Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menümü paylaşayım

Sabah aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az kaymak salça 2 zeytîn 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay

Öğlen: 1 kase bulgur ve pirinçten yaprak sarma 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 tabak şevketi bostan otu yarım dilim tb 5 zeytin
Ara: çay ve 2 avuç kadar az yağsız patlamış mısır

Bol su
Ben beğendim kaç kalori

Slm fıstıklaaaarrr :KK49:
ben bugun erkenciyim aslında işlerim vardı sabaha kadar sürdü 8.30 da yattım :KK57:
oyüzden 7 de ilk defa erkenden kahvaltı yaptım :KK76:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim serçe param kalinliginda kaşar
1 k.k peynir
8 tane zeytin

Öğlen 12 gibi
2 haşlanmış yumurtanın sarısı oğlum sarisini yemedigi için ben yedim
2 dilim ekmek arasına peynirli yağsız tost
5 tane zeytin
9 tane yağsız piliç misket köfte

Birazdan akşam yemeğimi yicem
tavuklu eksili şehriye çorbası var
yinede ne olur ne olmaz yazarım :KK54:

ben bugun erkenciyim aslında işlerim vardı sabaha kadar sürdü 8.30 da yattım :KK57:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 k.k peynir
8 tane zeytin

Öğlen 12 gibi
5 tane zeytin

güzel Menü ama köfte çok mu olmuş o_O tabi köfte nin boyutu küçükse çok olmamistir :KK45:

1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 k.k peynir
8 tane zeytin

Öğlen 12 gibi
5 tane zeytin

Ne güzel. Ben bugün uzun aradan sonra aile kahvaltı sı yaptım. Gün içinde çok karıştırdım. Akşamı balık salata olarak bitirdim. Tatil bitti. Yarın kardeşime doğum günü yapıcaz ve orda kalıcam. Yazmaya çalışırım. Öpüldünüz ii geceler

selam kızlar dünkü menümü paylaşıp geçmişe gidicem

sabah: aç karna 1 br alkali su, 1.5 dilim kızarmış tb, üzerine salça, yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 3 kaşık yoğurdun içine 10 tane bulgur pirinç karışımlı sarma
ara: az şekerli türk kahve
akşam: 1 tabak yumurtalı şevketi bostan otu yemeği, turp havuç salatası, 3 ısırık tb
ara: az şekerli neskafe
ara: 1,5 kaşık irmik helvası
ara: 1 kupa tarçınlı yeşil çay

yatana kdr bol su ve dün spora da gittim

Yarını düşündükçe kafayı yiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sabah kalkıp erkenden hazırlanıp çakma eltime gidiceğim ( bu hafta gün onda ) biraz erken gelip yardım ederim diye söz verdim üstelik sabahdan saçlarımada biraz şekil vermem lazım cünkü oradan çıkışta direk kızkarddeşime geçiceğim çünkü onada Amcamlar yemeğe gelecek diye hepimiz orada toplanacağız :KK57:

Günde tabiki hamur işlerini ellemeyi düşünmüyorum sırf salatalardan yiyeceğim ( iki çeşit yapacağım demişti )
çünkü orada yedikten 3 - 4 saat sonrada kızkardeşimde akşam yemeğine oturacağız ( ondada çorba, salata ve az köfte yemeyi düşünüyorum )
Tatlı olarak triliçe yapacakmış kızkardeşim onada dayanabilirsem yemem diye düşünüyorum :KK66:

Dua edinde kızlar yarını güzel atlatayım az hasarlı hatta mümkünse hasarsız :KK68::KK68::KK68::KK68:
canım inşallah hasarsız atlatıyorsundur, aman dikkat bi öğünle onca emeğini heba atme
Bugunku menum
sabah
2 yk yulaf kepegi
1 yumurta ve biraz lorla omlet
2 dilim.peynir
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
aksam
1 servis kasigi menemen
2 kepce sehriye corbasi
yogurt
gayet hafif ve güzel bir menü afiyet olsun
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 k.k peynir
8 tane zeytin

Öğlen 12 gibi
5 tane zeytin

afiyet olsun canım güzel menü
Sabah
1 yumurta
biraz peynir
4-5 zeytin
2 dilim ekmek

öğle
1 portakal
1 elma

akşam
1 kase Yoğurtlu ev makarnasi
3 kaşık kuru fasulye

ara
2 küçük kurabiye

Toplam 1300 kalori

60 dakika yüzme

su 1.5 lt
spor cok iyi öğlen bence fazlasıyla hafif olmuş dayanabiliyor musun? bir de kurabiyeler cıss

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün baya yoğun ve yorucu geçti benim için :KK53:
Çakma eltimdeydi gün ama sağ olsun kuzusu hiç rahat vermeyince çakma eltim mecbur kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı ve ben bir nevi evsahibisi oldum :KK48:
Mutfaktan her zamanki gibi çıkamadım ama bu kez servis falanda tabi bana kaldı ( Allahtan bir iki kişi daha yardımcı oldu ama çoğunluk bendeydi :KK53: )
Ordan çıkışta kızkardeşime geçtik ve onada yardım edeyim bari çok yorulmasın diyince yorulan taraf ben oldum :KK48:

