Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok

slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?

gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)

afiyet olsun tatlım gayet iyi
Canim onlara bakarak daha cok azimli olursun, insalah o kiyafetlere birgun gireriz suan kac bedensin canim :KK19:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu :KK66: Malum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu :oops:
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır :D:D

Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedim :KK66: şimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü :KK48:
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim ona :KK48: eşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye :KK70::KK70::KK70:

Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler :D
Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız :KK15:

Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şık :KK68: Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Insallah canim, birbirime destek olarak fistik gibi olacagiz kiyafetlere girecegiz canim:KK15:

İyi akşamlar kızlarrr
Bugün eşim izinliydi ve hareketli birgündü.Sabah eşimin arkadaşına kahvaltıya gittik.Öğleden sonra kayınvalidegildeydik ve akşamda görümcemgilde :KK48:

MENÜM
KAHVALTI
1/2 haşlanmış yumurta
2 tane minik ıspanaklı gül böreği
2 çatal patates kızartması
1 tane közlenmiş k biber
kk kaşar
1 tatlı kaşığı bal kaymak
biraz yeşillik
şekersiz çay

ÖĞLE
az şekerli türk kahvaesi
yarım portakal
yarım muz

AKŞAM
1 tabak fırında kıymalı türlü(karnabahar, havuç, patates)
yarım kase yayla çorbası

yemekten sonra kaynanam börek yemeğe çağırdı börek yaptık ama ağzıma sürmedim çok ısrar ettiler resmen psikolojk baskı uyguladılar ama aslaa didimm:KK53:
Akşamda eşimin akrabaları(10 kişilik bir ekipti ama sayı 4 e kadar düşüyor genelde :KK53:) ile yürüyüşe çıktık.Bundan sonra becerebilirsem bende onlarla yürüyüşe çıkacağım.45 dklık hafif koşulu yürüyüş:KK47:

Selam çıtır anneler ve çıtır kızlar bugun benim icin baya yogun bir gundu yeni oturabildim
bugunki menum
sabah
iki dilim tavuk salam, biraz peynir, bir yesil biber, bir cay kasigi bal, iki adet zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak sekersiz cay
bir kivi, bir elma, bir bardak sekersiz cay
oglen
bir kucuk pasta tabaginda mercimekli bulgur pilavi, limonli yarim kuru soğan, yarım tabak % 10 yağlı yoğurt
Bir bardak şekersiz sütlü kahve, bir kac tane antep fıstığı
aksam
Bir kase mercimek çorbası, bir kase yağsız light yoğurt, bir kac tane biber turşusu, yarim sandviç ekmegi

Su icme alışkanlığı olmadigi icin bol bol sekersiz bitki Çayı içiyorum, bazen su iciyorum bazen unutuyorum suan sekersiz cay iciyorum ikinci bardagi iciyorum:KK50:
herkeze hayırlı akşamlar kızlar:KK25:

SElamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildik :KK66:
Kızkardeşimde hoş sohbet ettik hatta onun KVsi ve görümcesi de geldiler ama tabi 4 çocuk olunca ( ki görümcesinin çocuğu cidden gırtlağı sıkılaşak bir çocuk :KK48: ) resmen beynim uyuştu :KK48:

Bir ara cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedim :KK57: aslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi :63: )

Daha iki gün oldu ama ben kızımı çok özledimmmmm :KK61:
Bu saat oldu tek bir kelime yazmadı bana hatta bugün görüşelim falanda demedi :KK53: hatunun keyfi yerinde ama benim sinirler bozulmaya başladı o_O Eşimde çocuğu sık boğaz etme bırak tatilin tadını çıkarsın diyor ama ne bileyim arada en azından Anneciğim ne yapıyorsun yada ne bileyim özledim sizi falan dese biraz daha kendime geleceğim sanki :oops:
Erkekler çok rahat ama benim içim içimi yiyor acaba sıkılıyormu, işte cidden keyfi yerindemi falan diye :KK53:
Neyse artık zorda olsa kendimi frenlemeye karar verdim :KK12: o bana yazmadan zırt pırt yazmayı düşünmüyorum ( eşim birak o seni özledim diye arasın sana yazsın diyor o_O )

Şu bir hafta geçse en azından geri sayıma başlardım belki o zaman dahada rahat olurum inşallah :KK48:

Bu arada kızkardeşimde bu akşam pasta yedim ( demiştim zaten yiyeceğim diye :KK48: )
Tabi görümcesi servise yardım ederken gitti sanki kıllığına en ince dilimi bana verdi :KK48: inanın bir parmak kalınlığı bile yoktu ( düğün salonlarındaki dağıtılan incelikteydi :KK70: )
Baştan Allah biliyor ya gözüm hala aç ki uyuz oldum hatta ulen çaktırmadan mutfaktan ufak bir parça dahamı alsam bari pasta yediğimi anlıyayım falan diye şeytan dürttü durdu :KK70::KK70::KK70: ama sonra iyikide en ince dilim bana deng gelmiş bari vicdanımı rahatsız etmedi çünkü cidden fazla değildi ve 8e geliyordu yemiştim :D:D

Yarına hiç işim yok şükür ve o yüzden kızçemle evde spor yapmayı istiyorum ( akşamlık yemeğim bile var bugünden kalan :KK48: ) hem kuzuma eğlence olucak hemde ben sporumu yapmış olacağım :KK66:
Kıvırma şansım sıfır çünkü cidden hiç işim kalmadı :KK66: Annemler yemeğe gelmeden salonu bile süpürüp temizledim :D:D:D:D Yemekten sonrada bulaşıklarımı hemen elde yıkayıp öyle çıktım evden :KK66:

Kızlar bugün hiç iyi degilim, o yüzden kusura bakmayın ben bugunluk yokum :KK43:

Canım hastamı oldun yoksa canını sıkan birşeymi oldu :KK64:
Her neyse RAbbim inşallah tez zamanda derdine derman olur ve tekrar aramızda olursun sık sık :KK60:

Kızkardeşimde hoş sohbet ettik hatta onun KVsi ve görümcesi de geldiler ama tabi 4 çocuk olunca ( ki görümcesinin çocuğu cidden gırtlağı sıkılaşak bir çocuk :KK48: ) resmen beynim uyuştu :KK48:

Bir arami cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedim :KK57: aslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi :63: )

Bu saat oldu tek bir kelime yazmadı bana hatta bugün görüşelim falanda demedi :KK53: hatunun keyfi yerinde ama benim sinirler bozulmaya başladı o_O Eşimde çocuğu sık boğaz etme bırak tatilin tadını çıkarsın diyor ama ne bileyim arada en azından Anneciğim ne yapıyorsun yada ne bileyim özledim sizi falan dese biraz daha kendime geleceğim sanki :oops:
Erkekler çok rahat ama benim içim içimi yiyor acaba sıkılıyormu, işte cidden keyfi yerindemi falan diye :KK53:
Neyse artık zorda olsa kendimi frenlemeye karar verdim :KK12: o bana yazmadan zırt pırt yazmayı düşünmüyorum ( eşim birak o seni özledim diye arasın sana yazsın diyor o_O )

Şu bir hafta geçse en azından geri sayıma başlardım belki o zaman dahada rahat olurum inşallah :KK48:

Bu arada kızkardeşimde bu akşam pasta yedim ( demiştim zaten yiyeceğim diye :KK48: )
Tabi görümcesi servise yardım ederken gitti sanki kıllığına en ince dilimi bana verdi :KK48: inanın bir parmak kalınlığı bile yoktu ( düğün salonlarındaki dağıtılan incelikteydi :KK70: )
Baştan Allah biliyor ya gözüm hala aç ki uyuz oldum hatta ulen çaktırmadan mutfaktan ufak bir parça dahamı alsam bari pasta yediğimi anlıyayım falan diye şeytan dürttü durdu :KK70::KK70::KK70: ama sonra iyikide en ince dilim bana deng gelmiş bari vicdanımı rahatsız etmedi çünkü cidden fazla değildi ve 8e geliyordu yemiştim :D:D

Yarına hiç işim yok şükür ve o yüzden kızçemle evde spor yapmayı istiyorum ( akşamlık yemeğim bile var bugünden kalan :KK48: ) hem kuzuma eğlence olucak hemde ben sporumu yapmış olacağım :KK66:
Kıvırma şansım sıfır çünkü cidden hiç işim kalmadı :KK66: Annemler yemeğe gelmeden salonu bile süpürüp temizledim :D:D:D:D Yemekten sonrada bulaşıklarımı hemen elde yıkayıp öyle çıktım evden :KK66:

Her neyse RAbbim inşallah tez zamanda derdine derman olur ve tekrar aramızda olursun sık sık :KK60:
Canim Allah kavustursun insallah, bazen dışarda işim oldugunda oglumu anneme birakiyorum oglumdan ayrildigim dakika kafamda seneryolar basliyor acaba iyimi karni tokmu kulagimda onun sesi oluyor agliyormu acaba diyorum, pencereye yaklastirmasalar bari kafasini bir yere carmasa kablolari ellemese bari diye:KK42: küçük olmasina ragmen yinede aklim hep onda kaliyor, buyudugu zaman dusunemiyorum ne yaparim ben birde oglan cocugu ele avuca sigmaz annelik cok zor hep evladini dusunursun aman zarar gelmesin cok mutlu olsun diye Canim kizinda anne oldugunda senin kiymetini daha iyi anliyacaktir bende anne olunca annemin ve babamin kiymetini daha iyi anladim:KK46:
Afiyet olsun canim kucuk bir pastadan bir sey olmaz bazen kendini odullendir doktorlarda diyor haftada bir gun istediginizi yiyebilirsiniz boylece dietten bikmazsiniz, kardesinin girumcesi sen diettesin diye kucuk getirmistir. Okurken kendi kendime dedim buyuk bir oasta dilimi getirseydi banu kesin yine kizacakti:-) inatmi yapiyor dietteyim zaten derdin kesin:KK48:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim Allah kavustursun insallah, bazen dışarda işim oldugunda oglumu anneme birakiyorum oglumdan ayrildigim dakika kafamda seneryolar basliyor acaba iyimi karni tokmu kulagimda onun sesi oluyor agliyormu acaba diyorum, pencereye yaklastirmasalar bari kafasini bir yere carmasa kablolari ellemese bari diye:KK42: küçük olmasina ragmen yinede aklim hep onda kaliyor, buyudugu zaman dusunemiyorum ne yaparim ben birde oglan cocugu ele avuca sigmaz annelik cok zor hep evladini dusunursun aman zarar gelmesin cok mutlu olsun diye Canim kizinda anne oldugunda senin kiymetini daha iyi anliyacaktir bende anne olunca annemin ve babamin kiymetini daha iyi anladim:KK46:

Dediğin gibi insan Anne olunca daha çok kıymet biliyor ama işte yinede bekliyorum arada da olsa yazmasını :KK53:
Cadı arkadaşlarıyla bol bol sohbet ediyor ( faceine girdim dünde :KK48: baktım hep yazmış onlara hatta çok mutlu olduğunu falan söylemiş ama benle sanki zoraki yazıştı bugün yada ben çok özlediğim için bana öyle geldi :KK48: )

Neyse geç oldu yatayım bende geç bile kaldım :KK3:

Kocaman öpüyorum herkesi yarın sabah görüşürüz tekrar nasılsa :KK15:
İyi gecelerrrrrrrrrrrrr :KK3:

Dediğin gibi insan Anne olunca daha çok kıymet biliyor ama işte yinede bekliyorum arada da olsa yazmasını :KK53:
Cadı arkadaşlarıyla bol bol sohbet ediyor ( faceine girdim dünde :KK48: baktım hep yazmış onlara hatta çok mutlu olduğunu falan söylemiş ama benle sanki zoraki yazıştı bugün yada ben çok özlediğim için bana öyle geldi :KK48: )

Neyse geç oldu yatayım bende geç bile kaldım :KK3:

Kocaman öpüyorum herkesi yarın sabah görüşürüz tekrar nasılsa :KK15:
İyi gecelerrrrrrrrrrrrr :KK3:
Iyi geceler canim, bende uyuyacam cok yorgunum gorusuruz herkeze hayirli geceler Allah rahatlik versin sanada banucum:KK15:

Bugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev :KK57:

Dengesiz menüm yarın yine çorba içiçem :mad:
Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet :KK62::KK61::KK61:

Sabah
1 tane simit
1 ısırık poğaça oğlum uzatinca kiyamadim:stop:
Çeyrek k.k peynir tadimlik
1 tane zeytin

Öğlen
1 köfte
1 tane şeker

Ara
yarım kandil simit

Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
Börek ucundan minik ısırık
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
:KK67::KK67::KK67::KK67:

Yarım saat sonra yarım bardak greyfurtlu portakal suyu
Akşam sinirliydim galiba o yüzden oldu sırf gicikligina yedim :mad::KK61:

Son düzenleme:
canım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok

slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?

gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)

afiyet olsun tatlım gayet iyi

Selam leylacm naslsn :KK60: mezun oldum canm evet ve koruyorum kilomu almadm ins almamda ama haftasonları biraz kaçırıp haftaiçi diyet modunda gidiyorum :) benim kilom 2 kez takıldı canım ilk 65 kiloda takıldım 1 ay, sonra daha hızlı gitti sonra 57 takıldm 1 ay kadar her diyette oluyor canm takılma moral bozucu ama yılmak yok değisik bi diyet denemek en iyisi oluyor aslnda canm ben hep kalori saydğm için vücut hep ayni gidalari ayni kaloride aldigi icin şaşırtmak gerekti dukan exprexpressle kirdim direnci sende değisik birseyler dene istersen canm şaşırt vucudu :D

Sabah 3 halka sucuk yumurta
Ballı süt
3tb ekmek
1 küp kaşar
1 ufak pop kek
Öğlen
Büryan kebabı Salata yoğurt
Ara 6-7 yaprak sarma
Akşam
3yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut
Ayran
Böyle yazınca ne çok göze batıyor. Kekmi?
Ekmek mi
Sarmamı
Pilav ve nohut aynı andamı
Hatice hepsi bumu eminmisin
Şey oğlumun dondurmasından yaladım
Bukadarmı
Bu kadar gerçekten
Ah hatice uslanmazsın sen

:KK57:

Bugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev :KK57:

Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet :KK62::KK61::KK61:

Sabah
1 tane simit
1 tane zeytin

Öğlen
1 köfte
1 tane şeker

Ara
yarım kandil simit

Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi

Kızzz aksam dünyayı yemişin:KK57:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım :KK48:
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam :KK70:
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar :KK48:

Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum :oops:
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki :KK66:

Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi :KK48: )
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım :KK66:
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür :D:D:D

Sabah
1 tane simit
1 tane zeytin

Öğlen
1 köfte
1 tane şeker

Ara
yarım kandil simit

Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi

Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum :KK57::KK57:
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuş :KK20: Aman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum :KK70: )
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence :KK66:

Günaydın kızlar, bugün biraz daha iyiyim işe gidiyorum.

Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz :KK66:

Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Sanada günaydın canımmmmmm :KK3:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım :KK48:
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam :KK70:
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar :KK48:

Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum :oops:
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki :KK66:

Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi :KK48: )
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım :KK66:
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür :D:D:D

Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum :KK57::KK57:
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuş :KK20: Aman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum :KK70: )
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence :KK66:

Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz :KK66:

Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Sanada günaydın canımmmmmm :KK3:

Ayyy tatlımmm benimmmm :oops::KK68: cok mutlu etti beni bu sözler:KK68: yüreği güzel kendi güzel arkaşım :KK36:

Ayyy tatlımmm benimmmm :oops::KK68: cok mutlu etti beni bu sözler:KK68: yüreği güzel kendi güzel arkaşım :KK36:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Canım benim cidden senin adına çok ama çok seviniyorum
Rabbim bir daha aslaaaaaaaaaaa ama aslaaaaaaaaaaa geriye 3 adımda olsa gitmene müsaade etmesin....Aminnnnn

Rabbim inşallah banada sağlıklı bir kiloya düşmeyi nasip etsin....Aminnnnn

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Canım benim cidden senin adına çok ama çok seviniyorum
Rabbim bir daha aslaaaaaaaaaaa ama aslaaaaaaaaaaa geriye 3 adımda olsa gitmene müsaade etmesin....Aminnnnn

Rabbim inşallah banada sağlıklı bir kiloya düşmeyi nasip etsin....Aminnnnn

Ben senin hayalindeki kiloya ulaşacağınıdan eminim banummm sende bu azim varken emin adımlarla gideceksin ve bir daha geri dönmek yok inşallah :KK60::KK39:

Bir ara cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedim :KK57: aslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi :63: )

Bak hele sıpaya arkadaşları gördü seni ihmal ediyo:KK48: eminim oda seni cok özlüyodur canm ama ergen ya hanımefendi akli havada :KK23:
pasta yemissin kiz iyi gelmistir uzun aradan sonra accik ince mince idare etmissindir sen:KK48:

Ve yine her zamanki gibi planlarda değişiklik oldu :KK48:

Annem aradı kızkardeşimle sosyeteye gidiceğiz ille sende gel diye :KK48: aslında gitmeyi düşünmüyordum ama yürüyüşümde aradan çıkmış olur diye tamam dedim :KK66:

Hadi bana müsaade şimdilik :KK48:
Hazırlanıp çıkayımda erisin yağlar :D:D:D:D

Bak hele sıpaya arkadaşları gördü seni ihmal ediyo:KK48: eminim oda seni cok özlüyodur canm ama ergen ya hanımefendi akli havada :KK23:
pasta yemissin kiz iyi gelmistir uzun aradan sonra accik ince mince idare etmissindir sen:KK48:

Diyorum ya gözüm aç :KK48: baştan ulen ş..siz en ince dilimi sana verdi dedi şeytan ama sonra iyikide öyle olmuş dedim :KK66: artık uzun süre idare eder beni o kaçamak :KK66:

Back
X