- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
kızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...
ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee![]()
Ohhh sefan olsun
Ne mutlu sana canım bir sürü kuzu seni unutmamış
Doğum günün kutlu olsun
Rabbim ailenle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin ....Amiiiiiiiiiiinnnnnnnn
herkeslere günaydın
bu saatlerde girmem daha kolay oluyor o yüzden bildirimlerim biraz karışık olacak.
eveet dün sabah bol bol su içtim öğlen kuru patlıcan dolması ve mercimek çorbası biraz yoğurt sonra havuza gittim 1 saat yüzdüm 15 dakka suda aerobik yapmaya çalıştım (çok zor oluyor) akşam miğdem yine ilaçlar yüzünden pek iyi değildi maydonoz soğanlı omlet yaptım ama bitiremedim az da menemen yedim. aaa yeşil çayı unuttum
bu sabah kahvaltıyı yetiştiremedim evde okulda simit aldım çay simit kahvaltım oldu. yarın için çook meraktayım.
bu foto benim daha önce cuma zayıflama yarışmasından mezuniyetimde çekindiğim. tekrar böyle olmayı çok istiyorumEki Görüntüle 1486819 Eki Görüntüle 1486820
Umarım şu anda daha iyisindir canım
Bu arada fıstık gibiymişsin ve emnim yine öyle olabilirsin