Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalarrrr

Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacak

Öğleden sonrada kapılarım takılacak

Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim

Kaçarı yok tabiki temizlikten

İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağız

Annemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım
Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı

Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadım

ama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg
Gelen; + 1 kg
Toplam giden; 14.2 kg
Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordum

Bundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle
Bu arada pazartesi 5 günde 5 kilo şok diyetini yapicam evet şok diyetler tavsiye edilmiyor ama benim vücut 57 de cok direniyor normal diyetle gitmiyor artk o kadar kilo verdikten sonra zor oluyo gitmesi neyse uzun lafın kısası bana katılmak isteyen var mıdır acepp
Kızzzzzzzzzzzzzzz bende katılayım sana en azından şu 1 kgyu atar daha bir motive olurum

Sen ilk fırsatta istersen tekrar yaz hangi gün ne yeneceğini ki belki gören fikrini değiştirip bize eşlik etmek ister

Yarın gider alışverişimide yaparım ( cumartesi Pazar hafif beslenir sana katılırım Pazartesi

)
Anladim canim..saglikli görünüyor..tesekkür ederim..o dedigin karabugdayida görmüstüm rus marketinde tadi nasil oluyo..bulgurdan lezzetli oluyormu..ve nasil pisiriyorsun canim bu pilavi..oda saglikli galiba..yavas yavas mutvagimda degisiklik yapmak istiyorum artik
Anammm bana karabuğday demeyin

okadar aradım o karabuğdayı ve buldum sonrada sadece normal haşlanarak yeneceği için ( zayıflama için öyle diyordu nette ) sade yedim beğenmedim, sarımsaklı yoğurda kattım olmadı

en sonunda kuşlar yesin diye yan çatıya attım inan kuşlar bile ağzını sürmedi

Dedim hatta o dönem birde kuş beyinli diye hakaret ederiz kuşlar bile benden akıllıymış diye

Halada evde bir sürü var ama acıkcası Nusabenin dediği gibi pilav şeklinde denememiştim ama cesaretde edemiyorum ya yine midem bulanırsa diye