- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Selamün Aleykümmm kızlarrrrrrrrr 

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür
)
Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım
Birazdan ufak fanımıda karşıma alır başlarım yapmaya ancak biter 
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım

[ QUOTE ="Ekonomik hatun, post: 41954077, member: 693651"]Bence kasma kendini o zaman daha çok istersin yemeyi evde öyle şeyler yokmuş gibi düşün ve de kilo vermek için o kadar uğraşıp bir küçük tatlı yüzünden iki katini alma aklına geldiğinde de su iç unutursun :)[ QUOTE ]
Çok şükür dün geceyi hasarsız atlattım sabahta hiç birşey yokmuş gibi uyandım ama dünden beri yine insülin direnci için doktorun verdiği ilaçı içmeye başladım
İnşallah faydası olur ama tabi bu kez düzenli olarak içeceğim ( eskiden 1 - 2 hafta içip bırakıyordum )
Çok çok geçmiş olsun sıcaklarda çok etkiliyor canım yaaa
Ben akçaydayken okadar dinçtim ki sıcaklara rağmen ( nem yok orada ) ama buraya geldim sanki 10 kişi tarafından dayak yemiş gibiyim
her yerim ağrıyor 3 - 4 gündür
direniyorum resmen sanki kendimi salsam hasta olacakmışım gibi hissediyorum 
Bugün et günüm ve sabah tavuğumu yedim
bol bol su içip bugünüde hasarsız tamamlayıp 5de 5 bitince inşallah çok güzel bir sonuç alırım 
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür
Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım
[ QUOTE ="Ekonomik hatun, post: 41954077, member: 693651"]Bence kasma kendini o zaman daha çok istersin yemeyi evde öyle şeyler yokmuş gibi düşün ve de kilo vermek için o kadar uğraşıp bir küçük tatlı yüzünden iki katini alma aklına geldiğinde de su iç unutursun :)[ QUOTE ]
Çok şükür dün geceyi hasarsız atlattım sabahta hiç birşey yokmuş gibi uyandım ama dünden beri yine insülin direnci için doktorun verdiği ilaçı içmeye başladım
İnşallah faydası olur ama tabi bu kez düzenli olarak içeceğim ( eskiden 1 - 2 hafta içip bırakıyordum )
günaydın kızlar dünden beri çok kötüyüm hastalanıcam çok halsizim ağrım var bide dün temizliğe kalkıştım berbat bi durumdayım diyetide bozdum bugün sadece meyve yicem tabi yiyebilirsem bulantım var çok![]()
Çok çok geçmiş olsun sıcaklarda çok etkiliyor canım yaaa
Ben akçaydayken okadar dinçtim ki sıcaklara rağmen ( nem yok orada ) ama buraya geldim sanki 10 kişi tarafından dayak yemiş gibiyim
Bugün et günüm ve sabah tavuğumu yedim