• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım duraklama dönemlerinde araya ufak bir detoks sıkıştırıyordum metabolizmayı şaşırtmak adına ( tabi bazen canım sıkılıyordu ve pes etme noktasınada gelebiliyordum :oops: )
Artık pek umursamıyorum aynı şekilde devam ediyorum nasılsa bünye elbette yine vermeye başlıyacak diye :KK66:

Canım takımdan ancak en erken 2 ay sonra izne ayrılabiliyorsun :KK53: İzinliyken bildirim yapmaya gerek yok tabiki.
Şöyle yapalım sen nasılsa 3.cü bildirimde ancak listeye dahil olacaksın tatile gidene kadar bol bol paylaşımda bulunursan tatilde olduğun hafta biraz esnetebiliriz kuralları ama cuma mutlaka bildirim yapman lazım :KK66:
Özel mesajlada olsa bana kilonu o zaman atarsan bir kereye mahsus idare ederiz ama sonra düzenli paylaşım isterim malum takım halinde yarışıyoruz ve takımın ortalamasını yükseltmek için elimizden geleni yapmamız lazım :21:
banum tatil dönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur gider ;)

Günaydın kızlar :)

Bu sabah 79.3 çıktım :( regli geciktirici ilaç alıyorum onun etkisi olabilir mi acaba? Bu gün ayran kürü yapıcam. Sabah normal kahvaltımı yaptım şimdi tüm günü ayranla geçiricem. Yarına sanırım en azından 78li rakamları görürüm yine. sonrada darısı önce 68in sonrada 58in başına :) bu gün bir iş görüşmem var bana şans dileyin. bu gün adamlarla son görüşmemiz ne olacağı bu gün belli olacak..

canim karne gerekiyormu..eyer gerekmiyorsa seabahara zahmet olmasin zaten isi basindan askin ...hem öyle ahim sahim büyük rakamda kilo vermedim...12 kilo kadar vermis oluyorum....

Aaa olurmu canım 12 kg azmı sanki :KK60: Hem sanada güzel bir hatıra olur karnen :KK68:

Meğer takımda baya az kisiymisiz ben daha fazla sanmistim :)
Bir de bu sabah tartildim 69.8 kg geldim haftaya bu kilodan hesaplarız

Canım 3 arkadaşımız ( kaptanda dahil ) izinde şu anda eee fıstıklarda hedeflerine ulaşınca birden azaldık valla bende şaşırdım :KK48: Hem ortalamamızda kilo verince yükselir daha az kişiye bölününce :KK48:

Bu arada bu hafta senin ikinci bildirimin ve haftaya canım sende listeye dahilsin ona göre :KK60:

banum tatil dönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur gider :KK66:

Tamamdır nesliciğim :KK60: sağ olasın yardımcı olduğun için bu kadar yoğunluğunda :KK15:

Günaydın kızlar :)

Bu sabah 79.3 çıktım :KK43: regli geciktirici ilaç alıyorum onun etkisi olabilir mi acaba? Bu gün ayran kürü yapıcam. Sabah normal kahvaltımı yaptım şimdi tüm günü ayranla geçiricem. Yarına sanırım en azından 78li rakamları görürüm yine. sonrada darısı önce 68in sonrada 58in başına :) bu gün bir iş görüşmem var bana şans dileyin. bu gün adamlarla son görüşmemiz ne olacağı bu gün belli olacak..

Üzme tatlı canını canım maalesef o adet geçiktirici haplar düzeni bozabiliyor ödem yapıyor o_O bol bol su tüketmeye çalış ve eminim haftaya çok çok güzel bir rakam görürsün tartı gününde :KK60:
İnşallah iş görüşmende hayırlısıyla çok güzel geçer :KK68: Rabbim gönlüne göre versin ...Aminnnnnn

Kızlar günaydın :KK200:
Geçen hafta:56
Bu hafta:55.5
Fark:500 gr
%0.89
Biraz az oldu ama eksi gördüm en azından inşallah tatilde kilo almam canlarım :KK49:

***8.Takım 425. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 / / / )
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 / 55.5/ 0.5/ %.089)

8.Takım Ortalaması:

Bu hafta hepi topu 4 kişiyiz kızlar tatilde olanlar listede olmayınca :KK53: Benden bu hafta hayır yok ( olan ödemlerin bir kısmı gitti ama daha var ) İnşallah haftaya bende çok güzel bir bildirim yapar takıma katkıda bulunurum :KK60:

ben de bıldırım yapayım o zaman

gecen haftakı kılom:64.4
bu haftakı 63.6
800gr fak var
hesaplanmış halı=14,59

M mylittleboys canım hesabına baktımda sankı bı yanlışlık var 58.5-57.8=0.7 yapar 1.7 degıl kı. ben mı yanlış bısey yaptım ??
Yanlis yazmisim canim 59.5 baslangic kilom

***8.Takım 425. Etap***

perihan00( 58,5 /58,5 /0 / % 0 ) erken Mezun olmak istiyor, hedefi 55di
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 / / / )

8.Takım Ortalaması:

Kızlar günaydın :KK200:
Geçen hafta:56
Bu hafta:55.5
Fark:500 gr
%0.89
Biraz az oldu ama eksi gördüm en azından inşallah tatilde kilo almam canlarım :KK49:

Canım az olurmu takımı sen kurtardın bu hafta :KK60: bende birşey yok Perihandada yağ kalmadı ki eritsin :KK48:
inşallah haftaya bende çok çok güzel bir kilo veririm ;)

***8.Takım 425. Etap***

Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 )

8.Takım Ortalaması:

Kızlarrrrrrrrr Fatoşdan haberi olan varmı izne ayrılmamıştı dimi :KK64:
Cep numarası olsaydı mesaj atar hatırlatırdım ama oda yok o_O Neyse daha vakit var nasılsa gelir ;) Numarası olan varsada hatırlatsın bir zahmet canım :KK66:

***8.Takım 425. Etap***

Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 )

8.Takım Ortalaması:
Banum tatlım ben yarın tatile çıkıyorum izne ayrılmak istiyorum hemen fazlalıklArdan kurtulup geri gelirim canım arkadaşım :KK200:yine burda olucam siz olmadan durmam valla :-)

Kilo bildirimim

Baslangic 70.90
Gecen hafta 70.10

Bu hafta icin uzgunum 70.30

Benim motivasyonum dusuk moda girdigimde beni listeye alirsiniz ortalamayi dusurmek istemiyorum

Kızlar merhaba

kilo almayan ve tabiki veren gGülşah ı çok çok tebrik ederim gerçekten yaz aylarında kilo vermek çok zor ramazan ın araya girmesi planlar vs herşey çok etkili tabi evde olmak diyet için çok kötü ev hamımlarını ayrı tebrik ederim kendimi de hala izinden dönemediğim için kınıyorum :D

Back
X