Canım benim sen yeni başladın bir azcık sabr et bakdın olmuyor sen de bizim gibi kendi yöntemlerinle yap.![]()
İnşallah beni umutsuzluğa sürüklemez bu olay bekliyorum sabır sabır sabır gideceksiniz siz kilolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim sen yeni başladın bir azcık sabr et bakdın olmuyor sen de bizim gibi kendi yöntemlerinle yap.![]()
Sayende diyetisyene gitmekten vazgeçtim vallaKız sen yine iyisinBen geçmişte diyetisyene uyarak bir ayda 3 kg almıştım
adamın dediklerine harfiyen uydum ve 1 ayın sonunda eksi beklerken artı gördüm ve şok geçirdimbir dahada gitmedim tabi
![]()
Canım benim şirniyyatlara bir şey diyemicem ama onun dışında iyi gözüküyor afiyet olsun. Sporun çok iyi tam da bana lazım olanlar. Süpersin.Gelsin menüm
Sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça yanıda az peynir zeytin tahinpekmez ve çay
Ara: Spora gittim yine bol karın yan ve bacak çalıştım geldikten sonra 1 br sür
Öğlen: 1 kase taze fasülye 2 dilim turp 1 dilim tb
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 porsiyon fırında köfte 1 dilim tb
Ara: 2 kaşık irmik helvası 1 kaşık dondurmayla
Bol su
Hadi kolay gelsin.Kızlar haydi ben spora kaçarrrr
Olucaksın tatlişş sen çok çabalıyorsun inşallah karşılığını alıcaksın.AMİN.
Ayyy canım benim tabii ki gelirim. Ben onu 7-ci takımdan ocean pilates ile incelme başlatıyor ya onun için söylemişdim. Sandım ki sen de oraya katılmak istiyorsun.tatlım ben zaten çeyrek yıldan fazladır 6. takımdayım. buraya mısafir gelmiştim. şimdi tekrar 6. takıma ve kaptan yardımcılığına devam ediyorum. ziyarete gel istersen![]()
gayet iyisin canım da akşam yok mu?Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk bal. 2 yk lor. 2 yk şor. bir az peynir. domates. salatalık. 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli kuru fasulye yemeyi. bol marul. bir az da karışık yeşillik.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
Yok bu gün akşam yok ömrüm ben dişlerimi düzelttiriyorum bu gün gene doktorla randevum vardı geç saatte geldiyimde de zaten yiyemiyorum. Doktora da aç gitmek zorunda kalıyorum midem çok kalkıyor çünki orda hani fena bir şeyler yapmiyim diye. Ama doğrusu işime geliyor aç kalmak.gayet iyisin canım da akşam yok mu?
menün gayet güzel spor olması da çok iyiGelsin menüm
Sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça yanıda az peynir zeytin tahinpekmez ve çay
Ara: Spora gittim yine bol karın yan ve bacak çalıştım geldikten sonra 1 br sür
Öğlen: 1 kase taze fasülye 2 dilim turp 1 dilim tb
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 porsiyon fırında köfte 1 dilim tb
Ara: 2 kaşık irmik helvası 1 kaşık dondurmayla
Bol su
Menün güzelMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk bal. 2 yk lor. 2 yk şor. bir az peynir. domates. salatalık. 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli kuru fasulye yemeyi. bol marul. bir az da karışık yeşillik.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
sen bundan güzel olursun kuzum bu midesini aldırmışÖyle deme kiz ben böyle incecik olmak isterdim![]()
İnşallah kız çok iyi olur.menün gayet güzel spor olması da çok iyi
Menün güzelkız bu dişlerini yaptirman iyi kilo verdirecek sana herhalde
![]()
Kız ben sana ne diyim ki şimdi.Menüm:
Sabah
1 porsiyon kavrulmuş patates
öğle
1 Magnum
akşam
2 biber dolması, 1 kase yoğurt
bir buçuk saat yürüyüş![]()
Kız ben sana ne diyim ki şimdi.Canım benim yapma ne olur.
Bak yarın senden güzel bir menü bekliyorum tamammı kuzum.
Eyer yazdıklarımdan incinirsen söyle.
![]()
Gerçekdenmi. Tamam kız bir daha eleştirmem.
Ahahahaaasen bundan güzel olursun kuzum bu midesini aldırmışorganları nereye sığıyor acaba
![]()
öyleyimdir ayıptır sölemesiAhahahaaaayy cok alemsin norweem
![]()