 48e.
85 kiloda giriyordum 48e

Back
X