Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelsin menüm

Sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça yanıda az peynir zeytin tahinpekmez ve çay

Ara: Spora gittim yine bol karın yan ve bacak çalıştım geldikten sonra 1 br sür

Öğlen: 1 kase taze fasülye 2 dilim turp 1 dilim tb

Ara: az şekerli türk kahvesi

Akşam: 1 porsiyon fırında köfte 1 dilim tb

Ara: 2 kaşık irmik helvası 1 kaşık dondurmayla

Bol su

Gelsin menüm

Sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça yanıda az peynir zeytin tahinpekmez ve çay

Bol su
Canım benim şirniyyatlara bir şey diyemicem ama onun dışında iyi gözüküyor afiyet olsun. Sporun çok iyi tam da bana lazım olanlar. Süpersin.

tatlım ben zaten çeyrek yıldan fazladır 6. takımdayım. buraya mısafir gelmiştim. şimdi tekrar 6. takıma ve kaptan yardımcılığına devam ediyorum. ziyarete gel istersen :KK60:
Ayyy canım benim tabii ki gelirim. Ben onu 7-ci takımdan ocean pilates ile incelme başlatıyor ya onun için söylemişdim. Sandım ki sen de oraya katılmak istiyorsun.:KK48:

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk bal. 2 yk lor. 2 yk şor. bir az peynir. domates. salatalık. 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli kuru fasulye yemeyi. bol marul. bir az da karışık yeşillik.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

gayet iyisin canım da akşam yok mu?
Yok bu gün akşam yok ömrüm ben dişlerimi düzelttiriyorum bu gün gene doktorla randevum vardı geç saatte geldiyimde de zaten yiyemiyorum. Doktora da aç gitmek zorunda kalıyorum midem çok kalkıyor çünki orda hani fena bir şeyler yapmiyim diye. Ama doğrusu işime geliyor aç kalmak.:KK48:

Gelsin menüm

Bol su
menün gayet güzel spor olması da çok iyi Hoppa
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk bal. 2 yk lor. 2 yk şor. bir az peynir. domates. salatalık. 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli kuru fasulye yemeyi. bol marul. bir az da karışık yeşillik.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
Menün güzel Hoppa kız bu dişlerini yaptirman iyi kilo verdirecek sana herhalde :KK73:

Menüm:
Sabah
1 porsiyon kavrulmuş patates
öğle
1 Magnum
akşam
2 biber dolması, 1 kase yoğurt
:KK22:
bir buçuk saat yürüyüş Hoppa
Kız ben sana ne diyim ki şimdi.:KK57: Canım benim yapma ne olur.:KK43: Bak yarın senden güzel bir menü bekliyorum tamammı kuzum. :21:Eyer yazdıklarımdan incinirsen söyle.:KK56:

Back
X