Zaten iki gündür hafif hapşırıyordum ara ara ama sabah bir uyandım nefes alamıyorum ve her yerim ağrıyor o_O
Gecede zaten tam uykumu alamadım elli kere uyanınca ve kahvaltıdan sonra biraz uzanayım derken uyumuşum :KK53:

Şu an biraz daha iyiyim şükür ama tabi hastalığım kendini iyice belli etti ( grip nesle karışımı birşey oldum )
Aslında hiç halim yok ama akşam kuzenin doğum günü için eşimin halası bizi davet etti ve tabiki gidiceğiz :KK48:

Yemek konusunda çok fazla kaçırmadım dün şükür ( kızkardeşimde sırf çorba, salata ve iki köfte yedim abartmamak için ) ama yinede tartı dün fazla gösterdi yine o_O çok pis ödem var diye tahmin ediyorum çünkü cidden bu hafta fazla abartmadım aksine dikkat ettim :KK66:

Canım hiç bir şey istemiyor hatta zoraki sabahtan beri birşeyler yedim ( 2 bardak sıcak süt içtim boğazım rahatlasın diye )

Yoğun gün bakalım kv konuyu acicakmi :KK48:
kızın konusundada emin ol suan ergen hele büyüsün hele hele evlensin nasıl anneci olucak :KK54: ben suan daha iyi anlıyorum annemi gerçekten anne olunca anlıyor insan :KK14::anneadayı:
Senin fıstık suan kanı deli akıyor gelince bir konusman yeterli olucaktır :KK15:

Yok cesaret edemedi konuyu açmaya :KK48:
Hatta bir ara gelin KV ilişkisiyle ilgili konu açıldı bizimkinden çıt çıkmadı :KK48: bir ara dedim hatta iş erkekte bitiyor sonuçta erkek eşine senin eşşeğin kancık der sonrada annesine gidip senin eşşeğin kancık derse tabiki sorunlar olur diye :KK48: Herkeste haklısın erkek dürüst olup haklıya haklısın haksıza haksızsın diyecek ki herkez yerini bilecek dediler :KK68::KK68::KK68:

Bu hafta genel olarak güzel geçti yani :KK48:

canım inşallah hasarsız atlatıyorsundur, aman dikkat bi öğünle onca emeğini heba atme

Yok yok abartmamaya çalıştım ama herşeyden çok az yedim günde :KK66: kızkardeşimde de cırf çorba ve salata 2 adette köfte yedim :KK66: Bakalım şu anda hastalığın vermiş olduğu ödem var ama bir iki güne doğru sonucu görürüm inşallah :KK66:

selam kızlar dünkü menümü paylaşıp geçmişe gidicem

sabah: aç karna 1 br alkali su, 1.5 dilim kızarmış tb, üzerine salça, yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 3 kaşık yoğurdun içine 10 tane bulgur pirinç karışımlı sarma
ara: az şekerli türk kahve
akşam: 1 tabak yumurtalı şevketi bostan otu yemeği, turp havuç salatası, 3 ısırık tb
ara: az şekerli neskafe
ara: 1,5 kaşık irmik helvası
ara: 1 kupa tarçınlı yeşil çay

yatana kdr bol su ve dün spora da gittim
güzel menü :) spor da var:KK6:

selam bayanlar bugünkü menüm gelsin

sabah: aç karna su, 2 büyük dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 kaşık kdr tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb biraz zeytin peynir
***sporumu yaptım, 1:10 dk lesliyle 3 mil sonra kol karım bel ve bacak hareketleri***
ara: az şekerli türk kahvesi, 2 kaşık irmik helvası
akşam: 1 kase kereviz yemeği, arkasından 1 servis kaşığı peynirli makarna
ara: yeşil çayla az şekerli neskafe düşünüyorum
yatana kdr bol su

Bu gun
sabah 1 portakal 1 küçük domates 1salatalık
öğle 1 orta boy tabak tavuk haşlama
ara 1 eti form ve domates çiğ pırasa
akşam çiğ köfte marul peynir

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçte olsa bir uğrayayım dedim :KK66:
Halalardan yeni geldik ve baya hoş sohbet geçti gecemiz :D

Tabi evde olsaydım paso yatardım ( halim yok aslında ) iyi oldu yani gittiğimiz :KK66:
Yarın halim olursa biraz temizlik yapar bir postada çamaşır yıkarım :KK66:

Yatmadan thylolhotumu içerken birde sizlere bakayım dedim :KK66:

Şu tatil bitince inşallah dahada canlanır buralarıda bende o arada şu hastalığı atmış olurum üzerimden :KK66:
Bu arada küçük kuzumda her an yamulabilir o_O yanakları bugün ufaktan pembeleşmeye başladı ve sanki çok hafif ateşi vardı bir ara ama şu an iyi şükür :KK68: Yarından itibaren onada banada bol bol limonlu, karabiberli ve çok az ballı su yapacağım ( hastayken inanılmaz iyi geliyor ) ona önlem banada şifa olur inşallah :KK68:

Back
X