Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Canim onlara bakarak daha cok azimli olursun, insalah o kiyafetlere birgun gireriz suan kac bedensin canimcanım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok
slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?
gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)
afiyet olsun tatlım gayet iyi

Insallah canim, birbirime destek olarak fistik gibi olacagiz kiyafetlere girecegiz canimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Öğlen oldu ama ancak fırsatım olduMalum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır
Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedimşimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim onaeşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim
Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye
Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler
Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız
Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şıkRabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn