Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Dün baya yoğun ve yorucu geçti benim için

Çakma eltimdeydi gün ama sağ olsun kuzusu hiç rahat vermeyince çakma eltim mecbur kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı ve ben bir nevi evsahibisi oldum

Mutfaktan her zamanki gibi çıkamadım ama bu kez servis falanda tabi bana kaldı ( Allahtan bir iki kişi daha yardımcı oldu ama çoğunluk bendeydi

)
Ordan çıkışta kızkardeşime geçtik ve onada yardım edeyim bari çok yorulmasın diyince yorulan taraf ben oldum
Zaten iki gündür hafif hapşırıyordum ara ara ama sabah bir uyandım nefes alamıyorum ve her yerim ağrıyor

Gecede zaten tam uykumu alamadım elli kere uyanınca ve kahvaltıdan sonra biraz uzanayım derken uyumuşum
Şu an biraz daha iyiyim şükür ama tabi hastalığım kendini iyice belli etti ( grip nesle karışımı birşey oldum )
Aslında hiç halim yok ama akşam kuzenin doğum günü için eşimin halası bizi davet etti ve tabiki gidiceğiz
Yemek konusunda çok fazla kaçırmadım dün şükür ( kızkardeşimde sırf çorba, salata ve iki köfte yedim abartmamak için ) ama yinede tartı dün fazla gösterdi yine

çok pis ödem var diye tahmin ediyorum çünkü cidden bu hafta fazla abartmadım aksine dikkat ettim
Canım hiç bir şey istemiyor hatta zoraki sabahtan beri birşeyler yedim ( 2 bardak sıcak süt içtim boğazım rahatlasın diye )
Yoğun gün bakalım kv konuyu acicakmi

kızın konusundada emin ol suan ergen hele büyüsün hele hele evlensin nasıl anneci olucak

ben suan daha iyi anlıyorum annemi gerçekten anne olunca anlıyor insan

Senin fıstık suan kanı deli akıyor gelince bir konusman yeterli olucaktır
Yok cesaret edemedi konuyu açmaya

Hatta bir ara gelin KV ilişkisiyle ilgili konu açıldı bizimkinden çıt çıkmadı

bir ara dedim hatta iş erkekte bitiyor sonuçta erkek eşine senin eşşeğin kancık der sonrada annesine gidip senin eşşeğin kancık derse tabiki sorunlar olur diye

Herkeste haklısın erkek dürüst olup haklıya haklısın haksıza haksızsın diyecek ki herkez yerini bilecek dediler

Bu hafta genel olarak güzel geçti yani
canım inşallah hasarsız atlatıyorsundur, aman dikkat bi öğünle onca emeğini heba atme
Yok yok abartmamaya çalıştım ama herşeyden çok az yedim günde

kızkardeşimde de cırf çorba ve salata 2 adette köfte yedim

Bakalım şu anda hastalığın vermiş olduğu ödem var ama bir iki güne doğru sonucu görürüm inşallah