canım sen yazarsın diger arkadaşta gelince cevap yazar . bu böyle her zaman hepiniz onlayn olamassınız ....:kedi:Sayfaları doldurmak bİzİm elİmİzdee burada 2 kİŞİ bİle olsa sohbet edebİlİyor amaa 1 kİŞİ olunca kendİ kendİmİze ne yazsak kİ...
Aslında benn 65 olmam lazımmmm...ama okadar verememm ben bİ 75-73 falan olsam yeter bana....yorumun İÇİn Çok teŞekkÜr ederÜm azracıĞımmm
çok bi fazla kilon yok neslihanm boyun kaç peki cnmm
neyse canlarr benim mesaim bitti çıkıyorumm akşama evden girerim öptüm sizi....
ALLAH SENİ OSManiyeee.....güldürdün beni...
benim boyum 171 ama kemiklerim iridirr ben 58 kg. da 34 beden bile büyük geliyordu düşünün....
sen gel en azımdan bn geldiim de kimse yokken bile oka.sazrasıla kaptanım geliyom bakıyom kimse yok valla bende yazıp cıkıyom sürekli giriyom geziyom geliyom bakıyom yooook bende konusamıyom tek basıma
:1shok::1shok::1shok:bünye iştehuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu kimse yokmu benim eşimin eniştesi bayagı kiloluymus sonra sogan suyu ve düzenli yemek hareketle 2.5 ayda 20 kilo vermiş bende mi baslasam acaba ama tadı kötüüüüüüüüüüüüüüüü:1no2:
ALLAH SENİ OSManiyeee.....güldürdün beni...
benim boyum 171 ama kemiklerim iridirr ben 58 kg. da 34 beden bile büyük geliyordu düşünün....
:gitme::gitme::gitme::gitme:bende gideyim bariiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?